Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč dáváte Veskoslavovi mínus i jen za blbé "díky"? To už trochu hraničí s obsesí a dle mého názoru byste se měli občas zamyslet nad svým konáním, pokud někteří z vás myslí vůbec...
  • hele treba je problem v necem jinem.. ja ti ty - davam take..
  • Jack1947
    Otazka jestli COD, nebo to BF je myslim uz vyresena (predbezne). *15*
  • Presne tak. Nejlepsi to bylo v BFBC2 kde sis mohl vybrat jestli to chces v AJ nebo v rustine na ruske strane. Nechapu tenhle stupidni trend. Ve vsech BF vzdy mluvily strany svym jazykem a od BF3 to (stejne jak spousta dalsich veci) jde do kytek
  • října..
  • Ja to vidim na dalsi Humble Origin Bundle. *5*
  • command42
    a mozno ju umyselne respawnovali kedze ju pocas hry znicili a chceli ukazat co to spravi ked znicena nebude...alebo je to len alpha verzia a kto vie...a ked sa ti nepaci tak si to nekupuj...nik ti to nekaze kupovat...si mozes kupit par kil TNT a odpalovat hory a uvidis realnu fiziku
  • Proč rusové zase mluví anglicky? proboha, vždyť ty hlášky reálně nic neznamenají tak proč to pro větší vžití se do situace nenechají v ruštině. *7*

V BF2 čínani mluvili čínsky, rusové rusky atd. a nepamatuju se, že by to někomu vadilo.

Tohle mě hrozně. Tohle je prostě špatně stejně jako to bylo špatně v BF3. Kdyby se ty anglické hlášky (ještě k tomu v americké angličtině) daly aspoň vypnout.
  • Osobně hodnotím hry jako celek a když už to tam je, mohli se trochu snažit a vymyslet normální konflikt, který by nedělal z největšího teroristy na planetě (USA) andílky co se jen brání. Cenu jsem počítal jako základní hru a premium
  • Veskoslav
    1. No uvidíme, jak to bude v Bf4. Ale na reálný pohyb si asi ještě počkáme.
    2. To mi přijde trochu zbytečné. U CS to chápu, ale tady to docela postrádá smysl. Navíc občas ani neslyším přes TS, co ostatní říkají natož ještě nějaký běh atd. Spíše by měli zapracovat na zvyku střelby.
    3. Hrej Hardcore servry. Spousta z nich to má zakázané spawnování na družstvu+respawn na smrt je třeba 20 sekund. Stačí trochu hledat.
  • Joe...je třeba začít s Project Reality ;-)
  • Veskoslav
    No já nevím. Ale hrát Bf3 kvůli SP je poněkud divné. A 2000? No neznám snad nikoho, kromě jednoho, co si nikdy nenechá poradit a nakupuje hrrr, hrrr. Ale je fakt, že cenově to vycházelo dost debilně, když člověk nemá Premium.

A Battlelog? Zcela souhlasím. Jako když jsem hru spouštěl poprvé, tak jsem na to čuměl jako puk. Protože jsem to nevěděl.
  • http://www.youtube.com/watch?v=xw8MbJ5z1l0
    jen tak pro porovnání, ne že mě ukamenujete
  • 1. aby meli postavy realnejsí pohyb, to jest jista setrvačnost když chcete nahle zmenit smer pohybu, pomalejsi akcelerace atd, omezenejší skákani, unava když clovek delsí dobu sprintuje a pod. aby hráči nebehali a neskakali jak šílenci aby je nebylo možne trefit

2. ozvučení, abych slyšel jak ke mne sprintuje zezadu 80 kg chlapík s 20kg vybavou s nožem v ruce, v bagandzich v rozbouranem baraku plnem skla na podlaze, nebo ješte lepší aby nebylo možne se k nekomu "priplížit" zezadu s vrtulníkem nebo džípem, či tankem.

3. realnejší bojove scenare a vetsí sankce za smrt, treba aby nebylo možne se spawnovat na členovi tímu. V reálu se taky bojuje o každou ulici nebo barak a nebeha se po bojišti jak deti na dvorku
  • (BF3) Upřímně nechápu jak ze tuto hru někdo může vyplajznout dva tisíce, singleplayer je ubohý, nudný, pro-americký totalitní (opravdu utrpení hrát za ty fanatické špíny), všude samý terorista, brutální kolejnice, ze které když uhnete umřete bezdůvodně, nevím proč ho tam mají.
    Koop je skoro nefunkční a zabugovaný, hra umí spadnout i před koncem mise, nejsou žádné checkpoity.
    Battlelog, no větší s.ačku jsem neviděl, chodit do browseru abych se dostal do hry, no kterého dementa tohle napadlo, buď měli statistiky dát do hry nebo nechat v browseru a oddělit od hry a udělat normální menu, proč mi má browser žrát dalších několik stovek MB paměti, nechápu. Stejně se bude BF4 zase prodávat.
  • Já chci BF4 jako BF2 1.51 s otevřenějšími mapami a v hezkém grafickém kabátku. Dedikované servery, na kterých se schází lidé, kteří se po pár hodinách znají.
  • Kravicka
    Ta voda vypada divne + se tam hrne velka vlna a na brehu se to ani nehne.
  • Měli by se vrátit k WW2, tam by aspoň ty střemhlavé nálety stíhaček aby mohly pokropit cíl ze vzdálenosti 100 metrů nevypadaly tak strašně směšně :))
  • Veskoslav
    V Metru už to nejde. Aspoň né teď.
  • Kupovat nebudu, maji tam opet slunce nizko na horizontu - ucinne pri baserape. Vyvojari jsou ze severskych zemi kde maji slunce nizko ale nepochopim proc je nizko na vsech mapach ktere ocividne severske nejsou.

Znicitelnost bude opet jen pseudo, zadne BC2 se nekona. Vsadim boty ze v mestskych mapach to budou opet jen zdi a na otevrenych nejake mensi baracky kdyz uz.

DICE nedokazali spravne oaptchovat Metro takze za zdi ve strope byli neustale aimboteri nebo normalni hraci spamujici C4 a kulomet. Jeste pred 3 mesici to stale slo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit