-
Chtel jsme se zeptat co je v BF3 u snipera spot assist
-
Opravdu to ma vyjit ted koncem rijna? Vzdyt tech bugu co tam je. Propadani do textur. Po oziveni medicem: Zasobnik prilepeny na konci hlavne. Protazena pistole. Vehicly se tam krouti kolem dokola, litaji do nebes. http://www.youtube.com/watch?v=By2Ds-GG4-A ; http://www.youtube.com/watch?v=aE3zESmcqwA ; http://www.youtube.com/watch?v=SFVIpQ2rff4 ; http://www.youtube.com/watch?v=yymP2qHFfMc
-
Lidi moc nechapu o co vam jde, ale me jde predevsim o to jak rychle hra pobezi a ne jak rychle naskoci. BL sucks protoze ho musis zapinat pokazdy kdyz zapinas hru a kdyz to pada zapinas ho znova, tudiz by bylo lepsi pro pristup ho ,it porad zapnuty, jenze to je k nicemu protoze napr me snizuje ftramerate o 5-10 FPS. Docela na ho*no.
-
je to BETA !! *1*
-
Čo sa mňa týka ostávam pri Red Orchestre 2, toto je zívačka...
-
Tak nevim ale zatim mi to po delšim hraní přijde jako takovej sniperfest, tedy pěknej hnus, kdy skoro věichni jen sprintujou a zalehaj a doufají že je mezitím netrefí sniper...
-
taky hodnotím betu... a ne finální verzi. a když není růžice v betě, je někde chyba.
-
No, taky mi vadi spousta veci, ktere v dnestni dobe pridavaji do her. Nebo se snazi vykradat napady jinych titulu pro svuj prospech.
Ja BF3 hral a jedine co mi zatim vadilo je Battlelog (ten rozzuril opravdu hodne) nehlede na bugy kdyz to je beta. To ze hra vypada jako misenec BC2 a Cod je IMO diky tomu ze clovek rychleji chcipa, regeneruje se( i kdyz tohle uz je proste v dnestnich stricekach vsude... dabluzel) a hra se presunula do dnestni doby( BC2 mi prislo jako lehka budoucnost). Jenze pozor az na ten Regen treba v BF2 clovek taky pekne rychle chcipal az na ten regen, kdo si mylel ze regen nebude, tak se jeste nesmiril s dnestni dobou.Lepsi to nebude, asi jen horsi. A jako BC to vypada protoze to jede na enginu kterej je proste nastupcem toho predchoziho. A protoze tam makaj stejny lidi tak to proste bude vypadat stejne. Me osobne se stylizace grafiky libi. A dalsi vec proc je to podobne BC2 je to ze se tam daji likvidovat Baraky a zdi. Kdyz se to takhle rozkouskuje, tak me to proste vyhovouje nehlede na dalsi tunu vychytavek. Bezchybnou hru proste nikdy nikdo neudela tak se s tim sakra lidi smirte. Nerikam abyste kdyz se vam neco nelibi drzeli hubu, ale neprijde vam, ze uz tady bylo takovyhle stiznosti tuna a miliony. Je to jednoduchy jestli se to nekomu nelibi ruce pryc. -
Jejich blbost, pak o nich vi skoro celej oponentuv tym. V Bad company 2 se toho taky moc nenaskace protoze to vetsina zkusenych hracu vi, ze se tim prozradi a pro snajpera je naopak jednodussi ho sundat protoze VI kde je. S tim sprintem uz je to neco jinyho, ale kdyby po tobe nekdo strilel tak by si se sel v klidku schovat aby ses nahodou nespotil? WTF proste blbost...
-
Oni toho DICE taky hodne nakecaji... Pochybuju, ze jeste neco pribyde. Oni budou radi, kdyz opraveji vubec vsechno, co je ted v bete pos*any. Vydani je za 3 tydny, takze v tuhle dobu je asi nejvetsi cas ukoncit final verzi ne?
-
To se velmi pleteš Dice řeklo, že finální verze se ještě hodně změní a už je tu první seznam a né poslední, co Dice opravuje viz zde: http://www.battlefield-3.cz/battlefield-3-beta-seznam-veci-ktere-budou-opraveny-ve-finalni-verzi-hry/
Navíc příkazová růžice ve finále u pc bude, to bylo taky dávno řečeno. Takže tady nepiš hlouposti a něco zjisti nejdřív. -
*1* a kolik si nahrál v BF2?
COD jsem hrál taky. *3* -
noob zase tak moc ne. byl jsem dost zkušený hráč BF2. jak jsem psal, nahrál jsem přes 3000 hodin a KD jsem měl kolem trojky s tím, že jsem hrál úplně všechno (všechny mapy, vehicly, kity atd.). hodnotím mapu z hlediska hratelnosti a tato mapa je fakt slabá. ale beru, že má někdo jiný jiný názor.
-
dobrá reakce *3* Dávám palec nahoru.
K těm animacím: Chyběla mi tam animace při revivování spoluhráče. Prostě jsem jen stál, ruce u sebe a spoluhráč se z ničehonic nahodil. Pak jsem scházel kopec a vypadalo to, jako bych se klouzal z kopce, což ovšem vůbec nebylo nutné - kopec byl mírný a dal se normálně sejít. To mi připomnělo jinak skvělý Mirrors Edge.
K těm zvukům: V BF2 bylo velmi snadné lokalizovat nepřítele podle zvuků, které dělal. Ať šlo o komentování házení nádů, střelbu, házení lékárniček apod. Toto člověku velmi pomohlo.
Ke spotování: Snažil jsem se, ale nějak mi to nevyšlo. Absence růžice je k smíchu. Nejspíše bych prodal DICE auto bez zpětných zrcátek, když oni nám chtějí prodat takový BF.
Psát kamkoli nemá cenu. DICE už má hotovo a nicmoc měnit nebude. Díky hype jim to vždycky někdo koupí. Já to napsal aspoň sem, aby tu nebyly jednostranné názory hráčů COD a BC. *2* -
chlapci, ten rozdíl je ale v prvním spuštění, když už půjdu na druhej server, tak +- stejné. a to, že je to první o něco kratší nesvědčí vůbec nic o rychlosti Bl, ale o blbosti EA a DICE, že tam nacpali loga a nedali primo na prvni stranku menu server browser. bye!
-
máš recht, předsedo!
-
Pokud to ma byt stejne tak "dobry" jako BC2, tak to meli nazvat BC3. Tohle bohuzel melo byt alespon tak dobre jako BF2
-
Z jedný beta verze hry bych neusuzoval že je BC2 lepší.. I když zatím se to tak zdá.. Snad to ještě upravěj a bude to aspon tak dobrý jako BC2..
-
V realu taky nastavaji situaci, kdy nepritel vidi jejich odlesk. Ackoli ve hre to bude asi mnohem vyraznejsi.
-
Kdyby se těm snajperům nelesky optiky, tak by byl člověk mrtvý mnohem víc :) Myslím, že se to leskne jen když se zazoomuje a člověk má (byť vetšinou malou) šanci ještě nějak zareagovat. Nevím, napsat by se o tom všem dalo dost. Pro mně je ale důležité, že jsem to teď zase na dvě hodky zapnul a bavil jsem se náramně. Sice se mi povedlo jen jednou dostat na třetí přičku s docela slušným ratio, ale i když člověk chcípá, má radost alespoň z nějaké té povedené sabotáže. To jsme se takhle ve třech plazili uličkou a nad náma zleva zprava lítaly kulky a rakety. A když naše linie zatlačila tak jsme vyskočili a odpálili kontrolní bod. To byla radost. Na žádné skákací týpky jsem nenarazil :o) Navíc věřím, že když si člověk v plné vyslouží nějaký pořádný rank a dostane se k zajímavým zbraním a vychytávkám, a potažmo v tom HC nebude ten autoheal a různé "ukazovátka" tak to bude zábava výsostná. A celá ta zkušenost pořád jen z té jedné malé akční mapy v beta stádiu. Už se těším někam, kde bude nějaký šikovný commander koordinovat postup na nějaké obrovské mapě a já rád budu pobírat rozkazy a tlačit nepřítele zpátky odkud vylezl ;o)
EDIT: každopádně si BF3 koupím určitě až to oplácne nějaký ten patch a nebude to stát pálku klasickou pro horkou novinku. BF2 jsem jen zkoušel a vypadalo to báječně. BFBC2 mám, ale nějak mně nechyt, ale tohle je asi fakt něco mezi a už jen to video s mapou Caspian borders mně docela nalákalo.
http://www.youtube.com/watch?v=H9ndz13zUms