-
nevyšel minulý rok i Minecraft?Ten by si aspoň nominaci zasloužil imho.
-
Po asi 20 hodinách opravování, přeinstalovávání, nainstalovávání, odinstalovávání se mi podařilo battlefield 3 zprovoznit a musím říct že multiplayer je fakt pecka :)..teda když zrovna běží *7*
-
-
Za ty prachy super hra :) jen kdyby se vrátil svět do dob, kdy i piráti mohli hrát online s normalníma lidma bez omezeni bylo by to o mnoho lepší (kdo pamatuje možná mu dojde ten rozdíl *13* )
-
-
Podle toho komentáře na hlavní stránce od @SuperHovna už jsem si myslel, že to vyhrál Skyrim. *1*
Jinak souhlas, Portal 2 je jedinou letošní hrou, které bych byl ochotný dát v hodnocení 10, ať jsem se snažil, jak chtěl, prostě jsem nemohl najít negativa. Snad možná ten už stárnoucí Source engine, ale vzhledem k povaze titulu naprosto dostačuje. -
Proč hned šílíte, když není po vašem? Někomu ta hra nemusí sednout třeba jako mě.
-
-
Šílím! Kolik her tenhle rok donutilo lidi nahrávat videa s písničkama o videohře? :?) Kolik debilních hlášek jiný hry vyprodukovaly? Kolik her bylo tak hustodémonskejch, že Vávra musel napsat proč jsou úplně blbý? *1* Nakonec, kolik her mělo svojí sekci v průběhu roku na tomhle webu? Za mě Skyrim!
Jinak ten rok byl dost plodnej a seznam nejlepších her by mohl bejt větší... -
asi si to tu moc necetl :D vetsina souhlasi :)
-
-
A?
-
-
ze meles kraviny?
-
-
A ěkteří nesouhlasí.
-
-
myslis sebe a toho jednoho dalsiho? :D si zavedl "JA system" :)
-
-
-
-
-
-
a kde je Teraria ? :/
-
-
Souhlasím s Vámi. U mne jednoznačně za Terrarii mluví odehrané hodiny na steamu. Portal 2 - 30 hodin, Terraria - 400+ hodin. Když však pominu Terrarii, Portal 2 ve mně z letošního roku zanechal nejhlubší zážitek. Ještě se mi nikdy nestalo, abych v autě poslouchal soundtrack ze hry a při songu, který doprovázel finále Portalu 2, mi běhal mráz po zádech.
-
-
Portal 2 jednoznačně nebylo by lepšího vítěze :D
-
Jo, Portal 2 byl vynikající, po všech stránkách.
-
za me Deus Ex, ale i u Portalu jsem se neskutecne bavil, takze proc ne :)
-
Pokdu vezmu vámi vybrané hry a zpřeházím je, dostanu asi toto:
1. Skyrim (Ano, skutečně se mi za celý rok nejvíce líbil Skyrim!)
2. Portal 2
3. DeusEx3
4. BF3
5. "Terraria" > Zaklínač je jedna z mála AAA her který se mi tak nelíbili, že jsem je nevydržel hrát ani hodinu, takže místo něj půjde asi Terraria -
-
minecraft > terratia
-
-
No to neni zas tak uplně pravda. Terraria nabídne víc tich akčnějších prvků a + to nějaký to stavění. Ovšem zase postrádá 3D. Takže pokud chcete stavět v obrovském otevřeném světu => Minecraft, pokud chcete spíš akci než to => Terraria. Spíš bych napsal Minecraft=Terraria .
-
-
V podstate suhlas...Portal 2 hravam, ked akurat nehram Skyrim, to nemate šajnu ako ten dnes vyzera...už sa nechcem opakovať, Deus Ex som ešte nehral, musim dohnať v tomto roku,
no a BF3 ma nekonečny multplayer...bože, kedy budem na dôchodku ? *1*
-
-
Furt u Deus Ex:HR čtu kdovíjak hrozní byli bossové apodopně. Mě ale hodně bavili. Byla to výzva, ale nikdy ne frustrující a bylo jich tak akorát. Naopak u Skyrimu....však kdo hrál ví, že o výzvě se nedá moc hovořit a minimálně pro mě to byla jen rutina abych po ní získal nějakou zajímavou věc (většinou jsem se nedočkal) nebo si navýšil slovníček pro řevy (které byli v celé hře navýsost zbytečné - 80% jsem ani ze zvědavosti nevyzkoušel, jak mi dle popisu přišli o ničem). Je ovšem fakt, že letošní rok byl pro hráče skvělý. Díky všem vývojářům *3*
-
-
o obtížnost ani tak nejde. jsou zbyteční, prázdní, ploší
-
-
mě přišli jako příjemné zpestření....ale charakterově? asi jo, člověk se o nich nic moc nedozvěděl, ale nevadilo mi to...
-
-
Jo většina bossů skutečně nebyla tak hrozná, nejlepší je na ně granátomet *1*
-
-
Typhoon!:)
-
-
presne takhle jsem to resil ja :P ....v tomhle ohledu me pak zklamal DLC, kde jsem typhoon porad setril nakonec a nebyl ani potreba
-
-
-