Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • upřímně - ano
  • A ja bych tam misto Hotline Miami, pak tedy i misto tveho AC3 hodil Darksiders 2.
  • Chomaco
    Přesně, není důležitý cíl ale cesta! ale samozřejmě že nebyl dokonalý
  • kubi-wan
    Hotline Miami nemá s plošinovkama nic společnýho.
  • gert
    Místo Hotline Miami bych tam šoupnul AC 3. Nevim, ale neřekl bych, že je to tak ultrahustá hra aby dostávala nominaci ve všech katgegoriích.
  • Nevim nevim. Těšil jsem se, že se Far Cry 3 alespoň trochu vrátí ke kořenům. Nicméně Far Cry 3 je v podstatě jen (pořádně) vylepšenou dvojkou. Jednička u mě ale stále zůstává nejlepším / a nejtěžším) dílem série...
  • Rýpavý komentář: Halo 4 ani nezmíníte, zato Hotline Miami nominujete hned dvakrát...Halo je sice "jen" pokračování, ale třeskutě dobrý (singl i mp). (Btw Hotline se přeci jen lépe vyjímá v kategorii indie her, a jednou stačí.)
    Jinak Redakci všechno nejlepší do novýho roku;)
  • A Mass Effect je hra z historie ? Vesmírné lodě a mimozemšťani tu byli už před námi ?
  • Já myslím, že Hotline Miami vystrčilo Maxe z jednoho prostého důvodu. Nabízí rychlou, intenzivní a nepřerušovanou akci, zatím co Max se až přehnaně soustředí na příběh a akce samotná tím trpí.
  • rancor1223
    No, pak je problém ale u tebe. Mě to jede mnohem líp než BF3. A to i s PhysX na max. BF3 v MP na Ultra se u mě drží mezi 30-40 FPS. Borderlands 2 s PhysX na max kolem 50 FPS, záleží na situaci.

EDIT: Zde máš test, kde si autor na optimalizaci vychvaluje. http://goo.gl/ygr3E
  • Radioaktivni_surikata
    Sorry, ale mně fakt jede BF3 na ultra rychleji než Borderlands 2 na max cca o 10 fps. Borderlands jsou na mým PC srovnatelný i s prvním Crysisem, a to se na mě nikdo nezlobte, ale ta technická úroveň je někde úplně jinde. Tak hrát se to dalo v pohodě, ale pro ten extra hladkej feeling musely detaily krapet dolů. Což není žádná tragoška, spíš mě ale zaráží, jak je to možný. Jednička byla v tomhle ohledu podobná.
  • Kdepak je Halo 4 ? Uvést jí alespoň do nominace by nikomu neublížilo, jedná se o velice kvalitní titul.
  • koukal jsem teď na to video Crikena s těma bugama (v okně) a normálně se mi z toho udělalo fyzicky blbě, asi brzo vrhnu...

to bych fakt byl naštvanej koupit si hru a pak zjistit, že to z ní hodím :(
  • Ja to dohral jen z ucty k mejm penezum...nevim jak to nekoho dokaze tak poblaznit...
  • Far Cry 3 jsem smáznul po pár hodinách hraní..

Pro mě je nej hra Dishonored.
  • rancor1223
    BL2 je špatně optimalizovaný? Od kdy? Přesný opak, je báječně optimalizovaná a to dokonce při použití PhysX (se kterým vypadá báječně).

Jinak za mě by asi vyhrálo Borderlands 2 (hlásí se šťastný majitel Loot Chest edition *1*). V závěsu s Hotline Miami a Dishonored. Far Cry 3 mě vůbec nenadchlo, ale mě obecně FPS ze současnosti v poslední době vůbec nebaví, tak asi proto. No a ME3 nehraji kvůli akci, takže bych ho osobně vůbec takto nehodnotil (i když s jeho zařazením do Akčních her souhlasím). Hitman by si určitě zasloužil alespoň nominaci.
  • vonTossis
    Z vyvolené pětice jsem si tento rok zakoupil tyto čtyři: Mass Effect 3, Borderlands 2, Far Cry 3, Dishonored. Jsem rád, že ani u jedné jsem koupě nelitoval. Všechny čtyři hry jsou výborné. Pokud bych měl ale udělat subjektivní žebříček, vypadal by následovně:

1: Mass Effect 3 - protože jsem celým světem žil a byl jsem dokonale pohlcen. Pro mě jednoznačné první místo.
    2 - 3: Borderlands 2 - protože tuhle jízdu jsem si parádně užil
    2 - 3: Dishonored - protože takřka dokonale skloubil akční a stealth přístup
    4: Far Cry 3 - protože po Far Cry 2 jde o jedno velmi milé překvapení ve všech směrech
  • Amylee.Anderson
    Hned druhé bych dala Dishonored. I když se mi ta hra velmi líbila, nejvíce oceňuji kvalitní příběh a Dishonored, i bez porovnání s ME3, na mě působil spíš jako taková povídka.
  • Malleth
    "Jen těžko by se hledala hra, která v sobě kombinuje otevřenost, kreativní využívání zbraní a vysoké produkční hodnoty" To mě přijde spíš jak popis Dishonored.
  • Za mne to nakonec asi vyhrál Dishonored. Ale na druhé místo bych hned šoupnul Max Payne 3 - perfektní multiplayer (na PC bohužel ne moc hráčů), který vyžaduje trochu jiný přístup k hraní a hlavně maximálně vražedná příběhová linka, která má přesně to příběhové flow, které mě dokáže u hry udržet i přes delší cut scény, navíc je to po dlouhé době hra, ke které se vracím jen, abych dokončil všechny achievmenty. Dishonored je však diamant tohoto roku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší