-
upřímně - ano
-
A ja bych tam misto Hotline Miami, pak tedy i misto tveho AC3 hodil Darksiders 2.
-
Přesně, není důležitý cíl ale cesta! ale samozřejmě že nebyl dokonalý
-
Hotline Miami nemá s plošinovkama nic společnýho.
-
Místo Hotline Miami bych tam šoupnul AC 3. Nevim, ale neřekl bych, že je to tak ultrahustá hra aby dostávala nominaci ve všech katgegoriích.
-
Nevim nevim. Těšil jsem se, že se Far Cry 3 alespoň trochu vrátí ke kořenům. Nicméně Far Cry 3 je v podstatě jen (pořádně) vylepšenou dvojkou. Jednička u mě ale stále zůstává nejlepším / a nejtěžším) dílem série...
-
Rýpavý komentář: Halo 4 ani nezmíníte, zato Hotline Miami nominujete hned dvakrát...Halo je sice "jen" pokračování, ale třeskutě dobrý (singl i mp). (Btw Hotline se přeci jen lépe vyjímá v kategorii indie her, a jednou stačí.)
Jinak Redakci všechno nejlepší do novýho roku;) -
A Mass Effect je hra z historie ? Vesmírné lodě a mimozemšťani tu byli už před námi ?
-
Já myslím, že Hotline Miami vystrčilo Maxe z jednoho prostého důvodu. Nabízí rychlou, intenzivní a nepřerušovanou akci, zatím co Max se až přehnaně soustředí na příběh a akce samotná tím trpí.
-
No, pak je problém ale u tebe. Mě to jede mnohem líp než BF3. A to i s PhysX na max. BF3 v MP na Ultra se u mě drží mezi 30-40 FPS. Borderlands 2 s PhysX na max kolem 50 FPS, záleží na situaci.
EDIT: Zde máš test, kde si autor na optimalizaci vychvaluje. http://goo.gl/ygr3E -
Sorry, ale mně fakt jede BF3 na ultra rychleji než Borderlands 2 na max cca o 10 fps. Borderlands jsou na mým PC srovnatelný i s prvním Crysisem, a to se na mě nikdo nezlobte, ale ta technická úroveň je někde úplně jinde. Tak hrát se to dalo v pohodě, ale pro ten extra hladkej feeling musely detaily krapet dolů. Což není žádná tragoška, spíš mě ale zaráží, jak je to možný. Jednička byla v tomhle ohledu podobná.
-
Kdepak je Halo 4 ? Uvést jí alespoň do nominace by nikomu neublížilo, jedná se o velice kvalitní titul.
-
koukal jsem teď na to video Crikena s těma bugama (v okně) a normálně se mi z toho udělalo fyzicky blbě, asi brzo vrhnu...
to bych fakt byl naštvanej koupit si hru a pak zjistit, že to z ní hodím :( -
Ja to dohral jen z ucty k mejm penezum...nevim jak to nekoho dokaze tak poblaznit...
-
Far Cry 3 jsem smáznul po pár hodinách hraní..
Pro mě je nej hra Dishonored. -
BL2 je špatně optimalizovaný? Od kdy? Přesný opak, je báječně optimalizovaná a to dokonce při použití PhysX (se kterým vypadá báječně).
Jinak za mě by asi vyhrálo Borderlands 2 (hlásí se šťastný majitel Loot Chest edition *1*). V závěsu s Hotline Miami a Dishonored. Far Cry 3 mě vůbec nenadchlo, ale mě obecně FPS ze současnosti v poslední době vůbec nebaví, tak asi proto. No a ME3 nehraji kvůli akci, takže bych ho osobně vůbec takto nehodnotil (i když s jeho zařazením do Akčních her souhlasím). Hitman by si určitě zasloužil alespoň nominaci. -
Z vyvolené pětice jsem si tento rok zakoupil tyto čtyři: Mass Effect 3, Borderlands 2, Far Cry 3, Dishonored. Jsem rád, že ani u jedné jsem koupě nelitoval. Všechny čtyři hry jsou výborné. Pokud bych měl ale udělat subjektivní žebříček, vypadal by následovně:
1: Mass Effect 3 - protože jsem celým světem žil a byl jsem dokonale pohlcen. Pro mě jednoznačné první místo.
2 - 3: Borderlands 2 - protože tuhle jízdu jsem si parádně užil
2 - 3: Dishonored - protože takřka dokonale skloubil akční a stealth přístup
4: Far Cry 3 - protože po Far Cry 2 jde o jedno velmi milé překvapení ve všech směrech -
Hned druhé bych dala Dishonored. I když se mi ta hra velmi líbila, nejvíce oceňuji kvalitní příběh a Dishonored, i bez porovnání s ME3, na mě působil spíš jako taková povídka.
-
"Jen těžko by se hledala hra, která v sobě kombinuje otevřenost, kreativní využívání zbraní a vysoké produkční hodnoty" To mě přijde spíš jak popis Dishonored.
-
Za mne to nakonec asi vyhrál Dishonored. Ale na druhé místo bych hned šoupnul Max Payne 3 - perfektní multiplayer (na PC bohužel ne moc hráčů), který vyžaduje trochu jiný přístup k hraní a hlavně maximálně vražedná příběhová linka, která má přesně to příběhové flow, které mě dokáže u hry udržet i přes delší cut scény, navíc je to po dlouhé době hra, ke které se vracím jen, abych dokončil všechny achievmenty. Dishonored je však diamant tohoto roku.