Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještěže jsem si tohohle článku všimnul až s takovým zpožděním, takže už je to passé. Jinak by mě asi kleplo rovnou :-) Journey jako hra roku... Chápu, že redaktoři, kteří se hrami zabývají profesionálně, k nim mají jiný vztah než já, který je hraju čistě pro zábavu. Chápu, že profesionální novináři jsou zavaleni přihlouplými AAA+ tituly, reklamní masáží a stále dokola se opakující "kulturou kriplů" - ultra cool mariňáky, zubatými monstry, orky a dalšími "kriply". Chápu, že na duši recenzenta pak Journey působí jako vlahý letní déšť...

    Ale nemyslím si, že by recenzenti tuto únavu AAA+ tituly měli přenášet do vyhlašování her roku. Na mě to působí jako rezignace nebo vyhoření... prostě cokoliv originálního nebo jiného hodně vychválíme, protože mainstream nás už hrozně nudí a unavuje.

    Journey je hezká, je zajímavá, dohrál jsem jí za 2 hodiny a docela se mi líbila. Ale tvrdit, že je lepší než Dragons Dogma, Grimrock, Dishonored, Risen 2 - velké, propracované hry, které hráče baví desítky hodin... podle mě ani Journey není moc hra... jestli nechcete hrát a recenzovat hry, tak je nehrajte a nerecenzujte - jestli si rozumíme. Přijdeme o kvalitní herní web, ale vítězství Journey nad skutečnými hrami v žebříčku mi přijde jako projev jediného - totálního znechucení hrami.

    Možná je čas jít dál - vydat se na cestu... o tom je Journey... a možná proto se vám tak líbila?
  • Zdur, mohli byste mi doporucit hru s opravdu intenzivnim dejem/pribehem. Klidne na úkor ostaních stránek hry. Na PC, tak max 3 roky stare ?
  • Guild wars 2 je ta nejlepší hra co sem kdy hrál nějaky journey slysim poprve
  • Můj osobní žebříček:
    1) The Walking Dead
    2) Mass effect 3
  • Proti vzberu redakce (v teto kategorii) nemam nic ,ale letos me mirne receno zklamala mistni redakce. Kdo z vas se obtezoval cist komentare u jednotlivych kategorii mozna narazil na zajimavy prispevek u "Best of Sportovni hra" zdejsiho sefredaktora, ktery na jeden komentar zareagoval v tom smyslu, ze - "Je to nas vyber a Ty (Vy - My vsichni) se s tim musis smirit." No nezlobte se na me ale tvarite se jako seriozni web a toto mi sem tak nejak nesedi. Mnoho ctenaru se chce dozvedet jake hry v lonskem roce stoji za zahrani v danych kategoriich a nakonec kdyz se opovazi vznest nejakou namitku k nominacim tak je mu oznameno, ze si ma trhnout nohou a proste si zvyknout na to , ze je to tak jak to je! No nezlobte se ale me to zavani amaterismem. Mimochodem zamyslete se zda ma smysl konkretne kategorii sportovnich her i do budoucna pokracovat kdyz jsou Vasi redaktori omezeni na hrani FIFA a NHL a zaplacnou jednu nominaci nejakou hrou stazenou na GooglePLay.
    • Tak to jsi ovšem nepochopil princip. Principem je, že několik malých skupin lidí informuje velkou skupinu lidí. Pokud se ti nelíbí, co říká jedna z těchto malých skupin, můžeš se nechat informovat jinou. Pokud se ti nelíbí informace ani od jedné z nich, můžeš sám začít informovat jiné lidi (a v tom případě narazíš na problém, jak se dostat ke zdrojům informací). A pokud nesouhlasíš s takovým principem, můžeš se odstěhovat do jiné země s jinými zvyklostmi. To je tvá svoboda.
      • To jsi napsal uplne presne! Je to ma svoboda vyjadrit zde svuj vlastni nazor, stejne jako jsi tak ucinil Ty! A pokud sis vse radne precetl, mozna sis vsiml, ze jsem pouze poukazoval na to ze mi prijde malicko neprimerene aby zdejsi sefredaktor reagoval na komentar k clanku tak ze mu oznami at si "trhne nohou se svym nazorem". A samozrejme nevim jak to vidi ostatni, ale domnivam se ze sportovni hry jsou pomerne popularni odvetvi herniho prumyslu, a zaslouzi si u SOLIDNIHO herniho recenzenta urcite vic nez jen hokej, fotbal a navic manazera a hru do telefonu.
  • Journey si to zaslouží, je to skvost.
  • Heh no a pro me je hra roku 2012: Fallout 3 Goty

    Ja vim vyslo to uz davno ale ja se k tomu casove dostal az ted a je to lepsi nez cokoliv co jsem zatim hral. ;) A uz se tesim na New Vegas to bude hra roku 2013 ;)

    Peace

    PS: Journey? to jako fakt? Zazitek roku mozna ale hra od slova hrat to moc neni a to je zase muj nazor.
  • Ono az trochu zestarnete a dostudujete , tak veci jako matematika , logicke mysleni a dalsi intosiny bude to posledni na co si vzpomenete a nad takovouhle diskuzi budete jen nevyrazne kroutit hlavou..
    • No jakozto programator asi dost tezko zapomenu matematiku a logicke mysleni ;)

      PS: Ono se to logicke mysleni hodi i v normalnim zivote ;) Jen ho pouzit neumi zrovna kazdej...
      • no vsak uvidite..
        • A nechapu proc je ten muj prispevek tady kdyz patril do vlakna o stranku dal a vcera tam jeste byl..asi spatna matematika a logika..nebo tak neco :p
    • Tak to by byl problém, neb matematiku studuju. A jako "intošina" mi to nepřipadá.
  • Knoxx je tady známý infantilní ubožák.
    • reakce na něj srry
  • Heya, muj osobni subjektivni zebricek her roku 2012:
    1. Diablo 3
    2. Dragons dogma
    A pak uz nic, protoze me zadna jina hra z roku 2012 nezaujala natolik, abych ji tady vyzdvihl. Cimz ovsem nechci rict, ze ty ostatni tady zminovany hry jsou spatny!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit