Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • H4wk
    http://www.youtube.com/watch?v=w7hq9RJsXtw
    • Tak zrovna BC2 menu je katastrofalni.. to je snad jediny duvod pro je Battlelog rychlejsi.
    • ZvacA
      Yep, půl minuty práce navíc, abych se dostal do hry. To je strašná dřina ty voe, jako ani nedokážu popsat jak mě to strašně mrzí, že dám něco přes půl minuty ze svýho času, abych se dostal do hry, přpadně si zahrál na nějakém serveru . Fakt mě to dostává, palec pro Battlelog a samozřejmě ho nezapomínám uctívat. A moment, můj test ze starších Bf - 30 sekund abych se skrz upoutávky a loga dostal přes menu na server bez problémů - to dokonce neumí ani Battlelog dle testu a nemusel jsem k tomu ani zapínat další aplikace, aby mě to vůbec šlo. Ale jinak Hawku si mě totálně z nejtotálnějších přesvědčil o tom, že Bl je naše spása, fakt že jo člověče...
      • Lidi moc nechapu o co vam jde, ale me jde predevsim o to jak rychle hra pobezi a ne jak rychle naskoci. BL sucks protoze ho musis zapinat pokazdy kdyz zapinas hru a kdyz to pada zapinas ho znova, tudiz by bylo lepsi pro pristup ho ,it porad zapnuty, jenze to je k nicemu protoze napr me snizuje ftramerate o 5-10 FPS. Docela na ho*no.
      • H4wk
        don't feed the hater
        • ZvacA
          Ty jsi strašná guma chlape. Byl bych velice rád o jediný spolehlivě uvěřitelný argument k tomu všemu o čem se tu diskutuje a ke stavu Battlelogu, čehož jsem se ještě u tvých příspěvků nedočkal, krom frajerských keců o převratnosti a urážek ve smyslu, že pokud s tebou nesouhlasíme, tak jsme banda de*ilů. Můj postoj má s tím tvým zatvrzelým "haterstvím", jak se domníváš, společnýho velmi málo. Jako hráči, který v sérii už něco odehrál se mi jen nelíbí jak jsou řešené určité prvky, které mi přijdou zatěžující a zbytečné, a jejich vkládání do Battlefieldu a logicky se ptám, proč tomu tak je nebo proč to musí být, ale doposud nevidím nic, co by mě v názoru mělo přesvědčit o geniálnosti nebo nenapadatelnosti Battlelogu, to je celé.
          • A co je teda podle Tebe to video,na které H4wk odkazuje? To je ěště lepší než argument, to je důkaz v čem konkrétně je BL lepší.
            • chlapci, ten rozdíl je ale v prvním spuštění, když už půjdu na druhej server, tak +- stejné. a to, že je to první o něco kratší nesvědčí vůbec nic o rychlosti Bl, ale o blbosti EA a DICE, že tam nacpali loga a nedali primo na prvni stranku menu server browser. bye!
          • H4wk
            bla bla, bla ?

Myslel som, ze dinosaury uz vyhynuli... zjavne nie.

Pochopis po case ked si na tieto zmeny zvyknes..
      • Nikdo netvrdí, že Battlelog je spása, je to jenom demonstrativní video ale mně přijde, že půl minuty navíc na operaci, která trvá 1,5 minuty je docela dost, ergo je to pokrok. *7*
  • MidnighT91
    hele je to těžkej offtopic ale najde se tu někdo kdo hraje minecraft přes hamachi jen třeba ve dvou, třech lidech ? chtěl bych si to zahrát s bratrem ale on to nemůže rozjet, vždy když spustí tak se logne, zčerná obrazovka a spadne mu to zpět na plochu. Už jsem zkusil všechno a tím myslím že fakt všechno ale nic nepomáhá, tak už jsem to vzdal... Tak co je tu někdo kdo by si chtěl jen tak soukromě pobíhat po světě a stavět ? je my jedno jestly survival nebo creative... píšu to sem protože je to velká diskuze tak promiňte... P.S nechci na server s 30 dalšíma lidma...
    • Černá obrazovka bývá u editovaného JARu minecraftu, stačí stáhnout znova (ať už origo, nebo piráti...). Já jsem dřív hrál s 2-3 kámošema, ale je to přestalo bavit. :) Rád bych si někdy zas zahrál, ale není s kým a na velkých serverech to není ono. :-D
  • http://virgingaming.com/tournaments/worldwide-conquest/

