-
Ty jsi strašná guma chlape. Byl bych velice rád o jediný spolehlivě uvěřitelný argument k tomu všemu o čem se tu diskutuje a ke stavu Battlelogu, čehož jsem se ještě u tvých příspěvků nedočkal, krom frajerských keců o převratnosti a urážek ve smyslu, že pokud s tebou nesouhlasíme, tak jsme banda de*ilů. Můj postoj má s tím tvým zatvrzelým "haterstvím", jak se domníváš, společnýho velmi málo. Jako hráči, který v sérii už něco odehrál se mi jen nelíbí jak jsou řešené určité prvky, které mi přijdou zatěžující a zbytečné, a jejich vkládání do Battlefieldu a logicky se ptám, proč tomu tak je nebo proč to musí být, ale doposud nevidím nic, co by mě v názoru mělo přesvědčit o geniálnosti nebo nenapadatelnosti Battlelogu, to je celé.
-
don't feed the hater
-
Nikdo netvrdí, že Battlelog je spása, je to jenom demonstrativní video ale mně přijde, že půl minuty navíc na operaci, která trvá 1,5 minuty je docela dost, ergo je to pokrok. *7*
-
Nechápu proč nemůžu normálně spustit betu do menu a nastavit to, pak přejít do in-game server browseru a hrát ...
-
Yep, půl minuty práce navíc, abych se dostal do hry. To je strašná dřina ty voe, jako ani nedokážu popsat jak mě to strašně mrzí, že dám něco přes půl minuty ze svýho času, abych se dostal do hry, přpadně si zahrál na nějakém serveru . Fakt mě to dostává, palec pro Battlelog a samozřejmě ho nezapomínám uctívat. A moment, můj test ze starších Bf - 30 sekund abych se skrz upoutávky a loga dostal přes menu na server bez problémů - to dokonce neumí ani Battlelog dle testu a nemusel jsem k tomu ani zapínat další aplikace, aby mě to vůbec šlo. Ale jinak Hawku si mě totálně z nejtotálnějších přesvědčil o tom, že Bl je naše spása, fakt že jo člověče...
-
no pokud strilis na gamepadu, tak moc ne ,)
-
http://www.youtube.com/watch?v=w7hq9RJsXtw
-
Souhlas, podařilo se mně dostat na pár kol na Caspian Border a je to 100 a 1 oproti Métru.
-
Konzolový port se provalil na Battlelog foru, kde? To je docela vážné obvinění, dej sem link. kde to někdo z povolaných píše...za předpokladu že si to jenom nějaký blbeček nevycucal z prstu. *7*
-
On je Battlefield o skille? *1* *1* *1*
-
hele je to těžkej offtopic ale najde se tu někdo kdo hraje minecraft přes hamachi jen třeba ve dvou, třech lidech ? chtěl bych si to zahrát s bratrem ale on to nemůže rozjet, vždy když spustí tak se logne, zčerná obrazovka a spadne mu to zpět na plochu. Už jsem zkusil všechno a tím myslím že fakt všechno ale nic nepomáhá, tak už jsem to vzdal... Tak co je tu někdo kdo by si chtěl jen tak soukromě pobíhat po světě a stavět ? je my jedno jestly survival nebo creative... píšu to sem protože je to velká diskuze tak promiňte... P.S nechci na server s 30 dalšíma lidma...
-
na gamepadech joo? to bude asi HODNE naskillovany turnaj...
-
http://virgingaming.com/tournaments/worldwide-conquest/
podpora konzoli 1,6 mil dollars
podpora PC 0 dollars
*3* -
typicky jako vsude, newbies z CoD to chvali do nebes jen kvuli grafice a efektum, a prumernej BF2 hrac rekne ze to je prinejmensim hodne divny, na to ze tri tejdny to ma vyjit a s BF 2 to nema spolecnyho skoro nic, navic je to prach prostej console port, jak uz se provalilo na Battlelog forech...proto ta narocnost, grafika sama o sobe zase takovej narez neni...:(
-
paril jsem ho hned ve ctvrtek asi pres 5 hodin v kuse, vcera jsem si teda dal jeden den pauzu ale dneska uz sem zas hral nekolik hodin v kuse a musim rict ze je to vazne hodne povedena hra:) Hraju to na notebooku s i5-2410m 2,3@2,9GHz s GeForce GT 540m 1GB DDR3, 8GB DDR3 1333MHz a hraju to vse na high v rozliseni 1366*768 (bez vyhlazovani) uplne nesekave takze zas tak moc narocne to neni na to jak ta grafika a vsechno kolem vypada:P Uz se silene moc tesim az to vyjde a konecne budu moc hrat yonquest v 64lidech:)
-
a ta "socializace" v battlelogu? uz vidim jak SUPER bude, kdyz si budou "pratele" psat do statusu: "heej XD hustejč! jsem sejmul 3 tanky jednou raketou nééé XDDD heeej upa nejvííc, mOOOc tohle ^^ xD :P SKILL!" parada EA, jste socialni experti
-
bohuzel ale zapomneli okopirovat battlefield 2
-
je to super hra, ale EA obslehli co se da. battlelog = facebook. bf3 intro/znelka v trailerech = tron. ty jejich distort zvuky = transformers. vylepsovani zbrani = cod. bf3 tudiz = nulova originalita. nastesti to ma ale hratelnost skvelou...
-
Myslim ze asi tak pred mesicem jsme tu meli presne stejnou otazku na tema D3 online singlplayer *5* to je taky prej lepsi a jinak to nejde
-
Bylo mi potěšením.