Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fotbal nehraju, jsem nhlkar, ale vsichni mi kamosi (az na jednoho) za posledni dva roky presli z milovaneho PESka na nenavidenou FIFU. Rikaji, ze nikdy nic lepsiho nehrali. A kdyz se podivam na prodejnost tech dvou her a fakt, ze FIFA se v nejakych zebriccich prodejnosti, ktery se zde na webu uvadi v hot news, drzela snad dva mesice v top 3, tak mi prijde, ze se tak zachovala velka cast hracu. Ted, co to znamena? Bud se FIFA fakt vzchopila a je po letech utlumu top, nebo si vetsina hracu na svete namastila kapsy baksisem a jejich morlani hodnoty padly pod bod mrazu... Ted, ktera hypoteza je pravdepodobnejsi (spis, ktera je uplne ujeta:). Hezky den
  • 13_11
    Nevím jak v Dark Souls (tipnul bych si, že ne), ale v těchhle starých klasikách to jde – v Rune jde dokonce useknutou ruku čapnout do ruky a dál s ní mlátit nepřátele, dokud neumřou. Rune (2000), Severance: Blade of Darkness (2001)
  • Muj kamarad hraje fifu online jako blazen je na tom zavislej a je i dobrej byl i treti v nejakym celosvetovym turnaji, a kdyz koukam jak hraje tak dava goly furt stejne....cituji: tady z toho místa staci dobre ttrefit silu a je gol........vecny problem fify. V mensi mire i pro eva. S tim giggsem si mel stesti a nebo si hral na obtiznost lapaj :-p
  • nemate nekdo savy na deuse 3 .... stacilo by save do garazi kde hledate pilota.. podruhy co se vracite do ciny.. a druha otazka : da se v dark soul sekat ruce nohy?
  • to jsi dobře vypichol *5*
  • Vitekb
    Vyjádřil si svůj názor, to je skoro automatické mínus. *3*
  • ja souhlasim, Dark Soul , Zeldu nikdy neuvidim, Zaklinac 1 me taky nechyt proto se se 2kou porad rozmyslim a Deus Ex3 nebyl spatny, jen mi uplne nesednul . DA2 to opravdu ne. Takze mi vychazi, ze bud neco z konzoli nebo Skyrim (imho samozrejme). Ale je to trochu jednooky kral :)
  • Místo těch mínusů bych radši uvíta lkonstruktivní diskuzi...co konkrétně je na mém názoru špatně?
  • Best of RPG? Dark Souls, Skyrim, Zaklínač 2 - Jasní favorité. Bohužel Dark Souls nemám možnost hrát, koupit si Zaklínače, na to nemám odvahu (protože jednička mě VŮBEC nebavila, hold nejsem fanoušek Sapkowskeho) takže za mě to je i přes množství chyb TES.....
  • hh uz to zacalo hned tady:)mno tesim se
  • 13_11
    Děkujeme za postřeh – už je to opraveno; indie hry jsou prostě všude.
  • Mnoho let jsme hraval PESko,ale podle me FIFA 12 je nejlepsi fotbal jaky tu kdy byl.Chvili to trva nez prejde novy styl braneni do kuze ale jak si to clovek osaha musi byt spokojen.Nekdy je velmi tezke se protlacit obranou,golmani jsou az moc zazracni ale aspon je kazdy zapas vyzva(teda aspon pro me).Rozhodne souhlasim
  • FIFA *1* *1* *1* *1* *1* Aspoň si autor článku namastil kapsu bakšišem od EA, ale jeho morální hodnoty padly hluboko pod bod mrazu
  • to je sice mozne ale ne kazdy mel moznost zahrat si. Takze nemuzu hodnotit, ale co se tyka PC tak Zaklinac by si to opravdu zaslouzil. Takhle me zadne rpg nevtahlo do deje. A to hraju hry asi 16 let.
  • Recenze jsou názory konkrétních recenentů, Zaklínač klidně může vyhrát taky..
  • tak ja sem s pesem letosnim skoncil u dema .. a stacilo me to kdyz sem s giggsem dal hatrick trikrat za sebou ze stejneho mista golem z dalky.. plus je to porad vsechno takovy nemotorny..ve fife das gola z dalky fakt jen stezi..jo a k ty barce.... v letosni fife sem jeste nedokazal barcelonu porazit a to si na svou obtiznost vyhravam tituly v kariere..
  • DarkHawk
    Ne ty vaši Zaklínači a Skyrimové opravdu ne. *2* Dostane to Dark Souls.
  • DarkHawk
    ne
  • sranda by byla, kdyby to vyhral ten dark soul ( nebo jak se to jmenovalo) a ted vsichni ti trolove a pc hraci co se tesej na flame, by k tomu nemohli mit nejake radobyfundovane pripominky, protoze to neznaji *1* a druhe misto se neuvadi, takze by nikdo nevedel jestli zaklinac predbehl deuse *2*
  • zaklinac nemuze vyhrat kdyz dostal 9 a deusex a skyrim ma 10. to by redakce strilela do vlastnich rad.
    Pro me je hra roku skyrim, i presto velke mnozstvi pripominek co bych k ni mel, druhy je portal 2 - ta kratka hraci doba se odpustit neda..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit