Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To musi byt celkom zahul hrat to sam a v noci. Tie Kucherova slova akurat namotaju na kupu namiesto toho aby odradili :P
    • Mám takový pocit, že s Riftem na hlavě nepoznáš, jaký čas je v realitě...
      • Robotron3
        U dobrejch her se to nepoznalo už i přilepenej na monitoru *3*
  • jestli budou vyrustat deti na oculus hrani a dostanou se k nasilnejm hram co to s nima asi udela? ted se nasilnosti blbe svadeji na hrani her, ale pak uz asi nikdo nebude moct namitat proc z nich vyrostlo kdovico
    • Nie kazdy je tupy ...ot
    • XorxoxTalarius
      Od toho je na hrach rating a je na zodpovednosti rodicu hlidat si co dite dela
      • jasny.. kazdej hraje jen hry ktery ma povoleny a na kazdyho dohlizi rodice- utopie?
        • XorxoxTalarius
          No nevim jak to fungovalo u vas, ale moji mladsi brachove si proste urcite hry nezahrali jelikoz jsem je zablokoval, tudiz se nestalo ze by se muj tenkrat desetiletej bracha dostal treba k Postalovy :)
          • Musim takto, ale +1
            Jak deti vyrustaji je jen a jen na rodicich. Svadet vinu za "rozmazleneho sadistickeho parchanta" na spolecnost je straaasne snadne, ale vinu nesou jen a jen rodice (zdravim 1/2 [pred zakonem] mladistvych hnedocechu ve velkych mestech).
            • řekni dítěti, že za žadnou cenu, ať se děje cokoliv nesmí hrát tuhle konkrétní neskutečně zakázanou tajemnou hru a garantuju ti že vím co se stane *1*
        • Všíchni máte svým způsobem pravdu. "Realita" bude silně ovlivňovat vnímní i reálného světa a vyvíjející se dětskou psychiku může ovlivnit. Navíc může spíše urychlit projev nějaké skryté psychycké abnrmality. Rodiče sic mají hlídat, ale není v jejich silách toho plně docílit např. děti jdou ke kámošovi. JJ bude to zajímavé.
          • dítě si na OR ten horor pustí jednou aby to zkusilo a pak už ho k tomu nikdo nedonutí *1*
  • Jestli kdy česká media budou mít pravdu v tom, že člověk bude kriminálničit a bláznit kvůli hrám, tak to bude po hororovce na oculus rift.
    • rancor1223
      A vyvolat pořádnou hysterii *1*. Bych si sehnat triko "Používám Oculus Rift!" a děsil s tím babičky v autobusu *1*
  • Já jen doufám, že se tyhle nesmysly moc neujmou a nebudou moc odvádět pozornost, peníze a talenty od normálních her. Já nechci imersivní 3D zážitek, já chci pořádnou hru. Jakoby Molyneux s projektem Natal (vyslov "Kinect") nenapáchal dost škody, ještě nějaký okulusy.

*3*
    • No, já se na to aji těším. Ale mě ani tak hry nebaví. Spíš simulátory, jako Rise of flight nebo DCS World, kde to může být opravdu skvělý a věrný zážitek, o což u simulátorů je jedén z hlavních požadavků.
  • Nemyslim si ze ten horrovy zazitok je az extremne vyraznejsi. Ano je to nova technologia a uplne novy sposob prijmania vyzualneho obsahu. Ovela viac sa pribilizuje realite a intenzivnejsie vtiahne cloveka do obsahu, na druhu stranu je to aj otazka zvyku. To je asi ako ked clovek vidi prvy horror tak je z toho priposraty ale uz pri nejakom 10tom, 20tom ten strach nieje taky intenzivny. Proste si clovek uvedomuje ze je to obraz a nevyskoci to z televizie alebo platna v kine. A aj zvyknutie si na Oculus bude chciet cas a "lakacky" budu intenzivnejsie ale myslim si ze ty co budu chciet hrat hororove hry si na to zvyknu.

Skor si myslim ze vyvojari budu musiet zapracovat na obycajnych hrach. Viem si predstavit ze aj bezna arkada, povedzme NFS, ktora je na monitore v pohode, moze napriklad v pripade buracky vyvolat na Oculuse dost neprijemne stavy. Tak isto ako v FPS, rozstrielat nepriatela na obrazovke monitoru monhym uz ani nepride nejak divne ani extremne, ked odpadavaju krvave casti tela, ale vo VR to moze byt vyrazne ine kafe.
    • U tvého 10. hororu nejde o to, že jsi zocelený a nevíš co je strach. Jde o to, že v předchozích 9. hororech jsi viděl všechny způsoby jak filmaři děsí lidi a pak už je to jen klišé. Dokud nebudeš podvědomě tušit, že ti hrozí reálné nebezpečí, není třeba se obávat psychických poruch
    • rancor1223
      Takže kusy těl a bouračky budou hrozně intenzivní zážitek, ale horrory ne? Nechápu tvou logiku.
      • bouračky budou nuda dokud nevymyslí jak simulovat přetížení :)
        • PS vždyť je to jak 3D filmy, taky se nikdo v Imaxu nehroutil protože v Avatarovi někoho zastřelili ve 3D
          • spíš než filmu to bude podobný hodně živému snu
            • hele moc si to idealizujete, já už na starším modelu 3D brýlí pařil a fakt to není druhá realita, je to věrnější, ale furt čumíte na dva mini monitory co máte před očima, není to Matrix, i když by si to tvůrci OR jistě přáli tak prezentovat *4*

ale třeba takový Sturmovik na tom byl fakt zábavný, všechny ty výkruty a lopingy by asi jedincům se slabším žaludkem mohly dělat problémy
          • Prave ze to neni jako 3D film protoze u filmu nemas obraz roztazenej na cely zorny pole.
            • Rozhodne to ma k tomu bliz nez 3d film
            • Tak do celeho zorneho pole to ma jeste hodne daleko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit