Přejít na výpis diskuzí
Best of 2011: Nejlepší sportovní hra
5.1.2012 | Redakce Games.cz
74 příspěvků
-
A kde je MLB 2k11 nebo MLB 2011: The show? :D
-
Koukám, že i zaběhlý troll v diskuzi o jedné z jeho oblíbených her dokáže zradit své krédo a napsat smysluplný nikohoneurážející příspěvek.
Prostě jsem si nemohl nerýpnout *7*. -
Pro mě je to jasně Football Manager 2012. A to i jako hra roku.
-
NBA 2K12 trosku zklamali, vydali to docela zabugovane, vloni jsem hral online ligu a na patch jsme cekali skoro pul roku, ve 12ce se online neda hrat vubec..
takze letosni liga jede na 11ce i kdyz jsme meli jet na 12ce, bohuzel. zatim jsem neporidil
dokonce museli prodlouzit servery pro 11, i kdyz je planovali vypnout nekdy v listopadu myslim. no docela to zmrsili.
ale jinak offline je pry trosku dale, ale kluci rikali, ze ne zas tak, jak by cekali. -
Po Capture the Flag (škoda že neni capture the servo-skull) samozřejmě Space Marine, to sou neuvěřitelný závody...
-
Surprise?
-
Nastavení grafiky je v podstatě stejné jako loni (jednoduché, ale účelné) s tím rozdílem, že hra je nejspíš lépe optimalizovaná, protože jsem na několika počítačích a noteboocích pozoroval se stejným grafickým nastavením daleko lepší plynulost... No, ale zase je pravda, že grafika se mi loni prostě líbila víc (tím myslím jen na pohled, nejsem expert).
Co se ovládání týče, nastavení klávesnice možné je... Je sice lehce zmatené (nepřehledné, takže je nutné si např. někde na internetu zjistit, co které tlačítko na gamepadu znamená, abys věděl, jak si to napamovat vzhledem ke své klávesnici), ale jde to a to přímo ve hře.
Důrazně však doporučuju koupit si nějaký gamepad, nejlépe ten xboxový pro PC... Dá se to hrát i bez toho, ale určitě to není ideální. -
Tak nevím, ale FIFu jsem přestal po pár dnech hrát. Proč? Hraju pouze manažerský mód a ten je ve FIFě úplně na hov.o :). Po pár sezonách se z týmu jako Arsenal stane tým na úrovni Sparty nebo Slávie, protože šikovná AI prodá pomalu celou základní sestavu a není schopná přivést adekvátní náhrady. Navíc tady ani tak nějak nefunguje rozpočet klubu, resp. nejde jít do mínusu, protože člověk vůbec nemusí brát ohledy na platy hráčů atp. Takže jsem nakonec skončil u Peska, kde jsou krom vyhrávání zápasů a kupování/prodávání hráčů i jiné manažerské povinnosti.
-
Hral jsem demo a vážne jsem uvažoval o koupi plné verze, ale totálně mě odradilo možnosti nastavení grafiky a přiřazování kláves, jak je na tom plná verze?
-
Nevím, jestli zrovna FIFA 12 je takový zázrak, aby si zasloužila vyhrát mezi všemi ostatními sportovními hrami tohoto roku...
Je to v mnoha ohledech skok kupředu především pro PCčkáře, zvláště Be a Goalkeeper je možnost, na kterou čekám už dobrých deset let. Avšak celkově se mi zdá, že loňský ročník toho nabídl více. Herně si nemůžu úplně zvyknout na to, že pomalu každý zápas vypadá, jako by hrála Barcelona proti Barceloně, a například taková střelba se mi líbila rozhodně více loni (nehledě na celkově nerealistické původní nastavení AI, kdy je nutné s páčkami trochu pohýbat, aby se hrálo alespoň trochu jako v reálu). Brankáři jsou ve svých schopnostech silně nadhodnocení, grafika mi připadá taktéž krapet horší... Ale zase na druhou stranu přihrávky a centry byly určitě vylepšeny, s míčem se dá slušně rotovat a tedy to vypadá nejen pohledně, ale může to i velmi pomoci k výhře.
Jo a hráči se hýbou méně realisticky než koně ve Skyrimu, takže i proto jsem docela zklamaný. *5* -
Zatim jsem nehral nic, ale na Steam uctu se mi povaluje nove zakoupene NBA 2K12 a co jsem zatim videl, hodne mu verim. Otazka je, kdy se k nemu dostanu. Mozna koncem ledna? Ted jsem znovurozehral Alpha Protocol a nestacim se divit. Ta hra se ovlada na gamepadu stejne blbe jako na klavesnici. Takhle zadupat potencial hry do zeme chce opravdu talent. *10*
-
A proč ne? Já jsem naopak ád, když redakce dělá takovéto žebříčky. Navíc k tomu je ještě ze světa SW TOR, různé novinky, recenze atd. Nikdo nemůže tvrdit, že je to jednotvárné, ba naopak. Jinak, když nelíbí, tak čti Bonusweb, tam terve uvidíš, jak vypadá peklo *1*
-
A kde je Madden NFL 12?
http://www.youtube.com/watch?v=x2qS8kVoDPg&feature=fvst *1* -
uz ne best off prosim....