podpora konzoli 1,6 mil dollars

podpora PC 0 dollars

*3*
    • na gamepadech joo? to bude asi HODNE naskillovany turnaj...
      • On je Battlefield o skille? *1* *1* *1*
        • no pokud strilis na gamepadu, tak moc ne ,)
  • typicky jako vsude, newbies z CoD to chvali do nebes jen kvuli grafice a efektum, a prumernej BF2 hrac rekne ze to je prinejmensim hodne divny, na to ze tri tejdny to ma vyjit a s BF 2 to nema spolecnyho skoro nic, navic je to prach prostej console port, jak uz se provalilo na Battlelog forech...proto ta narocnost, grafika sama o sobe zase takovej narez neni...:(
    • Konzolový port se provalil na Battlelog foru, kde? To je docela vážné obvinění, dej sem link. kde to někdo z povolaných píše...za předpokladu že si to jenom nějaký blbeček nevycucal z prstu. *7*
  • paril jsem ho hned ve ctvrtek asi pres 5 hodin v kuse, vcera jsem si teda dal jeden den pauzu ale dneska uz sem zas hral nekolik hodin v kuse a musim rict ze je to vazne hodne povedena hra:) Hraju to na notebooku s i5-2410m 2,3@2,9GHz s GeForce GT 540m 1GB DDR3, 8GB DDR3 1333MHz a hraju to vse na high v rozliseni 1366*768 (bez vyhlazovani) uplne nesekave takze zas tak moc narocne to neni na to jak ta grafika a vsechno kolem vypada:P Uz se silene moc tesim az to vyjde a konecne budu moc hrat yonquest v 64lidech:)
  • je to super hra, ale EA obslehli co se da. battlelog = facebook. bf3 intro/znelka v trailerech = tron. ty jejich distort zvuky = transformers. vylepsovani zbrani = cod. bf3 tudiz = nulova originalita. nastesti to ma ale hratelnost skvelou...
    • a ta "socializace" v battlelogu? uz vidim jak SUPER bude, kdyz si budou "pratele" psat do statusu: "heej XD hustejč! jsem sejmul 3 tanky jednou raketou nééé XDDD heeej upa nejvííc, mOOOc tohle ^^ xD :P SKILL!" parada EA, jste socialni experti
    • bohuzel ale zapomneli okopirovat battlefield 2
  • Jedinný co mi přijde jako tragické, jsou vaše názory. Nechápu, jak někdo může hru odsoudit třeba jen na základě battlelogu. Myslím, že je to prostě nevyhnutelnej pokrok. Zvykejte si, myslm že do budoucna toho bude víc. A co se týče hry? Je to BETA proboha, nechápu jak někdo může vytlačit z krku takovej výkal, jako že se to nedá hrát, propadání do textur atd. To se všechno vyladí. Nikdo nečekal revoluční orgie, co pohltí všechny hráče světa. Hraje se to přesně tak, jak dobře to vypadalo ve videích a to mi stačí. Máte bejt rádi, že si to můžete alespon zkusit zadarmo, hlavně vy, co brečíte nad tím, že si to bez originálu pořádně nezahrajete ;)
    • ZvacA
      A v čem, že přesně spočívá ta nevyhnutelnost a pokrokovost Battlelogu? Já to prostě nějak nechápu, z jakého důvodu se to vůbec zavedlo? :D Má-li někdo chuť sdílet medaili s celým světem, budovat ego nad statistikami a hecovat se s nějakým Johnym z Austrálie, tak nechť je libo a provede se to jako samostaná věc bez toho, aby na tom závisela celá hra. Jestliže jsem nucen spouštět hru pouze prostřednictvím webu a to včetně hry pro jednoho hráče, to osobně nepovažuju za nějakou velkou motivaci, ale za házení ho*na do tváře. Správně tu někteří kolegové naznačili fakt, že co když vypadne spojení nebo bude údržba? To si nebudu moct ani z hecu projít kampaň? Ale to je jedna věc, já v tom prostě nevidím nic revolučního ani motivujícího, abych o tom básnil. Argumenty typu, že zapnu a jedu jsou k ničemu, protože nevidím žádný problém si hru klasicky zapnout, kdy na mě vyjede klasický menu s klasickou nabídkou a v případě Bfka klasickým vyhledáváním serveru dle vůle a valím a až skončím, tak znovu se vrátím do menu a jsem ve hře dle libosti. Blbůstky typu, že se mi to například nahrává o 0.001s rychleji přece nejsou tak fatální, aby se musely dělat takové šachy, ne? A taky by neškodilo, kdyby nám to řekli na rovinu: " Podívejte se, situace je taková, chceme vám zavařit, protože piráti, a proto vám nabídneme tuhle srandu, kterou skryjeme jako herní sociální síť, přes kterou se bude i čůrat, ale ve skutečnosti to bude finta, jak si ochránit své investice ". Já si napříkald nemůžu kupříkaldu dovolit nechat během hraní zapnutej ještě prohlížeč, protože mám dojem, že to poněkud leze do celkovýho výkonu a mám tak obecně útrum, ale jde i o princip a jednoduchou otázku, proč bych to vlastně měl během hraní dělat, když jsem to nedělal přes svých 20 let, co jsem s hrami začal a obecně jako hráče uživatele mě to s*re.
      • Myslim ze asi tak pred mesicem jsme tu meli presne stejnou otazku na tema D3 online singlplayer *5* to je taky prej lepsi a jinak to nejde
  • H4wk
    Vam pravdepodobne vacsine chyba flexibilita, pride zmena standardneho systemu MP FPS hier a hned ake to je zle, ako rusite predobjednavky atd atd... ale koho to zaujima ? Ublizite len sebe nikomu inemu...
    Tato hra je skvela a ocakavam recenzie plnej hry minimalne 9+
    • Nahrál si aspoň 500 hodin v BF2? Pokud ne, jde o zcela irelevantní názor. Hráče bad company nepočítám. Jejich názor na BF3 nemá vůbec žádnou váhu, protože BF3 má být pokračovatelem BF2 a ničeho jiného.
    • Áno! Hra je dokonalá! Úžasná! Nemá chybu! 9/10 bude málo! A každý, komu sa niečo nepáči je zaostalý nesvojprávny kkt, že?

