Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nemozem uverit co sa nam pokusaju predat za hru...preco datadisk pre bad company 2 nazval autor hry battlefiel 3?...nechcem nikoho odhovarat, ale ti co maju bc2 a nie su ortodoxni privrzenci serie battlefield, nech si ani bf3 nekupuju...vobec o nic nepridu...
    v podstate sa len o malilinko vylepsila grafika a to len z hladiska roznych shaderov, odleskov a inych prkotin...dalej pridali novy hud, ktory automaticky neznamena, ze je lepsi...dalsou "novinkou" je, lah a kemping...dalej sa mozno trochu zlepsili zvuky, ktore boli uz aj tak v bc2 vyborne a taktiez trocha vylepsili animacie vybuchov a horiacich vrakov...
    no v principe zostava vsetko po starom...nic revolucne a dovolim si tvrdit, ze ani evolucne sa nekona...osobne drobne zmeny za evoluciu nepokladam...
    bc2 som uz vyse roka nehral, no keby mi niekto tvrdil, ze hra badcompany2 na novej mape tak by mi (s torchou nadsazky) trvalo mozno hodinu, kym by som zistil, ze je to len nejaka hra ktora sa na bc2 podoba :)
    takze u mna obrovske sklamanie...promotion tomu vytvorili, akoby prichadzalo nieco kolosalne, uz som chcel kvoli tomu upgradovat svoj praveky kompjuter, cakal som ze na mna vybafne leda tak fotoshow...a hele!! ono to facha uplne plynule na high detaily so starymi drivermi nVidia 197,45...je mi z toho na bliti velebnosti...ale to neznamena, ze bf3 je zla hra...

PS. jedinym velkym pozitivom je, ze nemusim upgradovat vykopaafku:)
    • komunita se přesouvá, i když to je ještě větší sajrajt než předchozí díl? nooo, tak to naprosto hlasujete peněženkou o podobě příštího dílu. *16* já předobjednávku zrušil a kdyby to udělali všichni, kterým vadí ty naprosté hovadiny (já uvedl i důvod), tak garantuju, že se kraviny jako origin, battlelog, absence ingame menu atpd . neopakují. hlasujeme my, my můžeme za podobu téhle kraviny.. my jsme ty blbci, co to koupí i přes to, co nám vadí..tak to tady máme a děsím se dalšího dílu..stejně myslím, že ten kdo čekal na pokračování bf2, tak to nekoupí a bude hrát bf2 dál.
    • v techto hrach se presouva komunita, čili jestli chceš parit multiplayer musíš koupit další díl. Navíc co jsem videl tak to ma lepší singleplayer, ktery byl v BC2 skutečnej odpad. tady to ma alespon coop
      • ZvacA
        Ne, v Bfku se nepotřebuješ přesouvat s každým novým dílem - důkazem je Bf1942, který si udržuje plné servery do dneška. Samozřejmě otázkou stále zůstává nástup Bf3 a jak to přeskupí celou komunitu všech dílů, ostatně jako vždy při nástupu novnky v sérii, ale jestliže Bf1942 přežil nástup dalších dvou, především druhého dílu, stejně tak jako Bf2 přežil nástup Bad company 2, nemám obavy o nezájem ke starším Battlefieldům, kterým hraje do karet zejména modařská komunita a taky jejich nepopíratelná kvalita.
      • singleplayer moze byt fajn, uvidime...a je naprosta pravda o tom presune komunity jak pises...no a to prave vyvojari hry dobre vedia a vypocitavo kalkuluju, ze je to trend dnesnej hracskej doby...no hlavne ze to sype dukaty
        btw. osobne ma bc2 omrzela po pol roku a bf 3 alias bc3 ma teda nepresvedcil...
  • Jenom dotaz vi nekdo kam zadat heslo na odemceni caspian border?
    • Mělo by ti vyskočit okno po kliknutí na Join, ale nechápu, proč se na to teď ptáš, servery s Caspian Border jsou vyplé.
  • 2560x1600 vše na max, stabilnich 120 fps
    • Vše taky neni jen o grafické kartě, kiddo :)
    • chlapcek ubohy :)
    • A píšem to sem .. proč?
      • preto ze taky comp doma nema a tak mu to nejde tak sa snazi presvedcit aspon ludi vo virtualnom svete kde moze vystupovat ako hocikto a nie ako uboha nula ktorou v skotucnosti je.
    • lol napiš až se probereš ze sna
    • pro vysvětlení: mám GTX 590
      • za prve NE NEMAS a za druhe

http://extrahardware.cnews.cz/battlefield-3-beta-preview-vykonu-testy-srovnani-grafickych-karet-a-procesoru-nastaveni-detailu?page=0,2

na 580GTX to ide na takom rozliseni v priemere pod 30fps. a dve 580GTX su rychlejsie ako jedna podtaktovana 590GTX .. taze je nemozne aby to aj na tovjej vysnivanej 590 islo 120 fps.

chlapcek, nabuduce si najprv nieco zisti o tvojej platonickej laske, 590GTX, nieco zisti nez sa tu zacnes strapnovat :) tesilo ma.
  • Já jsem si náhodou na Battlelog v prohlížeči docela zvykl, listování statistikami je přehledné, server browserem taky. Doufám, že do něj přidají možnost měnit nastavení grafiky, kláves atd., to je potřeba jak sůl a také možnost konfigurace výbavy jednotlivých tříd. Chápu ty, kterým se to nelíbí, ale myslím že to je jenom nezvyk takového nestandardního managementu a spouštění hry u Áčkového titulu. Jediné, co je vyloženě zbytečné a otravuje mě je nutnost Originu, ne proto, že by zabíral paměť nebo tak ale vyloženě protože je tam k ničemu.
    • Mne je napríklad celý Battlelog u zadku, na BF3 mi vadí xy vecí a v zásade som rozhodnutý to nekúpiť, ale toto by bola len drobnosť. Celkom bežne používam napr. server browser v priamo Steame a je to celkom fajn.
      • Šak nekupuj, kup si radši nové-staré CoD, když myslíš, že tam bude líp.
        • No to si pomôžem, dík *7* To má byť nejaký trápny pokus o flame?
          • Ne vůbec ne, já jsem jenom z tvého prvního příspěvku nepochopil co teda vlastně chceš, Battlelog ti vadí ale kdybys MUSEL hru hrát přes Steam tak by ti to nevadilo? *7*
            • chcel som vyjadriť súhlas, že server-browser mimo hru nemusí byť nutne najhoršia vec na svete *7* Koniec diskusie, to nemá cenu.
            • Proč srovnáváte tenhle sh*t se Steamem? Tohle mu nešahá ani po kotníky.
  • Ahoj *5*
  • H4wk
    Pri kazdom prevratnom objave, je vela negativnych nazorov od hlupakov, ale nakoniec vsetci pochopia ze je to vlastne dobre.
    • A jakej ze ten prevratnej objev prinesl BF3? *1* *1*
      • Teplých hráčov *1*
    • Přesně tak, řekl bych že je to srovnatelnej objev jako rádio nebo žárovka *15* Nakonec budeme děkovat bohu a EA že na to ňákej koumák přišel.
    • ZvacA
      Jako hlupák se ptám na jeden jediný přesvědčující důvod, proč hra nemůže mít klasické herní menu s klasickým in-game vyhledáváním serverů a naopak proč jsem nucen mít u hry spuštěno další tucet volovin? Jeden jediný důvod....
      • Ataker
        Tak mi sem napiš těch tucet volovin :) Dík
        • 1. ESN sonar

dalsi muzou pokracovat...
    • Zabil *1*
  • Battlefield play4free se taky spouští přes browser a probém jsem s tím nikdy neměl. Mně to vadit nebude. Je to prostě jen "jinak". O procesor a ramku bych se nebál. Zanedbatelný čísla.
    • Tady je problem spise to,ze hodne lidem v Bete zatim ten battlelog moc dobre nefunguje.
      Zkratka nekdo se nepripoji do hry vubec, nekomu nejde vytvaret partu a tak se nemuze s prateli dostat do stejne čety ve hre, nekomu server browser neukaze pingy....je toho vazne hodne a casu tak malo...
      p.s. predojbednavku nerusim, jsem ale trochu znepokojeny
  • Mě to připadalo jak teleshoping.
    Totalní sra*ku popisujou jako suprovou věc.
    • Už jim tam chybí jenom Horst Fuchs
    • Nějak tak *1*
  • Hele ještě rádi budeme spomínat na steam ! Mně osobně steam vyhovuje.
  • Když si chci zahrát hru tak ji chci spustit, v menu si vybrat multiplayer, server a hrát, a ne nějaký žonglování se serverama přes browser...
    • Otevru browser, dam multiplayer, server browser. Vse hned nasteno a kdyz to spustis tak se ti proste pusti hra a ty se do ni jen prepnes. Ma to svoje mouchy hlavne co se nastaveni ve hre tyce ale to udelas jen jednou a pak uz jen hrajes. Neni to rozhodne zadny zonglovani.
      • No, momentálně mi nefunguje přihlašování se do serverů a quick match nebo jak to je taky moc nefunguje.
        Jinak, funguje již správně nastavení grafiky?
        • mas tam napsane ze probiha restart back-endu ...
        • Co ti na to mam rict? Je to porad BETA. Az budes mit na stole plnou a tohle vsechno bude rozbity tak kafrej ale zatim se to porad testuje a server browser se ti porad nacte rychle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit