Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď jsem si vzpomněl na bitky s bossi v Prince of Persia:Warrior Within. Něco tak frustrujícího jsem v žádné hře ještě nezažil, když jsem byl cca v 2/3 a dostal se k té kočce v červených šatech, co uměla šachovat s časem tak jsem jí zabíjel asi 3,5 hodiny než se mi to povedlo a nato jsem se hrou sekl jak mě ta obtížnost nakrkla. To Deus Ex je procházka růžovou zahradou s králičkem, který jen sladce ohryzává mrkvičku. *2*
    • Ano, Warrior Within...jedna z posledních her, kde na HARD obtížnost nestačilo při souboji drtit útok nebo JENOM stát provádět protiúdery. No jo, časy se mění, rychlé rozhodování a reflexy při boji prý už nejsou v módě ^_^.
    • Veskoslav
      Na ni byl trik, pokaždé když zastavila čas, tak jsi ho mněl zrychlit:) Za 10 minut je "mrtvá":)
      • nikdy jsem neměl dost písku *15* *10*
  • zcela po právu.. a to jsem ho hrál jen asi dvě hodiny na kámošově ntb :D
  • Po asi 20 hodinách opravování, přeinstalovávání, nainstalovávání, odinstalovávání se mi podařilo battlefield 3 zprovoznit a musím říct že multiplayer je fakt pecka :)..teda když zrovna běží *7*
    • dira
      Za ty prachy super hra :) jen kdyby se vrátil svět do dob, kdy i piráti mohli hrát online s normalníma lidma bez omezeni bylo by to o mnoho lepší (kdo pamatuje možná mu dojde ten rozdíl *13* )
  • Umaroth
    Glados má asi radost *7*
    • GlaDOS
      Pokud myslíš mě, nejsem nijak u vytržení z toho, že mám příspěvek na hlavní straně.
      • Umaroth
        myslím glados jako glados, ne glados jako tebe :D
        • GlaDOS
          No jo, moje chyba *1* Těžký úděl mé přezdívky.
  • filias
    Portal2 jsem tak trochu čekal. Moje top3:
    1. Deus Ex
    2. Crysis 2
    3. Portal 2
    Bude ta čtenářská anketa?
    • chlapce si delaas prdel? CRYSIS2 epic fail hra dosel sem akorat z toho prvniho baraku a uz me to sralo s minulymi dily to nema vubec nic spolecneho mozna s COD :D
      • No jasne, cod je blbej, ze je porad moc stejnej a crysis je blbej, protoze neni stejnej
    • To si toho asi moc nehrál, když tam dáváš Crysis 2 - největší zklamání roku.
  • Mustaffa
    Jindra dneska nekomentuje?
    • Ten už dávno hajinká...
  • No...pokud bych měl hodnotit podle kvality provedení a péčí o hru, tedy co možná nejobjektivněji, vypadal by ževříček asi takto:
    1.Portal
    2.Deus Ex
    3.Zaklínač
    4.Dark Souls
    Pokud bych měl hodnotit čistě podle toho, jak mě hry baví, jak na mě působí atmosférou a emocemi, teda zcela subjektivně, tak by vypadal takto:
    1.Skyrim
    2.L.A.Noire
    3.Portal
    4.Battlefield
  • rancor1223
    Pokdu vezmu vámi vybrané hry a zpřeházím je, dostanu asi toto:
    1. Skyrim (Ano, skutečně se mi za celý rok nejvíce líbil Skyrim!)
    2. Portal 2
    3. DeusEx3
    4. BF3
    5. "Terraria" > Zaklínač je jedna z mála AAA her který se mi tak nelíbili, že jsem je nevydržel hrát ani hodinu, takže místo něj půjde asi Terraria
    • Kr.Pa
      minecraft > terratia
      • No to neni zas tak uplně pravda. Terraria nabídne víc tich akčnějších prvků a + to nějaký to stavění. Ovšem zase postrádá 3D. Takže pokud chcete stavět v obrovském otevřeném světu => Minecraft, pokud chcete spíš akci než to => Terraria. Spíš bych napsal Minecraft=Terraria .
    • V podstate suhlas...Portal 2 hravam, ked akurat nehram Skyrim, to nemate šajnu ako ten dnes vyzera...už sa nechcem opakovať, Deus Ex som ešte nehral, musim dohnať v tomto roku,
      no a BF3 ma nekonečny multplayer...bože, kedy budem na dôchodku ? *1*
  • Ryba9
    Proč v každé sekci až na logickou a závodní hru roku číhá nějaké překvapení? Palec nahoru hoši Portal vybrán dobře. *5*
  • portal je skvelej , ale ta delka je za 40 eur normalni podvod.
    • kdybys sledoval steam tak tam jsou pořád na portal 2 slevy .asi 75% takže žádnej podvod ty chytráku .a už v předobjednávce to stálo 740 kč .která novinka takhle stojí?
    • Veskoslav
      A u CoD za 60 euro a 5,5 hodiny není podvod?
      • Mustaffa
        No jo, ale 5,5 hodiny kampaň. A co Spec Ops a Multiplayer, to nejsou věci na 5,5 hodiny.
        • GlaDOS
          Aha. Jenže Portal 2 má skvělý singl, co se dá zahrát i 2x po sobě, ne-li 3x. MW 3 jsem singl ani nedohrál. Co-op nabízí další spoustu zábavy. DLC zadarmo, co prodlouží co-op. A velmi brzy vyjde i editor. Šikovní hráči udělají další spoustu perfektních map, které výrazně prodlouží životnost hry na mém HDD.
          • Mustaffa
            Já tedy Portal 2 nehrál, takže nic neříkám proti, jen jsem reagoval na tak trochu mimo mísu komentář. Ale zase jsem četl několik recenzí na Portal a všechny se schodovali na jediné věci a to byla nulová motivace hrát hru znovu *9* ... MW3 má také online co-op (mimo kampaň), dokonce i spiltscreen jak v multiplayeru, tak ve Spec Ops.. Ale to pořád MW3 nedělá lepší hru nebo snad dokonce nejlepší hru roku 2011 samozřejmě. To je pro mě úplně něco jiného *5*...
            G.... O. W.. *14*
            • GlaDOS
              Aha. No mě třeba MW 3 vůbec nechytl. Ale každý má jiné chutě.
    • stratego
      a co treba si pockat az to nebude stat tolik? vetsinou to netrva tak dlouho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit