-
nemozem uverit co sa nam pokusaju predat za hru...preco datadisk pre bad company 2 nazval autor hry battlefiel 3?...nechcem nikoho odhovarat, ale ti co maju bc2 a nie su ortodoxni privrzenci serie battlefield, nech si ani bf3 nekupuju...vobec o nic nepridu...
v podstate sa len o malilinko vylepsila grafika a to len z hladiska roznych shaderov, odleskov a inych prkotin...dalej pridali novy hud, ktory automaticky neznamena, ze je lepsi...dalsou "novinkou" je, lah a kemping...dalej sa mozno trochu zlepsili zvuky, ktore boli uz aj tak v bc2 vyborne a taktiez trocha vylepsili animacie vybuchov a horiacich vrakov...
no v principe zostava vsetko po starom...nic revolucne a dovolim si tvrdit, ze ani evolucne sa nekona...osobne drobne zmeny za evoluciu nepokladam...
bc2 som uz vyse roka nehral, no keby mi niekto tvrdil, ze hra badcompany2 na novej mape tak by mi (s torchou nadsazky) trvalo mozno hodinu, kym by som zistil, ze je to len nejaka hra ktora sa na bc2 podoba :)
takze u mna obrovske sklamanie...promotion tomu vytvorili, akoby prichadzalo nieco kolosalne, uz som chcel kvoli tomu upgradovat svoj praveky kompjuter, cakal som ze na mna vybafne leda tak fotoshow...a hele!! ono to facha uplne plynule na high detaily so starymi drivermi nVidia 197,45...je mi z toho na bliti velebnosti...ale to neznamena, ze bf3 je zla hra...
PS. jedinym velkym pozitivom je, ze nemusim upgradovat vykopaafku:) -
A píšem to sem .. proč?
-
Mělo by ti vyskočit okno po kliknutí na Join, ale nechápu, proč se na to teď ptáš, servery s Caspian Border jsou vyplé.
-
Jenom dotaz vi nekdo kam zadat heslo na odemceni caspian border?
-
Ne vůbec ne, já jsem jenom z tvého prvního příspěvku nepochopil co teda vlastně chceš, Battlelog ti vadí ale kdybys MUSEL hru hrát přes Steam tak by ti to nevadilo? *7*
-
Přesně tak, řekl bych že je to srovnatelnej objev jako rádio nebo žárovka *15* Nakonec budeme děkovat bohu a EA že na to ňákej koumák přišel.
-
No to si pomôžem, dík *7* To má byť nejaký trápny pokus o flame?
-
lol napiš až se probereš ze sna
-
pro vysvětlení: mám GTX 590
-
To ani nemusí, vždyť to defakto facebook je...
-
2560x1600 vše na max, stabilnich 120 fps
-
Šak nekupuj, kup si radši nové-staré CoD, když myslíš, že tam bude líp.
-
Mne je napríklad celý Battlelog u zadku, na BF3 mi vadí xy vecí a v zásade som rozhodnutý to nekúpiť, ale toto by bola len drobnosť. Celkom bežne používam napr. server browser v priamo Steame a je to celkom fajn.
-
Tak mi sem napiš těch tucet volovin :) Dík
-
Jako hlupák se ptám na jeden jediný přesvědčující důvod, proč hra nemůže mít klasické herní menu s klasickým in-game vyhledáváním serverů a naopak proč jsem nucen mít u hry spuštěno další tucet volovin? Jeden jediný důvod....
-
Já jsem si náhodou na Battlelog v prohlížeči docela zvykl, listování statistikami je přehledné, server browserem taky. Doufám, že do něj přidají možnost měnit nastavení grafiky, kláves atd., to je potřeba jak sůl a také možnost konfigurace výbavy jednotlivých tříd. Chápu ty, kterým se to nelíbí, ale myslím že to je jenom nezvyk takového nestandardního managementu a spouštění hry u Áčkového titulu. Jediné, co je vyloženě zbytečné a otravuje mě je nutnost Originu, ne proto, že by zabíral paměť nebo tak ale vyloženě protože je tam k ničemu.
-
Zabil *1*
-
Ahoj *5*
-
k cemu potrebujes Voice chat? a na staty kamosu se muzes v BC2 kouakt taky normalne v menu a porovnovat... ze je to rychlejsi? ... vzdyt je to debilni a musis jit vzdy do winu vybrat new server ... kdyz je server browser ve hre tak ams vse v jednom takhle to musis proste hledat na netu, a nevim jak vam ale me se battlelog docela seka a debilne nacita
-
Pri kazdom prevratnom objave, je vela negativnych nazorov od hlupakov, ale nakoniec vsetci pochopia ze je to vlastne dobre.