Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a kde je max payne? misto nej tu ma misto mass effect? fail
    • Amylee.Anderson
      Důvod, proč by tam neměl být Mass Effect?
      • Shaker
        spis duvod, proc by tam mel byt Max Payne :D
      • Protože to vinc řekl!
  • walltar
    Já to jinak nevydím, ale redakce nám bude asi muset vydat zástupce k upálení. Byl bych pro výběr losováním, ale i dobrovolníky berem. Řečenému žástupci koupíme čepičku s logem ubisoftu, disketou a ďáblem a za vydatného pokřikování "Proč Far Cry 3?" a "infidel" ho upálíme. Pokud se tak nestane tak se budeme muset uchýlit k drastickým metodám jako k veřejnému prohlášení "Mě už tu nikdy nikdo neuvidí" a obecnému trollování na stránkách.
    • já bych to teda jinak VIDĚL.
    • Magister_Peditum
      Tak ono se tady ani tak neřeší, kdo vyhrál, ale kdo se všechno dostal nebo nedostal do nominace. *3*
      • walltar
        Tak můžeš klidně provolávat "Koho jste to nominovali?" .... je na každém co na hříšníka bude volat. Jenom bych se bál aby si to nevylosoval Janchor ... To by asi vznikli Gamesité a pořádali by nájezdy do Německa.
        • Magister_Peditum
          Proč to hned tak hrotíš? Od toho tady je diskuse, aby lidi vyjádřili souhlas či nesouhlas s výsledkem soutěže. Je snad nesouhlas zakázaný?
          • walltar
            Já sem to hlavně myslel jako vtip. Ale moc se nepovedl jak to tak vypadá.
  • DusanMPupak
    1) Max Payne 3
    2) Hitman: Absolution
    3) Far Cry 3
    4) Call of Duty: Black Ops 2

Je tu ještě někdo, kdo nehraje sci-fi, fantasy a podobné hry? Potřeboval bych doplnit pětku. *4*
    • Když už jsme u toho Sci-fi tak tento rok moc Sci-fi nebyl *3* . Jedinné Sci-fi hry: XCOM: Enemy Unkown a Call of Duty Black Ops II. Možná se pletu, ale já jiné Sci-fi hry za tento rok nezaregistroval. Příští rok u mě na plné čáře vede ze Sci-fi her Aliens Colonial Marines... *3*
      • A Mass Effect je hra z historie ? Vesmírné lodě a mimozemšťani tu byli už před námi ?
        • A long time ago in a galaxy far, far away... *1*
        • DarthSomething
          ano potom přiletěli reapeři a vše zničili
        • upřímně - ano
    • Magister_Peditum
      A co ti tam teda dělá Black Ops 2? *1*
      • DusanMPupak
        To bylo alespoň většinu hry v únosné míře.
  • FarCry 3 nejlepší akční hra s nejhorší AI roku, epic fail
    • Magister_Peditum
      http://www.youtube.com/watch?v=H9HhYAGIWdk
      *15*
      • walltar
        Tak to s tím skyrimem beru zpátky *1* *1*
      • holec89
        taky je dobry: http://www.youtube.com/watch?v=neFdVIK5xac :)
      • žádný z těchto BUGů se mi naštěstí nestal *15*
        • Magister_Peditum
          On občas Criken připomíná magnet na herní bugy, to je fakt. *15*
    • walltar
      Ještě že Skyrim vyšel minulý rok .... jinak by ti to nejhorší AI neprošlo. *1*
    • AI u této hry vypadá že je hloupá, ale když hru smažíš na nejtěžší obtížnost tak náhodou tě celkem tyto "nabíhající kozy" dokáží slušně potrápit *3* .
  • misho8723
    Dishonored by lepšie zapadol medzi kategóriu akčné adventúrne hry, alebo niečo podobné.. už len preto, že nie pre každého je tá hra akčná.. ja som ju prešiel ako stealth hru a tak ma bavila.. žiadne akčné scény som v tej hre nemal, čiže preto podľa mňa tu nepatrí.. pre mňa je Dishonored najlepšia hra roku 2012, ale isto nie je najlepšia akčná hra toho roku - tou je pre mňa Far Cry 3, ale lepší zážitok mi proste poskytlo Dishonored.. a podľa mňa je Borderlands 2 viac RPG hrou ako je napríklad Diablo III (len to, že je v FP pohľade, z nej nerobí priamo FPS hrou).. je akčnou hrou, ale v tom prípade tu mohol byť rovno aj to spomínané Diablo III alebo Torchlight II.. to je skoro ako v roku 2007, keď pre mňa bola hra roka BioShock, ale pritom v tej akčnej časti lepšou hrou bol Crysis, alebo vtedy aj CoD4.. ale aj tak BioShock bol lepší zážitok.. takisto ako aj tento rok bol v akčnej časti lepší Max Payne 3 ako v tento rok vydaný na PC Alan Wake, ale AW ma proste viac bavil ako MP3.. namiesto niektorých nominovaných hier v tejto kategórií by sa viac hodili hry ako Spec Ops : The Line a MP3.. ale to je samozrejme všetko len môj názor
  • Mohli by tu byt nejhorsi akcni hry pro rok 2012 apd..
    Kazdej prece vi vicemene,ze ackovy tituly,ktery jsou bud jen predelavky do noveho kabatku a nebo zabugovany hry,ktery ale bavi miliony lidi tak se davají,jako nej..
  • No co jsem videl videa z FC3, tak jsem se musel smat, kam az muze zjednodusovani dojit. K namichani lektvaru (treba wallhack aby to mel hrac jeste jednodussi) je potreba 1 surovina, lokace rostliny je videt na mape aby se lip hledala a kdyz se k ni priblizite, jeste barevne blika abyste ji neprehledli ;-)

Osobne se mi na FC3 nelibilo nic, ale protoze strilecky moc nehraju, nebudu to komentovat. Ale ten system lektvaru jsem proste musel ;-)
  • Kde je sakra Max Payne 3? Jednoznačně nejlepší hra roku a místo toho vyhraje FC3, které po 5 hodinách přestane bavit?
    • Max payne 3 mohlo mozna vyhrat zklamani roku...
  • Pro mě jednoznačně nejlepší hra všech her Max Payne 3
    • rhaegar
      Max Payne 3 je hra? Já opravdu neměl pocit,že hraji hru ,ale spíše že se dívám na nějaký béčkový film.
    • a kam se poděl MoH a CoD? :-)
      • mimochodem a co Hitman, ten bude zařazený v nějaké jiné kategorii?
  • koukal jsem teď na to video Crikena s těma bugama (v okně) a normálně se mi z toho udělalo fyzicky blbě, asi brzo vrhnu...

to bych fakt byl naštvanej koupit si hru a pak zjistit, že to z ní hodím :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit