Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Děkuji za videa:)
  • Neboj, zdejsi fanboyove to budou branit zuby nehty. Z BFka je proste CoDko s nevyvazenejma vozidlama, teamwork je neco vedlejsiho a jde prece o to mit "fun" ne? No ze stejneho duvodu se hraje jakakoliv spina, prece "fun" (Baserape).
  • Veskoslav
    Co by mohli opravit v BF4 a BF3 mě neskutečně štve:
    1. Systém zranění, kdy člověk zaběhne za zeď a následně umře, protože si někdo řekl, že smrt je rychlejší než kulku a sever nejspíš nestíhá. Tudíž mnohdy se stane, že nepřítel nebo já zaběhneme za zeď při střelbě a přesto zemřeme i když jsme už cca 2-3 metry od "zásahu".
    2. To, že člověk nebude moci být zaseknutý ve zdi a v textuře.
    3. Zničitelné prostředí. Nemusí zůstávat krátery po C4 či granátech, ale mnohdy mě štve, že zeď jde odstřelit, ale ta samá o 5 mětrů dál už nikoliv. Samozřejmě že nechci, aby bylo všechno zničitelné, to by pak člověk mohl doufat, že se bude modlit, ať je tam nějaký kopec, za který se skryje.

A co vadí na hře Vám a chtěli by jste, aby se to opravilo?
  • ji to vypada dobře :)
  • Ano, nastat by nemel vubec jinak si to nekoupim. Je to proste spatne. Nebudu davat penize za hru ktera je takhle zprasena jen proto ze je tam nejaky HC mod ktery je jeste horsi a rozhodne na nem nehrajou lepsi hraci. Bylo by to z deste pod okap. HC v BF3 je plne camperu se snipem nebo trollu co teamkillujou.
  • No doufám že trošku poupravili detekci zásahů, když v Bf3 schytám dva až Po zaběhnutí za roh a umřu tak mě to docela štve
  • Ale koho to zaujima proste je to alpha, v plnej hre ked bude budova znicena ostane znicena , ked nebude znicena tak sa znici, koho to dalej zaujima ci je to skrip a ci nie...
  • Miserius
    Premium uzivatele maji k dlc pristup o 2 tydny drive, maji nove moznosti v uprave vzhledu vojaka a zbrani, znaky emblemy atd, kazdy tyden novy obsah (to teda jeste nevim co tim myslej), prednostne je to pripojuje na servery - nemusi cekat a urcite jeste neco... Takze pokud nic z toho nepotrebujes a treba se ti 2 dlc vubec nebudou libit (me uz ted je jasny ze me nebude zajimat Second Assault) tak na tom ve finale mozna i usetris
  • Tieto su fajn, nie tie stream shity kde hrali noobisti
    http://www.youtube.com/watch?v=tuOqN1-Vf9E
    http://www.youtube.com/watch?v=zZrkdefGbEQ
  • Miserius
    Delas to takle se vsim? Kdyz k problemu najdes reseni tak ho ignorujes, protoze si myslis ze by ten problem nemel vubec nastat?
  • jn diky, uz som si ju kupil takze potom uvidim cenu premium, tak ci tak som na preorder usetril takze to nebude problem, vyhodit 13e na dpc za 3 mesiace
  • jsem jedinej komu nejdou vrehrat videa?
    v IE mi to haže několik erroru v javascriptech ostatní prohlížeče problěm nemají :(
  • Jeden člen předemnou to tady věřně popsal. *3*
  • Miserius
    Rozhodne budes moct, ale preplatis zbytecne moc penez + se pripravis o hodne premium vyhod
  • nevidime aky je to bullshit, mozes nam napisat aky ? a aj preco by som rad vedel :)
  • Pokial myslis uber inteligentnych psov a ryby ktore sa vyhybaju pocas plavania (co na prezentacii ani nefungovalo) tak ano, samozrejme.
  • ak si kupim dlccka postupne nebudem moct hrat na premium serveroch ? pretoze som mal v plane si ich kupovat postupne.
  • Jseš naivní *1*
  • Prehlizeni problemu ho neodstrani. Ha hardcore je to nehratelne pac kazdej kempi se sniperovkou (zabijou na 1 ranu).
  • To už to i CoD má víc novinek ne ? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit