-
Portal 2 byl fajn,ale hra roku? Portály jsem hrál oba,oba se mi líbily ale oba se mi zdály krapet přeceněné,u jedničky jsem to ještě chápal,hlavně proto že hra byla postavena na v te době velmi originálním nápadu s portály,2-ka už ale onene kdysi originální nápad jen recyklovala a nepřišla s ničím moc novým (a to ani po technické stránce) spíš než druhý díl se mi zdá že se jednalo jen o jakýsi datadisk (popřípadě větší dlc) což je pro mě po 4 letech od vydání prvního dílu málo.Přesto mu ale asi ocenění přeju trošičku víc než kdyby ho dostal dle mého názoru podobně přeceněný Skyrim...
-
-
Tak Skyrim má jedino unevýhodu - množství bugů. Je vidět, že Bethesda dělala všechno proto, aby to vyšlo včas (11.11.11), i když většina lidí by spíše uvítala nějaké méně originální datum...ale třeba ještě měsíc testování navíc. Já osobně se u Skyrimu bavím víc než u jakékoliv jiné hry, které tento rok vyšly, ale popravdě - jsem rád, že hru roku nevyhrála.
A to ani ne tak kvůli chybám, jako spíš kvůli nářku diskutujících, který by v takovém případě nastal. Naproti tomu Portal je skvělá hra...prakticky bez chyb. Podle mě si to vážně zaslouží, byť mě osobně nechytla natolik, abych ji musel projet dvakrát za sebou... -
-
Já se za cca 50 hodin hraní ještě s bugem nesetkal. Asi mám štěstí. To u BF3 mi teda přijde daleko více bugů.
-
-
Tak jako "bug" mi přijde celý koncept nesmrtelného koně se schopnostmi spidermana:)
-
-
Místo minusů bych prosil argumenty...z textu jasně vyplývá, že hodnotím čistě jen to, jak mě hry baví...co na tom může být špatnýho fakt nechápu.
-
-
+ nerovná se kvalitní názor
- nerovná se nekvalitní názor
Take it easy, this is Games.cz, a very unique place to stay! -
-
české forum = piš jen česky nebo slovensky, nebo to tu rozjedu s maďarštinou...
-
-
Kapesník nechceš ?
-
-
-
-
-
Tak co by jsi zvolil ty hrou roku? B3? Skvělá na multiplayer, ale tolk chyb, co hráči hlásí. Skyline s jeho chybami a "recyklací" RPG, kteou kritizuješ u Portalu?:) Navíc u žádné jiné hry člověk nemusí tolik uvažovat a pokud člověk chytnul akci na Steamu na Portal 2, tak skělá koupě.
-
S originálním přišla... Gely byli parádní... Spíš hádanky nepovažuji za moc velkou výzvu :-)
-
-
Souhlasím, za celou hru jsem měl asi jen tři zákysy, což mi příjde málo. Na druhou stranu díky tomu hra neztrácela na tempu.
-
-
-
Jsem upřímně velmi šťastný, že nikoho z redakce nenapadlo ani zařadit ten s**t Modern Warfare 3! *5*
Přes 2 měsíce od vydání a hra se už nedá hrát, neb v 80% procentech hry se vyskytuje děcko s autoaimem, wallhackem nebo aimbotem a v těch zbývajících 20% hry se kempí, spamuje nebo tam hrají "skilleři" s akimbem.
Portal 2... jak jinak!!! Teď už jen vyhlížet HL3. -
Hmm, no jasně. Po Skyrimu druhej "safe pick".
Jo a tady máte novej "witty one-liner":
I was in SPAAAACE until I took an arrow in the knee. -
Zajimavé, že na PS3 je L.A.Noir lepší než Dark Souls, ale na X360 se nedostal ani do top 5, to se ty hry tak liší? :)
-
-
Na X360 měl prej nějaký problémy (sice mám boxa, ale nemám L.A, takže nevím jaký, ale bylo to něco s přehřívání, byl tu o tom článek..opravte mě jestli se pletu, nechce se mi to hledat)
-
-
Mně se nic nepřehřívalo (jak na starém Arcade, tak na novém Slimu), ale měl jsem nainstalováno, tak nevím.
-
-
-
portal je hra pro chudacky co akroat kecaji ze je pri ni potreba mozek atd., nejlepsi hrou hrou roku je moder warfare a ani kupa nazoru dementnich ctenaru games.cz, a ani jeho autisticka redakce to nemuze zmenit
-
-
Kdybys nebyl anonym, něco "pěkného" bych ti napsal ale takhle to asi ani nemá cenu. Takže ti napíšu něco pěkného bez uvozovek. Podle tvého doktora by mělo být to zranění mozku dočasné. Takže tak měsíc nikam nepiš, ať se neztrapníš a pak to bude všechno ok. Potěšil jsem tě?
-
Jsou dvě možnosti - buď jseš takový blbec, že rád zbytečně provokuješ, nebo jseš prostě jenom blbec...
-
Dost trapné na vyvolání flame......
-
Jasně není nad Captaina Price dejte mu nálož do ruky a srovná celý svět Portalu se zemí. *1*
-
-
Nebýt Portalu 2, který jsem nehrál a tento typ her mě nezajímá, tak s výsledky PC sekce absolutně souhlasím v daném pořadí... Díky za super článek!
-
valve? ... VALVE ??? ... mozna za se nevyserou na epizodu 3. blizzard>valve
-
Pro mě, jednoznačně Space Marine MP, nahráno přes 160 hodin...
PS: To že "frajer" z redakce navrhne Space Marine jako zklamání roku a ani neinformuje o tom že vyšel už pár týdnů zpátky datadisk, svědčí o mnohém... -
-
Tolik her tu nemá recenze a zasloužili by si je více než nějaký datadisk:)
-
-
Ale jo to souhlasím, ale sic smutnou, přesto pro nás naprosto nepodstatnou zprávu o agentu 007 v Iránu napíšou. Malou zprávu o tom že vyšlo DLC a velmi povedený skiny, o tom se neobtěžujou informovat. Mimochodem Space Marine se zatim dle Steam statistik drží slušně, specielně na to že na PC vůbec nemusel vyjít... Takže propadák? Možná tak pro pana "muslimofila" Smutnýho...
-
-
Jeee to seš ty :-D Ty jsi srandovní....
-
-
Obvykle jo, ale tohle myslim vážně...
-
-