Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha a o čem?
  • A to, ze PC verzi v diskuzi potvrdil i sefredaktor Games.cz a dozvime se to velice brzo se ti zda malo? Ja mu teda verim daleko vic nez tobe. Pripada mi, jako bys nemohl prenest pres srdce ze hra na PC vyjde. Ted je jen otazkou jak konverze dopadne, jestli jako GTA IV tak potez koste...
  • Amylee.Anderson
    U mě jednoznačně vyhrává Mass Effect
  • Rowe
    Ne že by byla vyloženě příšerná, to jsem možná přehnal *1* ale když ji porovnám s X360 tak je to uplně o něčem jiném...
  • No mise byly super , a mexická část byla nudná jo ?? Zřejmě si neviděl špagety westerny kterýmy je hra 100% inspirována , a mexická část je jak vystřihnutá z filmu Pro hrst dolarů .
  • Jak ta grafika může bejt příšerná, když je to jedna z nejlepších a možná nejlepší vůbec na PS3? Kvalitu hry hodnotit nechci, to už udělali zahraniční recenzenti.
  • Nejhorší port , ?? A to jako proč ?? :D Hru jsem dohrálo na PS3 a je super kromě trošku slabší grafiky než na xboxu je stejná , tzn. stejě super.
  • To je takovej problém si pořídit konzoli? Stejně by se to na klávesnici nedalo hrát, stejně jako GTA 4. Když bys měl u PC gamepad, tak pak rovnou můžeš mít konzoli.
  • Leonidasss
    Kéž by Red dead redemption vyšlo i na PC... ale moc tomu nevěřím, i když tajně doufám.
  • Rowe
    Přesně tak, čekal jsem od toho mnohem víc. Hrál jsem na PS3 - grafika příšerná. Mise furt stejné, bez nápadu... zkrátka - přijeď vystřílej všechno co se hýbe a odjeď. Hlavně část v Mexiku a (*SPOILER*) když se vrátíš na farmu. Jinak svět je vypracovanej skvěle, to se musí nechat. Možná se mi to nelíbilo proto, že jsem byl přesycený GTAčkem, kterého jsem se na PS3 nahrál až, až a teď furt hraju skvělý datadisky. Každopádně nechápu, že RDR všude získává hru roku. Já bych to dal Singularity. *4*
  • ROFL. V čem je horší?
  • Hrál někdo z redakce RDR na PS3?! To nemůže být nejlepší hra roku na PS3, tak maximálně nejhorší port roku na PS3...
  • Právě, že se jenom spekuluje. Nic víc, na PC verzi se bohůžel nepracuje a asi nikdy nebude. Není nikde potvrzené, že RDR vyjde na PC, nikde tuto informaci nenajdete, jen tu kolovala fáma, ze které se všechny české shopy pokadily a hru začaly nabízet.
  • Asi tak, nedávno jsem četl, že na PC verzi se vůbec nepracuje a ani nebude. To jen trapné české obchody mají pořád PC verzi v nabídce už asi půl roku.......
  • jo stalker COP je pro me jedna z nej her roku 2010,new vegas sem nehral.Taky metro 2033 byla dobra hra.
  • Každý má svou hru roku ;)
  • ahola
    A kdepak to píšou na 100 % to bych rád věděl ? Jinak také bych se rád dočkal verze pro PC s lepšímy detaily, ale s tím že to vyjde i pro tuhle platformu to nevypadá zrovna růžově *3*
  • Neslintam, cekam a brzo se dockam i bez krabice...
  • RDR jasná volba, jsem rád že to dostala právě tahle pecka od Rockstaru a Undead Nightmare tomu dodalo další skvělou šťávu s atmosférou s kterou jsem vůbec nepočítal. Prostě bomba. Zarputilý PCčkáři slintejte a běžte si koupit Xkrabici, vyplatí se to *3*
  • Osobně bych si tipnul že RDR už na PC nebude..
    Dohrál jsem na PS3, dobrá hra, ale část v Mexiku byla otřesná a ono když se prohlédne to pozlátko, tak tam je v podstatě stejnej stereotyp jako v GTA4, jedna mise jak druhá..
    Ale svět je v RDR úžasně vytvořen, to jo. Osobně bych dal GOTY New Vegasu a na druhém místě Stalkeru CoP, tyhle dvě hry mě dostaly ještě víc než RDR.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit