-
Boh vie od kedy je táto BETA pripravená. A nikto nevie ako bude vyzerať FULL. Ja osobne ako hráč nedotknutý BF sériou idem určite do FULL hry..S BETOU som spokojný a som zvedavý kolko ľudí si vo FULL-ke zahrá Metro mapu:) Mne už ide riadne na nervy:)
-
Tak jsem si vystřílel level 10.
Fakta:
Miluju PP-2000.
Hra mi jede skvěle na Lenovo Ideapadu Y570 na medium settings. Zatím mi padla jen 2x asi za 10 hodin hry, a to mám starý 267.43 ovladače.
Battlelog mi nevadí... funguje. -
-
Můžeš mi vysvětlit jak je to možné že ti na 267.43 hra jede, když vyžaduje 285ky?
-
-
Ale ona je nevyžaduje... jsou jen doporučený...
A tady máš důkaz:
http://i55.tinypic.com/o57sl1.jpg
-
-
-
je to prome k smichu kdyz ctu ze zadne zazraky v tomhle vydani battlefieldu nevydite protoze tahle hra zasipe napr COD hluboko pod zema nejen COD proste si to konecne priznejte ze tohle je hra do budoucna a ta nejlepsi co nam muzou vyvojari nabydnout:-) pa ..
-
-
Proste si priznaj, že BF3 je rovnako trápny ako COD *2*
-
-
Možná překoná COD, ale určitě si vývojáři podřezali větev. Jak jsem kdysi psal, přílišný hype hře nakonec uškodí. Možná se bude dobře prodávat, ale do budoucna kdo ví jak to bude...
-
-
-
Hmmm, je dobré znát další nepodstatnou informaci o batlfíldu srí, už mě jen zajímá jakým tlačítkem na klávesnici přiměji svou postavu vytřít si zadek em šestnáctkou a budu muset dělat v situaci, když bude má postava lízat palubní desku u vrtulníku.
Doufám že mi dobrodinci na tomto fóru poradí a ti co mi napíší jaký jsem zakomplexovaný chudák, tak ať také neváhají a wrajtují. -
No, mit statistiky a prehled jak si vedou kamosi je sice fajn.. ale nejak tak mi bude chybet klasicke menu a server browser.. ja nikdy nedam dopustit na klasicke menu a server browser.. ne takove menu jako v BC2, ale spis takove jako v Call of Duty 2 nebo puvodnim Modern Warfare. Nic mi doted nevyhovovalo vic.. A to ze tam nebyly statistiky nikoho vubec netrapilo. A mozna ze to budu jenom ja, ale v tomhle battlelogu zadny pokrok nevidim.
-
Koľko hráčov COD je treba k spusteniu Battlelogu?
-
Hej, a proti komu tí pobožní americkí teroristi tentokrát vlastne bojujú???
-
-
LOL *1* ale vlastně je to pravda ?
-
-
A dali tam to postupné doplňování munice, nebo si to nakonec nechali v záloze jako novinku pro BF4?
-
-
bud to a nebo DLC :)
-
-
Mne sa zda ze to niekto kto tu flamuje ani nehral, ja som to vcera a dnes hral, prave hram a aj budem hrat FULL verziu pretoze je to sakra dobra hra, a to sme este nevideli conquest v plnej parade.
Aj slepy vidi ze toto ma od BC2 na mile daleko !!!
Schovajte sa do diery odkial ste prisli... -
-
Klidek, fanboy *3*
-
-
Proč fanboy? Já jsem svým způsobem nováček do BF série (sice jsem hrál BF2 když vyšel, ale jenom trochu, BC1 a 2 sem úplně přeskočil, protože Team Fortress 2) a to, co píše si myslím aj já. Pro hráče Bad Company tam asi nebude tolik změn co pro mě, ale vyleštěný kámen už se těžko leští, aby zářil ještě víc. Vsadím se, že naopak se v tomhle chumlu lidí co tu nadávají na hru a vše kolem ní schovává pár fanboyů jiné nejmenované hry, kteří vycítili příležitost kopnout si do Battlefieldu jenom z principu, pro změnu, když obvykle se všichni strefují do ní.
-
-
Ja ti nevím, ale neznamená "fanboy" neco jako ten, který tu hru má rád? Von mi tak ríkál totiz v jiné diskuzi k jiné hre, kdyz sem rikal co se mi líbí, ale já to nejak nepochopil, jak mne to muze urazit...
-
-
Znamená, ale z Tvého příspěvku to spíš vyplynulo jako že jí má "zaslepeně" rád.
-
-
-
som BF veteran (Vsetky BF hry), fanboya si nechaj, BC2 som taktiez nemal v laske.
-
-
To bol kompliment, on ťa balí *3*
-
-
-
-
Nevíte proč mám v betě malý fps? mám vše nastavené na low, ale stejně...
mám i7 @ 1,73 ghz, 6 gb ddr3 ram, ati mobility radeon 5850 a ovladače pro betu... -
-
To je noťas, že? Podivej se, já mám přesně tu samou sestavu, akorát ve stolní verzi, grafiku jsem nastavil obecně na medium (tz. že nejsou k tomu zaplé takové ty serepetičky jako AA, blur apod.) a hra jede stabilně mezi 70 - 80 fps na Metru (na CB 40+). Takže bych tipoval problém v tomhle.
-
-
Přesně, je to notebook... divný, všechny ostatní hry mi na tom jedou krásně hladce. Mám se smířit s tím, že si BF3 na ntb nezahraju, anebo mám očekávat nějaý patch, co to opraví?
-
-
Určitě nesmiřuj:), zkus napsat na fórum Battlelogu ten první příspěvek, tam je víc lidí, co o tom i víc ví a buď ti moje zdání potvrdí nebo vyvrátí a popř. řeknou, čím to může být.
Plná verze bude předpokládám víc optimalizovaná než tahle beta, což nažene další fps ale zase si všimni rozdílu v počtu snímků na mapě Metro a CB, přišel jsem skoro o polovinu, takže i potom všem nevím, nevím, jak to bude hratelné na 64 Conquest mapách. Doufej v nejlepší, čekej nejhorší. -
-
Dobrá, napíšu jim na fórum a pak se kdyýtak ozvu, jak to dopadlo.
-
-
-
-
i7 1,73?? že by kámen úrazu? :) nebo překlep?
-
-
Vono taky jestli má single,dual nebo quad core :)
-
-
Ups, omlouvám se :) je to čtyřjádro.. interiéry ještě jdou ale venku je to na hranici hratelnosti...
-
-
Schválně zkusím stáhnout bad company 2 a zkusit jak mi to pojede...
-
-
Tak si ten Single Player užíj :D pokud si ovšem nekoupíš cd key no :)
-
-
-
Jináč sem zapoměl dopsat: Mě to taky jede stěží na low, a to mam železo aspoň na medium. Možná to máme zavirovaný, či přehlcenej systém, nebo možná chyba hry, kdy nefunguje na určité sestavě, páč ATI mam taky 4870 HD.
-
-
-