-
ok kluci vase volba :).....je videt, ze portal u vas opravdu ale opravdu zabodoval
-
Osobní žebříček
Hra roku (a to i přesto, že si myslím, že není v "lidských" silách to zhodnotit:)):
Portal 2
Zaklínač 2/Deus Ex
Batman: Arkham City
Trine 2
Darkspore
Zklamání roku: 1. Fear 3, 2. poslední ze série DS III, 3. Duke, 4. Rage (po patche skvělá hra, ale za počáteční přístup ho tam holt musím prásknout) a 5. Dead Island -
Pro ty co umí hrát je to skvělá hra tak proč sakra ne? *4*
-
Nejlepsi hra Portal 2, nejlepsi RPG DS, prekvapeni Gemini Rue, TES5 mezi nominacema - ja jsem spokojen, v podstate presne podle meho vkusu a redakci jiste slouzi ke cti, ze se v jejich hodnoceni objevuji i neocficialni a ne AAA tituly :).
Mel bych dve pripominky, Trine bych vrznul do plosinovek (urcite) a nejlepsi akcni hru bych dal Batmanovi (imho). -
-
Jak ctu tady dole ten SWTOR - to se moc nepoved, nebo je to prilis jina kategorie, ze neni ani ve vyberu ? Pritom do kategorii rpg a hra roku by pasovat mohl.
Nehral jsem to, jen me zaujalo, ze kazdy tyden jsou o nem dva clanky a v nominacich ticho po pesine :) -
-
Jak chceš hodnotit MMO po pár týdnech? V tomhle výpisu fakt nemá co dělat.
-
-
-
Pro me osobne to byl prekvapive RAGE (hral jsem konzoli, kde zadny tech. problem nebyl) nicmene GoW3 i DE:HR lezi jeste doma. Bohuzel uz nemam na hrani tolik casu, kolik bych si pral, docela vam "mladochum" zavidim, ze to vsechno stihate dohrat :-)
-
Vybrali jste best of best, co treba sem dat i mezi vyber Minecraft ? To je jedina sekce, kterou jste vynechali.
-
Portal 2 umna tiez vyhrava. A pre anti-portal ludi chcem nieco povedat. Je pravda ze niekto vie portal dokoncit za 6 hodin. Ale! Valve hry maju jedno velke plus a to je Editor map = mody.
Uz portal 1 mal niekolko vynikajucich modov ktore boli lepsie, a tahsie oproti originalu. Inak to nebude ani u portalu 2... Cize nazvat portal ako kratku hru? Tie mody zarucia portalu dalsich XY hodin.. co sa u mnoho hier, ktore su drahsie, neda povedat. -
-
+ skvely COOP *3*
-
-
Portal 2? - Vůbec. :) Toť můj názor.
-
-
nuz kazdemu sadne nieco ine ale podla mna si to valve zasluzi...ked nieco vydaju tak vzdy kvalitne lebo to prerabaju aj 10x od zakladov ked je hra na 99% hotova :D...preto tie neskoro vydania...a napr kto vam da len tak DLC free ?...no zasa valve :) ja mam od valve skoro uz vsetko...rad ich podporim lebo ma nikdy nesklamali...az na tie neskore vydavania titulov :D
-
-
1. Dark Souls
2. Batman: Arkham City
I ten Portal byl super
Dál už je to jedno... -
-
Vidím to úplně stejně :)
-
-
Nulová znovuhratelnost, délka spolu s coop okolo 10ti hodin a hra roku? Proboha.
-
-
nevím jak ty ,ale já dohrál portal 2 singl 3x ,coop 2x a k tomu ještě vyšlo skvělé DLC zdarma .takže 10 hodin opravdu není na místě když tě hra baví .
-
nulova znovuhratelnost ? :D...sa smeje...SP som hral viac krat...coop 2x s kamosom a s dalsimi dvoma mam v plane hrat znova...je to pecka ! ale taktiez by som tam niekde vyzsie zaradil BF3...ja viem ze vacsina so mnou nesuhlasi ale kazdemu vyhovuje nieco ine :)...
-
segeďák s deseti knedlama za pade by měl být jídlo roku, jak tak čuju
-
-
když bude precizně udělanej tak pročpak ne? :o)
-
-
když bude precizně udělanej, nebude stát pade
-
-
to by ses divil :D za deset korun se k nemu da dokoupit obcas i poctivej vyvar :)
-
-
-
-
A co by jsi ty dal jako hru roku? Skyrim s jeho nedodělky? DS, GoW 3 či Forza, které jsou jenom na konzole? Poděl se o svůj žebříček:)
-
Yes!
-