Vráť sa do stáda, ovečka...
      • LOL asi tak. Miluju tyhle ukřičený děcka, který při každým novým CoD či BF hlásaj do světa své moudra o tom jak lepší hry na světě není. *1*
        Neříkám že to nebude dobrá hra, ale lidi přestaňte propadat tomu hype proboha.
        • SA-reg
          SWTOR je nejlepší! SWTOR je nejlepší!SWTOR je nejlepší!SWTOR je nejlepší!SWTOR je nejlepší!SWTOR je nejlepší!
          • Děkuji za názorný příklad. *4*
            • SA-reg
              Bylo mi potěšením.
    • samozrejme, že recenzie budú 9+ keďže recky od najväčších webov už dávno nie sú objektívne a obvzlášť u takto prehypovaných hier... čiže hra môže mať kvality na 7/10 ale dostane 9/10 - hnus
  • Když srovnám jak jsem se bavil u bety BC2, tak B3 je naprosto tragická. Od toho příšerného battlelogu a připojování se do hry skrze prohlížeč, (origin samotný bych překousl), po samotný herní zažitek, neím jestli to je mapou v Paříži, ale hratelnostně je to naprostá tragedie - dal jsem tomu šanci den, a smazal jsem to. Zůstávám u BC2.
    • No nevim, me BC2 prestalo bavit dost rychle.
      U BF3 je problem predevsim zabugovany Battlelog, nekterym lidem se nejde pripojit ani na server, jindy zase nefunguje pripojeni s prateli do stejne grupy atd.

Zatim me na BF3 desi jenom ta zabugovanost bety/battlelogu na to,ze to ma za par tydnu vyjit.
    • SA-reg
      Mapa určitě nese podíl viny... Operation Métro je hodně nešťastně zvolená, zvlášť oproti skvělému Port Valdez.
      • Souhlas, podařilo se mně dostat na pár kol na Caspian Border a je to 100 a 1 oproti Métru.
  • Tak teda teď hraju betu a mám hodně rozporuplné reakce. Grafika je výtečná, pohyb taktéž, a přesto že mám score povětšinou K:D 1:1, nějak se do toho nemůžu dostat. Těšil sem se, ale sem zklamán, hra mi víc než cokoli jiného připomíná CSko. Zatim teda musim říct audiovizuál vynikající, ale hratelnost dost pokulhává. A co je nejhorší, vůbec na mě nedejchá nějaká válečná atmosféra, ach jo....

A opravdu nechápu na co si stěžují hráči ohledně autohealu, když stačí 3 kulky a je konec, občas i jen klasické dvě :-) nebo retardovaná jedna...

Mám furt tendenci cokoli srovnávat s Wolfem ET (sic je to arkádová FPS, kde jedna kulka do palice nestačí). Ale když tak přemýšlim, kdyby vyšel remake v novém grafickém kabátě, hned bych do toho šel.

Sniperům se sice leskne optika a jsou vidět opravdu daleko, ale v čem to pomůže to skutečně nechápu, tak jako tak mě stihnou anihilovat a ihned se přesunou.

PS: Mimochodem origin a systém spouštění hry přes inetový prohlížeč je opravdu hnus... + rady typu ALT ENTER, je to další z věcí, která mě tedy silně odrazuje. Opravdu origin je nepovedená náhražka steamu...
    • Ja ten zablesk z optik vyuzivam tak, ze jakmile se neco zaleskne tak leham k zemi a doufam, ze tam je nejaka prekazka :) Pak ho obvykle jen spotuju a plazim se jinam
      • H4wk
        ja ich obvykle zabijem ... vacsina z nich nedokaze zasiahnut pohybujuci sa ciel ... takze staci sa hybat a strielat..
        • jak kdy no, zrovna v tom parku je blby, ze kdyz se clovek postavi a zacne se hybat, tak je videt z 80% mapy. taky zalezi kdo je na druhe strane za optikou. potkal jsem tam uz par lidi co si poctivim campem a dobrou muskou dosli pro skore 30:5 jen v parku.
          • jooo, ja tam mel schvalne z hecu (sralo me, ze si ze me delali sniperi terc) poctivym kempem 15:1 :D se neda netrefit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit