Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mas tam napsane ze probiha restart back-endu ...
  • Battlefield play4free se taky spouští přes browser a probém jsem s tím nikdy neměl. Mně to vadit nebude. Je to prostě jen "jinak". O procesor a ramku bych se nebál. Zanedbatelný čísla.
  • Co ti na to mam rict? Je to porad BETA. Az budes mit na stole plnou a tohle vsechno bude rozbity tak kafrej ale zatim se to porad testuje a server browser se ti porad nacte rychle.
  • No, momentálně mi nefunguje přihlašování se do serverů a quick match nebo jak to je taky moc nefunguje.
    Jinak, funguje již správně nastavení grafiky?
  • Mno nasel bych hodne veci ktery me na tom docela stvou ale celkovej dojem je dobrej. Hlavne ze je to zatim vypada ze je to mnohem rychlejsi nez puvodni server browser, voice chat a sledovani toho jak mi levelujou kamaradi vlastne taky neni spatny :D
  • Nějak tak *1*
  • Mě to připadalo jak teleshoping.
    Totalní sra*ku popisujou jako suprovou věc.
  • Hele ještě rádi budeme spomínat na steam ! Mně osobně steam vyhovuje.
  • Myslel jsi to jako srandu nebo vážně ?
  • Otevru browser, dam multiplayer, server browser. Vse hned nasteno a kdyz to spustis tak se ti proste pusti hra a ty se do ni jen prepnes. Ma to svoje mouchy hlavne co se nastaveni ve hre tyce ale to udelas jen jednou a pak uz jen hrajes. Neni to rozhodne zadny zonglovani.
  • Když si chci zahrát hru tak ji chci spustit, v menu si vybrat multiplayer, server a hrát, a ne nějaký žonglování se serverama přes browser...
  • Jasem jediny kteremu to nevadi a dokonce se mu to i libi?
  • predstav si, že mi vadí aj steam, ale ani zďaleka nie tak ako toto
  • Když tak strašně rádi dělají konverze z konzolí tak proč neobšlehnou i to menu.. Jak je to na PSku tak by to mělo být i na PC..
  • Damarus
    Ale steam ti nevadí že bobe? :D
  • totálna zbytočnosť a hovadina... + ten trápny origin = dve veci ktoré zbytočne žerú ramku a procák - obyčajný server browser priamo v hre by bol stokrát lepší
  • paráda ale mohli by to propojit s facebookem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit