-
Nejlepší hry lonského roku podle toho zda jsem je hrál.
Pro kompletnost Portal 2 mám ale nespustil , nebyla chut...skyrim mám ale přešla mě chut po intru, BF3 mám ale nějak mě nechytlo...
A moje pořadí
Dead Island...super hra, splněný sen:o) - kéž by ta hra byla předělaná do MMO
Duke Nukem ...je mi líto líbil se mi..dohráno vkuse a to hraju max hodku denně normálně
SW Tor..mílový krok dopředu u MMO
Bewejeled 3 - Diamond mine je nejlepší na mod:o) -
-
Zasr*né decko, ja byť tvojim fotrom, tak ti ten počítač oplieskam o hlavu *7*
-
Tohle mam - nebyla chut, tohle mam - ale intro bylo fuj, tohle... bla bla bla bla.
Jen mam pro tebe otazku, jednu. Pri psani sveho komentare jsis opravdu myslel, ze nekoho budou zajimat tyto tvoje bullshity? Nebo jsi se potreboval jen nekde vyzvracet? :) -
"Portal 2 mám ale nespustil , nebyla chut"- tak máš buďto opravdu hodně peněz nebo si pirát jak vyšitej...
-
-
a kde je Teraria ? :/
-
-
Souhlasím s Vámi. U mne jednoznačně za Terrarii mluví odehrané hodiny na steamu. Portal 2 - 30 hodin, Terraria - 400+ hodin. Když však pominu Terrarii, Portal 2 ve mně z letošního roku zanechal nejhlubší zážitek. Ještě se mi nikdy nestalo, abych v autě poslouchal soundtrack ze hry a při songu, který doprovázel finále Portalu 2, mi běhal mráz po zádech.
-
-
hustyyy Dark souls se dostalo do nominace... vic nepotrebuju. stale tu mame herni prumysl !! moc se netesim na pristi rok, az to vyhraje angry plants vs. panda ropewille.
-
-
To vyhraje buď nový Starcraft nebo Diablo III, pak tu máme jistě Arma III, Max Payne III, Mass Effect III. Není toho málo. A to jsem vypsal jenom ty, na co jsem si vzpoměl.
-
-
Vzdyt ja vim, ze bude hromada super her. I kdyz ve stinu diabla si asi zadnou z nich moc nezahraju :) Trosku narazim na vsechny poznamky PR socialnich her s velkohubyma vyrokama ohledne zaniku herniho prumyslu a nastupu prumyslu aplikacniho.
-
Mass Effect III,s tím ˇat se jdou radši rovnou zahrabat..konečně jsem se dostal ke hraní druhýho dílu,ale nestačím se divit,co je to za bezduchou SRA*čku..krom ucházejících dialogů je to tupá krávovina...
-
-
Mass Effect 2 je nejlepsi hra za posledni 3 roky
-
-
Haha, ha... ha... ha!
-
-
-
-
-
Me opravdu prekvapuje, ze hrou roku je neco, co se da dohrat za mene nez 10 hodin. Navic na Portalu me neuveritelne stvalo to, ze reseni hadanek bylo vzdy pouze jedine, takze pokud jste chteli jit na problem jinak, tak Vas vicemene hra penalizovala. Napr. problemy s bilou barvou, ktera se dala nastrikat na spoustu materialu, ale portal vzdy na ni nesel otevrit i kdyz byla rovna plocha. Nic proti, Portal byla dobra hra, ale rozhodne ne hra roku.
-
Proč hned šílíte, když není po vašem? Někomu ta hra nemusí sednout třeba jako mě.
-
-
Šílím! Kolik her tenhle rok donutilo lidi nahrávat videa s písničkama o videohře? :?) Kolik debilních hlášek jiný hry vyprodukovaly? Kolik her bylo tak hustodémonskejch, že Vávra musel napsat proč jsou úplně blbý? *1* Nakonec, kolik her mělo svojí sekci v průběhu roku na tomhle webu? Za mě Skyrim!
Jinak ten rok byl dost plodnej a seznam nejlepších her by mohl bejt větší... -
asi si to tu moc necetl :D vetsina souhlasi :)
-
-
A?
-
-
ze meles kraviny?
-
-
A ěkteří nesouhlasí.
-
-
myslis sebe a toho jednoho dalsiho? :D si zavedl "JA system" :)
-
-
-
-
-
-
cau je to sic takova malichernost ale proc v xboxovem zebricku chybi la noire a v ps3 zabrisku je na tretim miste ? znamena to snad ze na xbox ta hra nebezi tak dobre jako na PS3? cekal bych to spis naopak kdyz na ps3 je vice lepsich exkluzivnich her ..
-
-
Tam se to v něčem lišilo (nějaké chyby u XBoové verze:))
-
-
Vůbec mě nepřekvapuje že titul hra roku získal portal 2. Valve je záruka klasiky jen škoda že valve zapomělo nějak na Half-life. Portal je důkazem toho že aby jste udělali nejlepší hru současnosti tak nepotřebujete k tomu super nadupaný graficky nejlepší engine a spustu akce a krve.
-
Boha jeho,takováhle tupá SRA*KA a zároveń trapná kopie prvního dílu je hrou roku?...Kam ten herní průmysl spěje....
-
-
Tupá sračka? Nepřešel jsi přes první úroveň?:-D A pokud vím, tak většinou 2. díl má něco z prvního dílu, říká se tomu pokračování.
-
-
Já to jen upřesním,ten druhej díl je naprosto stejnej jako ten první akorát byly lehce poupraveny mapy..jinak je to pořád na stejný brdo..
-
-
proč tak složitě? stačilo rovnou napsat, nehrál jsem to, ale s těch screenshotů to je jasné
-
Pokud na hry koukáš klišé stylem "mapa, level, počet zbraní,..." a takové nic neříkající parametry ti ukazují "kvalitu" hry, tak není divu, že nedokážeš takovou hru ocenit.
Portal je výsměchem všech her, na které se lidé ptají "a kolik tam bude zbraní?"
Žádná! Taková vlastnost nedělá dobrou hru a Portal to jasně dokázal.
Bohužel tratíš jenom ty, když ke hrám přistupuješ tak primitivním způsobem. Uplně tě vidím, jak jsi hru pustil (samozřejmě upirátil) a začal si stěžovat "to mám zase jenom jednu zbra? ježišiiiii... to má zase takový mapy bez nepřátel? ježišíííí. to nemá deatmatch??? ježišiiiii"
:) Samozřejmě si dělám srandu, hážu tě do jednoho pytle s průměrem národa, ale věz, že ta hra je zážitkem. Je to o vyprávění příběhu, atmosféře sálající z prostředí, opravdových herních principech, které tě uspokojí, když se posuneš dál, ta hra je o objevování a stylu. To jsou všecko věci, které dospělého hráče neuvěřitelně obohatí a jsou mu u trenek nějaký "upravený mapy", hloupočké pojmenování určitého uměleckého záměru autorů. -
-
Co to tady plácáš za naprostý s*ance?Mně je úplně u p*dele jestli účelem hry je kosit po desítkách virtuálně nepřátele,nebo jeslti se jedná o tahovou strategii..mně jde jen o to,aby ta hra měla slušnou dějovou linii,napínavý děj,který dokáže vtáhnout,technické provedení odpovídající dnešním možnostem a nenáročné ovládání..Multiplayer nehraju,nehrál jsem ho nikdy u žádný hry,tohle mě nikdy nezajímalo..žádnou hru jsem si nikdy nekoupil a všechny co jsem zkusil,hrál,či dohrál jsem si stáhl z torrentů..Když jsem stahoval a poté i instaloval Portal2 tak jsem samozřejmě věděl do čeho jdu..ostatně hrál jsem i první díl,takže nic šokujícího,co by mě mělo zvednout ze židle,jak se mylně domníváš...Jde o to,že ta hra hromadu věcí kopíruju a nepřináší v podstatě nic nového,takže prohlásit ji za hru roku 2011 je pro mě totální výsměch hernímu průmyslu..
-
-
BOREČKU, klídek, ať ti nepraskne žilka a netaháš pak nohu. Ukázal jsi, že neumíš ocenit kvalitní hru. Vlastně si ukázal, že si jen pirát, co stahuje hry jen proto, aby na ně nadával. A tím, že nedokážeš ani popsat, co ti na Portal 2 tak vadí to jenom dokazuješ. Pro mě je totální výsměch hernímu průmyslu každý další díl CoD. Ale rozhodně ne chytrá hra, co dotahuje k dokonalosti předchozí díl, co byla jen spíš taková ochutnávka. Napiš mi, jakou hromadu věcí kopíruje, pokud to dokážeš.
-
A sakra, GLaDOS se nabourala do games.cz. Akorat ztratila veskery smysl pro humor. Vlastne se vyjadruje dost hloupe, navic o necem, cemu ocividne nerozumi. Wheatley??!
-
Lol, taký ignorant si ani nezaslúži doceniť hru, ako je Portal 2...
-
..žádnou hru jsem si nikdy nekoupil a všechny co jsem zkusil,hrál,či dohrál jsem si stáhl z torrentů.. Mne přijde tohle jako výsměch hernímu průmyslu. *11*
-
-
-
to vížejo
-
-
Až se doučíš gramatiku Českéhojazyka na úrovni prvního stupně základní školy,tak si pak můžem spolu podiskutovat..do tý doby to nemá s tebou cenu..
-
-
zkus si o tom nejdřív něco nastudovat *7*
-
Za čárkou a tečkou ve větách se dělají mezery, ty Češtináři *7*
-
No nepovídej!
-
-
-
-
-
-
Deus ex by byla slušná hra,ale bohužel stejně jako Mass Effect II je to nedotažená sotva průměrná hra.Dokážu ocenit napínavý a slušný příběh ve hře s alespoň ucházející zápletkou,ale když má člověk projít 50 téměř totožných map a v nich zlikvidovat 300 nepřátel pokaždé naprosto identickým způsobem,tak je to ubíjející nuda...
-
-
Která hra letošního roku se ti tedy líbila?
-
-
nevyšel minulý rok i Minecraft?Ten by si aspoň nominaci zasloužil imho.