-
Klidek, fanboy *3*
-
A jakej ze ten prevratnej objev prinesl BF3? *1* *1*
-
Schválně zkusím stáhnout bad company 2 a zkusit jak mi to pojede...
-
Ups, omlouvám se :) je to čtyřjádro.. interiéry ještě jdou ale venku je to na hranici hratelnosti...
-
Už jim tam chybí jenom Horst Fuchs
-
Mne sa zda ze to niekto kto tu flamuje ani nehral, ja som to vcera a dnes hral, prave hram a aj budem hrat FULL verziu pretoze je to sakra dobra hra, a to sme este nevideli conquest v plnej parade.
Aj slepy vidi ze toto ma od BC2 na mile daleko !!!
Schovajte sa do diery odkial ste prisli... -
chcel som vyjadriť súhlas, že server-browser mimo hru nemusí byť nutne najhoršia vec na svete *7* Koniec diskusie, to nemá cenu.
-
Jináč sem zapoměl dopsat: Mě to taky jede stěží na low, a to mam železo aspoň na medium. Možná to máme zavirovaný, či přehlcenej systém, nebo možná chyba hry, kdy nefunguje na určité sestavě, páč ATI mam taky 4870 HD.
-
Vono taky jestli má single,dual nebo quad core :)
-
Ne, v Bfku se nepotřebuješ přesouvat s každým novým dílem - důkazem je Bf1942, který si udržuje plné servery do dneška. Samozřejmě otázkou stále zůstává nástup Bf3 a jak to přeskupí celou komunitu všech dílů, ostatně jako vždy při nástupu novnky v sérii, ale jestliže Bf1942 přežil nástup dalších dvou, především druhého dílu, stejně tak jako Bf2 přežil nástup Bad company 2, nemám obavy o nezájem ke starším Battlefieldům, kterým hraje do karet zejména modařská komunita a taky jejich nepopíratelná kvalita.
-
Vše taky neni jen o grafické kartě, kiddo :)
-
Proč srovnáváte tenhle sh*t se Steamem? Tohle mu nešahá ani po kotníky.
-
singleplayer moze byt fajn, uvidime...a je naprosta pravda o tom presune komunity jak pises...no a to prave vyvojari hry dobre vedia a vypocitavo kalkuluju, ze je to trend dnesnej hracskej doby...no hlavne ze to sype dukaty
btw. osobne ma bc2 omrzela po pol roku a bf 3 alias bc3 ma teda nepresvedcil... -
komunita se přesouvá, i když to je ještě větší sajrajt než předchozí díl? nooo, tak to naprosto hlasujete peněženkou o podobě příštího dílu. *16* já předobjednávku zrušil a kdyby to udělali všichni, kterým vadí ty naprosté hovadiny (já uvedl i důvod), tak garantuju, že se kraviny jako origin, battlelog, absence ingame menu atpd . neopakují. hlasujeme my, my můžeme za podobu téhle kraviny.. my jsme ty blbci, co to koupí i přes to, co nám vadí..tak to tady máme a děsím se dalšího dílu..stejně myslím, že ten kdo čekal na pokračování bf2, tak to nekoupí a bude hrát bf2 dál.
-
i7 1,73?? že by kámen úrazu? :) nebo překlep?
-
za prve NE NEMAS a za druhe
http://extrahardware.cnews.cz/battlefield-3-beta-preview-vykonu-testy-srovnani-grafickych-karet-a-procesoru-nastaveni-detailu?page=0,2
na 580GTX to ide na takom rozliseni v priemere pod 30fps. a dve 580GTX su rychlejsie ako jedna podtaktovana 590GTX .. taze je nemozne aby to aj na tovjej vysnivanej 590 islo 120 fps.
chlapcek, nabuduce si najprv nieco zisti o tvojej platonickej laske, 590GTX, nieco zisti nez sa tu zacnes strapnovat :) tesilo ma. -
chlapcek ubohy :)
-
preto ze taky comp doma nema a tak mu to nejde tak sa snazi presvedcit aspon ludi vo virtualnom svete kde moze vystupovat ako hocikto a nie ako uboha nula ktorou v skotucnosti je.
-
Nevíte proč mám v betě malý fps? mám vše nastavené na low, ale stejně...
mám i7 @ 1,73 ghz, 6 gb ddr3 ram, ati mobility radeon 5850 a ovladače pro betu... -
v techto hrach se presouva komunita, čili jestli chceš parit multiplayer musíš koupit další díl. Navíc co jsem videl tak to ma lepší singleplayer, ktery byl v BC2 skutečnej odpad. tady to ma alespon coop