-
Jsem rád, že to Portal 2 dostal. Velmi promyšlená, chytrá a vtipná logická hra.
-
-
Takovej spoiler na main page! :D
-
-
Už to vidím, kolik lidem jsem zkazil to očekávání, které trvalo tu dobu, než klikli na článek a odrolovali na vyhlášení. *1* Budete muset vykompenzovat ty pluska mínusky, pak tam možná bude jiný *3*
-
-
-
Tak skláním se. Neměl bych odvahu v této kategorii vynášet rozsudek, ale jinak s redakcí souhlasím. A příjemné potěšení, že Zaklínač i Batman mají 2. místa:)
-
Portal 2 a Zaklinac 2. Opravdu hry s velkym H.
-
-
Já nevim co na tom Zaklínačovi bylo tak dobrýho... Moc jsem ho nehrál, ale přišel mi o dost horší než jednička.
-
-
Přesně tak,dvojku zahrát a nazdar tu už žádný patche nezachrání.Zato jednička zaklínač KLENOT.
-
-
-
Jo, Portal 2 byl vynikající, po všech stránkách.
-
Nebude i nějaká čtenářská anketa o hru roku? Jinak s Portalem klidně souhlasím. *4*
-
-
taky sem si říkal že by bylo lepší vybrat jednu co zvolí lidi a jednu co zvolí redaktoři. Ale co..snad příště..
-
-
Dobře vy! A hejterům nech vybuchnů hlavy! :) *16*
-
Portal 2 jednoznačně nebylo by lepšího vítěze :D
-
takto ma vyzerat skutocny rebricek top hier roka, nie ako vecina hodnoteni, hlavne ti co napisali ze naj fps hra roka je mw 3 :D vtipny to ludia
-
Dobře jste zvolili, pánové, a to vybírání prvního místa vám vůbec nezávidím. Portal 2 je fenomenální a skvěle vybalancovaná hra. Ne příliš triviální a přitom nijak náročná. Už to, že jste ji vybrali přestože vyšla začátkem roku o něčem svědčí. Žádný momentální poblouznění čerstvěji vydaným titulem.
-
Letos jsem hrál spoustu parádních her. Jsem rád, že byl tak silný ročník. Ale chci říct, že jsem moc rád, že vyhrál právě Portal 2. Ta hra má obrovskou duši a Valve mě opět přesvědčilo, že tvoří hry především pro nás a pro samotnou radost a potěšení ze hry. Smekám!