Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stihl jsem si zahrát vše, co je v této kategorii. Každá hra mi přinesla jiný zážitek a to jde především. Nicméně mi tu velmi chybí Max Payne 3, který si pozornost rozhodně zaslouží.
  • kubi-wan
    Vidíte... už jen díky těmhle diskuzím bude Hotline Miami hra, na kterou se nezapomíná. *5*
  • Nevim nevim. Těšil jsem se, že se Far Cry 3 alespoň trochu vrátí ke kořenům. Nicméně Far Cry 3 je v podstatě jen (pořádně) vylepšenou dvojkou. Jednička u mě ale stále zůstává nejlepším / a nejtěžším) dílem série...
  • gert
    Místo Hotline Miami bych tam šoupnul AC 3. Nevim, ale neřekl bych, že je to tak ultrahustá hra aby dostávala nominaci ve všech katgegoriích.
    • A ja bych tam misto Hotline Miami, pak tedy i misto tveho AC3 hodil Darksiders 2.
      • gert
        nebo tak..
      • Tak tak, kde se ku*va Darksiders 2 ztratil? těžké questy, několik světů, hrací doba jak blázen, gear a nestereotyp !
        • rancor1223
          A já bych tam zas místo Far Cry 3 viděl Hitmana *1*. Takhle by jsme se tu mohli dohadovat do večera.
  • Kozy
    Tak zrovna v téhle kategorii jsme hrál všechno a asi mě nejméně bavilo borderlands, far cry velice příjemně překvapilo. Mass Effect 3 mě bavil nejvíce z celé série, ano, opravdu. Ale nedokážu říct co pro mě bylo nejlepší. Možná Miami, to bylo intenzivní a pěkně jsem se u toho navztekal.
  • Tyhle ankety jsou hrozná blbost, proč musí být furt něco nejlepší. Sto lidí sto chutí a v tomhle případě to platí dvojnásob. Jediné co tu vznikne tak dohady v horšim případě hádky, kdo má ty kraviny potom číst. Si tu pak připadám jak mezi školačkama.
    • To je zalezitost spis detske casti diskuteru vsude po svete. Jsou v obdobi, kdy potrebuji mit pocit prevahy a vlastni sily, jelikoz jsou jinak zavisli na rodicich a kazdy je cepuje. Oni si to neuvedomuji, vlastne za to ani nemuzou. Tak to bylo a bude...
    • Kdyby lidé nebyly soutěživý, tak se možná ještě dnes utíráme slámou na po*raným prkýnku u díry na hradě. To že lidstvo překonává překážky postupuje dále a vývoj běží.
    • Mart9
      tyhle pěkné články tu rozhodně mají mít místo. Že někdo s výsledky nebude souhlasit, to je naprostá tutovka a jistě to chlapci s tímto vědomím píšou.
    • walltar
      Přesně tak ... sto lidí sto chutí a někuho tohle diskutování baví. Takže doporučuju nečíst článek a diskuzi se vyhnout když se ti nelíbí.
  • Za ME3 v této kategorii bod
  • Preed
    Za mna asi Mass Effect,na moje pocudovanie ma to tak bavilo,ze velmi malo hier tento rok sa tomu priblizilo,Borderlands som nehral lebo nemam partakov s ktorymi by som to hral a hrat to v singli je tak 1/2 zazitku a no a na koniec som nehral ani ten Far Cry z toho co som videl mi to prisiel presne taky ten typ sandboxovej hry pri ktorej si clovek povie ain't nobody got time for that vela hlupych uloh, divny crafting, neviem, mozno sa mylim, ale akcna hra roku, tazko povedat :)
  • Radioaktivni_surikata
    Dobrá volba. Z jmenovaných jsem hrál Far Cry 3, Dishonored a Borderlands 2.

Borderlands 2 je sice o něco lepší než jednička, ale pořád je to až příliš to samý na jedno brdo. Navíc je tam přespříliš otevřených lokací. Prakticky jsem necítil potřebu použít cokoliv jinýho, kromě sniperky. FOV sice nastavit šlo a hra se ovládala hezky, ale opět to bylo zajímavě náročný. Grafika jednodušší, svět bez větších detailů, běží to na UE3 a přesto mi framerate lítal kolem 40 fps. Absolutně nechápu, jak to může běžet na mý mašině stejně rychle jako Crysis 1 v maximálním nastavení, hůř než BF3 a dalo by se jmenovat dál. Mistři optimalizace to fakt nejsou...

Dishonored (pozn. není to Corso, ale Corvo *3* ) je jednoznačně skvělá hra, ale taky má svý mouchy. Zrovna tohle je hra, kterou bych rád viděl jako sandbox. To město si o to vysloveně říká. Technicky nic moc, ale dost to zachraňuje unikátnost prostředí. Gameplay je ale výbornej.

A Far Cry 3 je pro mě velký překvapení. Na poslední chvíli jsme se rozhoupal a předobjednal si to kvůli dvěma bonusovejm misím (zatím jsem je ještě ani nenašel *1* ). Příběh je vážně ujetej, celý Raakiati (nebo jak se to píše) podle mě byli banda blbců, se kterejma jsem nechtěl mít nic společnýho, ale zachraňuje to vybroušenej gameplay. UI není tupá ani necheatuje, feeling zbraní je dobrej jako v předešlým dílu, respawn je mnohem líp zvládnutej a vůbec to skvěle zní a fajn se na to dívá. Grafika velmi slušná, vylepšená fyzika a auta se chovají taky hezky. A taky pár fajn postav. Ten úchylnej maník hledající dýku, Vaas, Dennis a především šílenej Sam. Z toho jeho Blitzkrieg chčiju dodnes *1* Výtek mám jen pár, a sice míň zbraní oproti předchůdci, moře přeplněný žralokama (stupidní minihru vyškrtnout) a omezení na vylepšování zbraní. A ještě vyhlazování okrajů, který žere neúměrně výkonu a bez post-procesu na high odmítá fungovat (ale výkon žere i tak). Většinu her hraju bez AA a nějaký zuby tam občas zahlídnu, ale tady je to fakt vidět hodně a všude. A AA Injectory tu nefungují... Každopádně doporučuju, není to bůh ví jak duchaplný, ale střílečka výborná.
    • rancor1223
      BL2 je špatně optimalizovaný? Od kdy? Přesný opak, je báječně optimalizovaná a to dokonce při použití PhysX (se kterým vypadá báječně).

Jinak za mě by asi vyhrálo Borderlands 2 (hlásí se šťastný majitel Loot Chest edition *1*). V závěsu s Hotline Miami a Dishonored. Far Cry 3 mě vůbec nenadchlo, ale mě obecně FPS ze současnosti v poslední době vůbec nebaví, tak asi proto. No a ME3 nehraji kvůli akci, takže bych ho osobně vůbec takto nehodnotil (i když s jeho zařazením do Akčních her souhlasím). Hitman by si určitě zasloužil alespoň nominaci.
      • Radioaktivni_surikata
        Sorry, ale mně fakt jede BF3 na ultra rychleji než Borderlands 2 na max cca o 10 fps. Borderlands jsou na mým PC srovnatelný i s prvním Crysisem, a to se na mě nikdo nezlobte, ale ta technická úroveň je někde úplně jinde. Tak hrát se to dalo v pohodě, ale pro ten extra hladkej feeling musely detaily krapet dolů. Což není žádná tragoška, spíš mě ale zaráží, jak je to možný. Jednička byla v tomhle ohledu podobná.
        • rancor1223
          No, pak je problém ale u tebe. Mě to jede mnohem líp než BF3. A to i s PhysX na max. BF3 v MP na Ultra se u mě drží mezi 30-40 FPS. Borderlands 2 s PhysX na max kolem 50 FPS, záleží na situaci.

EDIT: Zde máš test, kde si autor na optimalizaci vychvaluje. http://goo.gl/ygr3E
    • Osobně musím uznat že Far Cry 3 má hodně dobré postavy. Buck ( borec hledající dýku ) je fakt ujetý do historie a je cholerik a navíc teplý *15* . Hoit je naprostý magor *15* . Vass je můj NEOBLÍBENĚJŠÍ záporák jakého jsem ve hře za mojí historii hraní potkal. Je šílený, snadno se naštve, e perfektně nadabovaný a hlavně dokonce existuje *15* . Sam je dobrák no. Ty německé slovíčka se do hry hodí *4* . Dennis mi příjde jako intelektuál... *3*
  • Všechno kvalitní hry ale dle mého názoru ne natolik aby se nejaka stala hrou roku, ale kdybych mel prece jenom nejakou hru nominovat byl by to Max. BTW ME3 jsem nehrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit