Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak kdy no, zrovna v tom parku je blby, ze kdyz se clovek postavi a zacne se hybat, tak je videt z 80% mapy. taky zalezi kdo je na druhe strane za optikou. potkal jsem tam uz par lidi co si poctivim campem a dobrou muskou dosli pro skore 30:5 jen v parku.
  • Děkuji za názorný příklad. *4*
  • ZvacA
    A v čem, že přesně spočívá ta nevyhnutelnost a pokrokovost Battlelogu? Já to prostě nějak nechápu, z jakého důvodu se to vůbec zavedlo? :D Má-li někdo chuť sdílet medaili s celým světem, budovat ego nad statistikami a hecovat se s nějakým Johnym z Austrálie, tak nechť je libo a provede se to jako samostaná věc bez toho, aby na tom závisela celá hra. Jestliže jsem nucen spouštět hru pouze prostřednictvím webu a to včetně hry pro jednoho hráče, to osobně nepovažuju za nějakou velkou motivaci, ale za házení ho*na do tváře. Správně tu někteří kolegové naznačili fakt, že co když vypadne spojení nebo bude údržba? To si nebudu moct ani z hecu projít kampaň? Ale to je jedna věc, já v tom prostě nevidím nic revolučního ani motivujícího, abych o tom básnil. Argumenty typu, že zapnu a jedu jsou k ničemu, protože nevidím žádný problém si hru klasicky zapnout, kdy na mě vyjede klasický menu s klasickou nabídkou a v případě Bfka klasickým vyhledáváním serveru dle vůle a valím a až skončím, tak znovu se vrátím do menu a jsem ve hře dle libosti. Blbůstky typu, že se mi to například nahrává o 0.001s rychleji přece nejsou tak fatální, aby se musely dělat takové šachy, ne? A taky by neškodilo, kdyby nám to řekli na rovinu: " Podívejte se, situace je taková, chceme vám zavařit, protože piráti, a proto vám nabídneme tuhle srandu, kterou skryjeme jako herní sociální síť, přes kterou se bude i čůrat, ale ve skutečnosti to bude finta, jak si ochránit své investice ". Já si napříkald nemůžu kupříkaldu dovolit nechat během hraní zapnutej ještě prohlížeč, protože mám dojem, že to poněkud leze do celkovýho výkonu a mám tak obecně útrum, ale jde i o princip a jednoduchou otázku, proč bych to vlastně měl během hraní dělat, když jsem to nedělal přes svých 20 let, co jsem s hrami začal a obecně jako hráče uživatele mě to s*re.
  • SA-reg
    SWTOR je nejlepší! SWTOR je nejlepší!SWTOR je nejlepší!SWTOR je nejlepší!SWTOR je nejlepší!SWTOR je nejlepší!
  • LOL asi tak. Miluju tyhle ukřičený děcka, který při každým novým CoD či BF hlásaj do světa své moudra o tom jak lepší hry na světě není. *1*
    Neříkám že to nebude dobrá hra, ale lidi přestaňte propadat tomu hype proboha.
  • Jedinný co mi přijde jako tragické, jsou vaše názory. Nechápu, jak někdo může hru odsoudit třeba jen na základě battlelogu. Myslím, že je to prostě nevyhnutelnej pokrok. Zvykejte si, myslm že do budoucna toho bude víc. A co se týče hry? Je to BETA proboha, nechápu jak někdo může vytlačit z krku takovej výkal, jako že se to nedá hrát, propadání do textur atd. To se všechno vyladí. Nikdo nečekal revoluční orgie, co pohltí všechny hráče světa. Hraje se to přesně tak, jak dobře to vypadalo ve videích a to mi stačí. Máte bejt rádi, že si to můžete alespon zkusit zadarmo, hlavně vy, co brečíte nad tím, že si to bez originálu pořádně nezahrajete ;)
  • Áno! Hra je dokonalá! Úžasná! Nemá chybu! 9/10 bude málo! A každý, komu sa niečo nepáči je zaostalý nesvojprávny kkt, že?

Vráť sa do stáda, ovečka...
  • samozrejme, že recenzie budú 9+ keďže recky od najväčších webov už dávno nie sú objektívne a obvzlášť u takto prehypovaných hier... čiže hra môže mať kvality na 7/10 ale dostane 9/10 - hnus
  • H4wk
    Vam pravdepodobne vacsine chyba flexibilita, pride zmena standardneho systemu MP FPS hier a hned ake to je zle, ako rusite predobjednavky atd atd... ale koho to zaujima ? Ublizite len sebe nikomu inemu...
    Tato hra je skvela a ocakavam recenzie plnej hry minimalne 9+
  • Možná překoná COD, ale určitě si vývojáři podřezali větev. Jak jsem kdysi psal, přílišný hype hře nakonec uškodí. Možná se bude dobře prodávat, ale do budoucna kdo ví jak to bude...
  • SA-reg
    Mapa určitě nese podíl viny... Operation Métro je hodně nešťastně zvolená, zvlášť oproti skvělému Port Valdez.
  • SA-reg
    Ale ona je nevyžaduje... jsou jen doporučený...

A tady máš důkaz:
    http://i55.tinypic.com/o57sl1.jpg
  • Když srovnám jak jsem se bavil u bety BC2, tak B3 je naprosto tragická. Od toho příšerného battlelogu a připojování se do hry skrze prohlížeč, (origin samotný bych překousl), po samotný herní zažitek, neím jestli to je mapou v Paříži, ale hratelnostně je to naprostá tragedie - dal jsem tomu šanci den, a smazal jsem to. Zůstávám u BC2.
  • H4wk
    ja ich obvykle zabijem ... vacsina z nich nedokaze zasiahnut pohybujuci sa ciel ... takze staci sa hybat a strielat..
  • Ja ten zablesk z optik vyuzivam tak, ze jakmile se neco zaleskne tak leham k zemi a doufam, ze tam je nejaka prekazka :) Pak ho obvykle jen spotuju a plazim se jinam
  • Můžeš mi vysvětlit jak je to možné že ti na 267.43 hra jede, když vyžaduje 285ky?
  • Tak teda teď hraju betu a mám hodně rozporuplné reakce. Grafika je výtečná, pohyb taktéž, a přesto že mám score povětšinou K:D 1:1, nějak se do toho nemůžu dostat. Těšil sem se, ale sem zklamán, hra mi víc než cokoli jiného připomíná CSko. Zatim teda musim říct audiovizuál vynikající, ale hratelnost dost pokulhává. A co je nejhorší, vůbec na mě nedejchá nějaká válečná atmosféra, ach jo....

A opravdu nechápu na co si stěžují hráči ohledně autohealu, když stačí 3 kulky a je konec, občas i jen klasické dvě :-) nebo retardovaná jedna...

Mám furt tendenci cokoli srovnávat s Wolfem ET (sic je to arkádová FPS, kde jedna kulka do palice nestačí). Ale když tak přemýšlim, kdyby vyšel remake v novém grafickém kabátě, hned bych do toho šel.

Sniperům se sice leskne optika a jsou vidět opravdu daleko, ale v čem to pomůže to skutečně nechápu, tak jako tak mě stihnou anihilovat a ihned se přesunou.

PS: Mimochodem origin a systém spouštění hry přes inetový prohlížeč je opravdu hnus... + rady typu ALT ENTER, je to další z věcí, která mě tedy silně odrazuje. Opravdu origin je nepovedená náhražka steamu...
  • Boh vie od kedy je táto BETA pripravená. A nikto nevie ako bude vyzerať FULL. Ja osobne ako hráč nedotknutý BF sériou idem určite do FULL hry..S BETOU som spokojný a som zvedavý kolko ľudí si vo FULL-ke zahrá Metro mapu:) Mne už ide riadne na nervy:)
  • SA-reg
    Tak jsem si vystřílel level 10.
    Fakta:
    Miluju PP-2000.
    Hra mi jede skvěle na Lenovo Ideapadu Y570 na medium settings. Zatím mi padla jen 2x asi za 10 hodin hry, a to mám starý 267.43 ovladače.
    Battlelog mi nevadí... funguje.
  • Proste si priznaj, že BF3 je rovnako trápny ako COD *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit