-
ono to muzes brat i jako tahovku s realtimovymi "boji" *1*
-
Ta střelba a postup vpřed stejně byla dost k ničemu - po řadách ale palba zůstala, jen ji samozřejmě musíš vyzkoumat. A dělostřelectvo je v Darthmodu o hodně lépe vyvážené - i když v Napoleonovi je samozřejmě pořád lepší. Na kavalerii je nejlepší šrapnelová dávka. *3*
-
jo takhle, tak to mas pravdu ;)
-
Myslím AI v singlu. Strategie většinou v MP nehraju.
-
cheatuje se vsude, to neni o hre, ale o demenci lidi
-
To je spise sportovni ne? Ja nevim kde bych to zaradil nebo do simulatoru, je to tezke.
-
tak zmenily vetsinu zakladnich principu, ktere delaly z Heroesu Heroes, ted je to jak hrat nejakou jinou hru, nerikam, ze spatnou
-
Mně se třeba líbí lehkej ústup od toho infantilního art designu pětky, ale gameplay mi moc nesedí. Je to strašně rychlý, všichni hrdinové se můžou různě teleportovat po mapě, takže je tam člověk nahání jak k*kot. A ještě k tomu brutálně cheatujou, jednomu zlikviduješ celou armádu, z čehož by se vzpamatovával pár tejdnů, přesto ho za dva dny potkáš s armádou ještě větší.
Pětka mi přišla mnohem vyváženější a po stránce hratelnosti lepší (ačkoli asi i tam nepřátelé trochu cheatujou). -
Dungeon Defs...mám zkoušel jsem, SP nic moc multák to snad zachrání:o)
ANNO leží mi na Steamu a nemám furt odvahu si to zahrát:oP potřebuju volný čas:o)
Hommam se mi dost líbily..zkusil jsem demo a za hodku jsem si to už koupil na Steamu. Jako hra je to super...cca hratelností jako trojka, ale horší než moje milovaná dvojka.
Shogun mě neláká..
já bych se asi nerozhodnul:o)
Dal bych zde asi zase Dead Island, který mě ze všech her loni bavil nejvíc a je mi jedno že to není strategie:o) -
Darthmod taky někdy musím zkusit, co jsem ale viděl tak zmizela palba po řadách+ postup... Mně na ETW a NTW strašně vadilo nevyrovnaný dělostřelectvo... V ETW bylo uber-silný. Na konci kdy to byla taková brokovnice na dálku... V NTW bylo docela reálný, ale vzhledem k tomu že hloubka armády není moc velká, tak skákání projektilu je pak k ničemu... Dobře se ním ničí kavalérie *4*
-
Ale jo s výsledkem souhlasím, jelikož stejně minulý rok nic moc nevyšlo. Anno mně naštvalo, jelikož se do toho srala ekologie, globální oteplování a jiné podobné kýčoviny, Heroes VI mně bavila a příjemně překvapila. Ale stejně pořád zůstávám u Sc, jelkož ten nabízí takřka neomezený multiplayer, navíc začla 5. sezóna, a konečně po roce a půl dodělávám všechny úkoly v kampani *1*
-
Darkest Hour jede na stejném enginu jako HoI 2. Je to vlastně fanouškovský mod, který dostal plnou podporu vývojářů a nakonec dosáhl takové kvality, že ho i oficiálně vydali.
-
Já si zase myslím, že je ze všech Heroesů nejlepší. Každopádně už dlouho jsem neviděl hru, která by byla mezi fanoušky tak kontroverzní. A rozhodně neplatí, že se líbí jen nováčkům a staromilcům nikoliv.
-
Spíš strategie s velkým jménem přišla v době, kdy už pomalu nic nevycházelo, čili díky tomu pecka jak říkáš, mě to přišlo jako byť precizně udělaný, tak již trochu remake(zase ne tak doslova abych nekřivdil) pecky. Dobrý příklad je třeba Dota 2, taky to dle mě bude pecka(pozitivní kritika i reakce od hráčů jsou i budou), ale nebyla by nebýt originálního modu, byť ten remake tam narozdíl od SC2 které si vzalo "jen" většinu základů je doslova. Prostě sečteno a podtrženo až vyjde CoH2(jestli vyjde), všichni si sednou na zadek(a to byl správný fanouškovský výkřik do tmy!).
-
Je fakt, že minulý rok to měl Shogun celkem lehké. Chvíli jsem ho hrál, z nostalgie - na jedničce jsem se sérií začínal, ale pak jsem se stejně zase vrátil k Empire (samozřejmě s Darthmodem) a Napoleon. Evropská historie je mi přece jen bližší. *4* To ale neznamená, že by se mi Shogun 2 nelíbil, je to TW dotažený téměř k dokonalosti, se skvělou atmosférou.
-
Hele, radši si ten SC2 zahraj. Pak pochopíš, jakou kravinu jsi napsal *3*
-
Nové heroesy jako návrh na top strategii? To je vtip roku? HoMaM 5 nešahá ani po kotníky, nedej bože to srovnávat s 3! *10*
-
Bohužel ono nevyšlo nic lepšího pomalu ani tak tři roky předtím (konkrétně od dob World in Conflict). RTSka klasickýho střihu jsou dneska prakticky mrtvej žánr *9*
-
Já HOI taky dost hraji ale nedělal bych s toho zase nějakou extra HC hru... Rozhodně poslední TW je propracovaná hra až až. A HOI chybí dost ta taktická část hry.
-
Tak nevim, takticke hry budou zvlast nebo se berou take za strategicke?
Dungeons defender hraju na ps3, je to vyborna hra, ale strategickeho na ni neni nic, nicmene je pro jeji hrani notna nezbytna davka taktickeho uvazovani. Ale az bozsky cistou esencialitou taktiky je predevsim Frozen Synapse, ktery se oprostil od vsech ostatnich prvku (mozna ke skode veci, nejaky squad building bych docela ocenil), a ktery imho mezi nejlepsi hry roku patri mnohem vic, i kdyz to neni masovka. Z shoguna 2 mam rozporuplne pocity, ta tahova strategicka cast me vubec nebavila, ale musel jsem ji absolvovat, abych si pekne uzil i tu taktickou, ktera je paradni.