-
Právě, podle toho videa to vypadá skoro stejně, proto nechápu ten špatný port. Naopak je to velmi podařený jako GTA 4.
-
Ty si očividně nehrál jedničku. Protože ačkoliv to prakticky bylo jenom o verbování posádky, je to jenom část z jednoho velkého, epického příběhu.
-
Ty jsi nás taky rozesmál holt každý má něco.
-
Poprvadě doufám že aspoň L.A Noir vyjde na PC ....
-
Rowe@tiscali.cz: žádný extra rozdíl to teda neni je to skoro stejný až na pár maličkostí. To tvé "o něčem jiném" je dost mimo. A porovnávat dvě verze stejné hry je kravina ty je snad současně hraješ že tě to tak zajímá? Když to hraješ tak nic takovýho nevnímáš a je ti fuk co druhá verze má nebo nemá.
-
A od koho by je asi měl?
-
Jn , ale i tak tomu prostě nevěřím , ale za čas uvidíme. :)
-
Stačí to k tomu, že jsou skoro stejné. Viděl jsi to vůbec vedle sebe hraný v reálu?
-
Jn , ale i tak tomu prostě nevěřím , ale za čas uvíme. :)
-
Dave moje predstava (mozna mylna) je, ze sefredaktor jednoho z nejnavstevovanejsich hernich webu v CZ ma asi lepsi informace nez kdokoliv z nas. Uvidime, pokud na PC nebude, tak to rozhodne preziju :-)
-
Podle tvého laického názoru?
-
A co multiplayer, jak se ti v něm na klávesnici daří? Konzole moc staré nejsou a nové vyjdou tak nejdřív v roce 2014 a možná později. Už vyšlo RDR, tak pomalu můžeš začít uvažovat.
-
Tak teď jste mě vážně rozesmáli, protože hrou roku je samozřejmě Mass effect 2 *3*
-
M¨ně se třeba v Mass Effect 2 moc nelíbil ten příběh, 90% z něho bylo v podstatě jen verbování posádky. Těch zbylých 10% se dá rozdělit pro úvod a závěr.
-
http://www.youtube.com/watch?v=XR2X6Wng2Tg/
Stačí?
Sam: nejde na tebe znova reagovat, tak to píšu sem. Ne asi, myslíš, že bych tady psal něco o grafice kdybych tu hru nevlastnil a soudil jenom podle recenzí?! Ne sorry, ale neni mi 12 let. Hru jsem měl hned první den co se začala prodávat v Evropě... -
A jo a co ví redaktor games.cz ?? On pracuje v Rockstar nebo co :D ?? A další věc , teď do světa vyšlo milion zpráv o tom jak byla hrozná atmosféra při dělání RDR , a oni budou ještě dělat konverzi ?? To se mi nezdá...
-
Rozhodně bych zvolil jako hru roku Mass Effect 2 :) Možná že jsem jen velkej fanda Bioware, ale já na tý hře nenašel jedinou chybyčku :) A to i když jsem RPG pozitivní na 100 % tak mi přesně sednul akčnější styl hry :)
-
Proč by se to nedalo hrát na klávesnici ? Já s GTA 4 žádný problém neměl a hrál jsem to na PC. Já si teda nedokážu představit zaměřování pomocí gamepadu, myška je v tomto pro mě mnohem lepší.
A konzoli si kupovat nebudu hned ze 2 důvodů. Prvním je fakt, že PS3 i Xbox 360 už jsou poměrně staré konzole a já se vsadím, že co nevidět tu budou jejich novější verze. Druhým důvod je ten, že si pravidelně obnovuju hardware, abych na počítači mohl hrát i ty nejnáročnější hry na nejvyšší detaily, proto logicky chci ty hry hrát právě na tom počítači. Na PC jsem si za ty roky zvykl a nehodlám na tom nic měnit. To by musela na té konzoli vyjít hra století, která by zároveň nevyšla na PC, abych začal uvažovat o koupi konzole. -
Přesně tak, je to western a není tam moc volnosti jako v nějakejch scifi/fantasy slátaninách.
-
Co to je ten Red Dead Redemption, nějaká kovbojka? - Only a joke. *3*