Přejít na výpis diskuzí
Best of 2011: Nejlepší sportovní hra
5.1.2012 | Redakce Games.cz
74 příspěvků
-
Bude i Nejlepší simulátor? Loňský rok byl v této kategorii celkem plodný *3* DCS: A-10C Warthog, Cliffs of Dover, Take On Helicopters, Steel Armor: Blaze of War.....
-
Ja som dlhe roky hraval PES, potom som minuleho roku drtil fifu 11 ktora ma uplne uchvatila, ale tohto roku som sa originalku rozhodol zakupit PES. Stiahol som obe, to uznavam, fifu som odohral asi 10 matchov, ta nova obrana mi nesedela tak som prepol na staru a potom to uz bolo uplne to iste ako 11, goly z rovnakych situacii ( 5 nahravok, klucka na posledneho obrancu a na milimeter umiestneny tukanec ku tycke) , potom som skusil pesko, kym som si znovu zvykol na ovladanie ala pes tak mi to trosku trvalo ale potom absolutna extaza, goly z dialky, z blizka, volejom, do vinkla, ku tycke... proste kazdy iny, a dostat sa cez obranu barcelony s tymom ako arsenal chce tiez dost kumstu... fifa 12 sla prec z disku a pesko som hned objednaval, a do teraz nelutujem
-
Tak možná proto, že u nás je Americký fotbal opravdu okrajová záležitost s minimální hráčskou základnou, ať už v reálu nebo ve virtuální realitě:)
-
Blbost. Vyhraje Zaklínač 2. Lepší příběh, lepší grafika, lepší AI, nekonzoloidní zmrvené menu a ovládání hry:)A to tvrdím přesto, že hraji Skyrim, který považuji za nadprůměrné RPG. Ale ZAklínač za mnohem menší peníze na vývoj dané hry nabízí mnohem více z žánru RPG.
-
no prekvapeni to neni, ale nic extra taFifa..nebejt tech podelanejch karticek a online hrani tak pro me ani neexistuje. Protoze herne je Pro evo tradicne daleko zabavnejsi.(Asi jak pro koho)
-
FIFA 2012 *15* *15* *15* *15* *15* *15* NECHÁPU
-
Zaklínač 2... A ať mi netvrdí, že ne !!! *4*
-
Justin Bieber? A jeho kámojda Rebecca Black... *5*
-
Těžko říct, jestli někomu vyloženě fandím... Ale pokud beru v potaz potenciální vítěze, asi bych to dal Zaklínači 2, který podle mě nabídl přesně to, co avizoval, že nabídne. Líbí se mi taky, že to bylo v odlišném stylu než jednička... Prostě zajímavá hra, která by mi jako vítěz vůbec nevadila, přestože fanoušek série nejsem. Ale fakt je, že mi chybí nějaké "realistické" RPG v tom slova smyslu, že bych nebyl ultraborec, co spasí celý svět, ale normální týpek, co se octne v cizí zemi a jeho cílem bude jednoduše se integrovat skrze normální, lidské questy a vztahy s ostatními postavami či NPC. Prostě ne Mass Effect, ne Skyrim, ne Assassins' Creed a ne Deus Ex like... *4*
Jo a speciální cenu bych dal Xenoblade Chronicles za to, že ji byl Honza Vitík schopen dohrát a recenzi asi po měsíci peskování od pana Poláčka dopsat, aby mohla být slavnostně vydána (přestože teda stála za kulové, to už radši nerozvádím). *5*
Disclaimer pro hatery: Ano, Skyrim jsem hrál a to dokonce ve dvou rundách... -
Já teda vůbec... Ty co to prostě baví tak většina nemají tendenci to pořád komentovat, na rozdíl od těch co s tou hrou nějaký problém mají... BTW A je zajímavý že to jsou většinou hateři kdo pořád vytvářejí rozruch kolem nenáviděné věci... Kam si se dostal ten 16tiletý popový zpěvák (jehož jméno mi vypadlo) kdyby se pořád všude neomílal dokola... Já myslím že by tak známý nebyl...
-
Tak už to opravte kluci.
NHL12:
...není ve výběru pěti nejlepších INDIE her jen proto, že by nebyli jiní kandidáti. Naopak... -
Komu fandis trolle?
-
A co Madden 2012?!?!?!?!!!?!? Todd a Aaron tomu dali "Best original score" a "Best superhero game". Ti se nemuzou mylit, kdyz ocenili MW3 hrou roku!!!@11!
related video: http://www.youtube.com/watch?v=EwdsBMLQyzk
:D -
best off ne? tebe nezajímají herní zklamání roku? *8*
-
Taky se na to už bedlivě připravuju! Jen doufám, že ke mně budou redaktoři ohleduplní a nedají mi doživotní BAN hned po prvním příspěvku... *5*
-
Tak..teď tu RPG kategorii prosím nemůžu se dočkat flamu na téma: Jaktože vyhrál Skyrim.?!
-
aaaa kdy bude konecte to Best of - RPG??? Uz se tesim na ty Zaklinace II, Skyrimi atd ;) Jinak Fifa 12 sla opravdu o 100% nahoru.
-
No teda trollíku... Ty jsi mě potěšil ! *4* S tvým příspěvkem nemůžu jinak než souhlasit. A musím podotknout, že trefná připomínka na konci mě pořádně rozesmála *1* Jen tak dál! *14*
-
sporovní hry jsou mimo mě, ale kámoš co je hraje si nemůže novou fifu vynachválit, takže na tom asi neco bude...
-
Dík