-
Co se tyce Far Cry 3, tak s jeho vitezstvim souhlasim, protoze do zanru FPS prinasi mnoho noveho a ukazuje, ze fps nemusi byt jen nudny naskriptovany koridor a ze muze velmi dobre fungovat i v ramci otevreneho sveta v kterem lze delat spoustu veci. Na druhou stranu ho neni nutno zase prilis precenovat, protoze prukopnikem tohoto konceptu je Red Dead Redemption, ktery byl pro Far Cry 3 evidentne predlohou, kterou prenesl z TPS do FPS a z westernu do moderni doby. V zanru stealth her bych pak jen tezko volil mezi dishonored a hitmanem, urcite bych je vsak nepomeroval s far cry 3, v zanru bojovek bych pak volil darksiders 2.
-
Far cry opravdu ne, to radši Dishonored.
-
Myslel jsem, že s tím Hotline Miami si z nás redakce dělá jen dobrej den, ale pak jsem zjistil, že... dopüči nedělá! Třetí Max vám prolítl pod koulema nebo co? Pokud bude v jiné kategorii fajn, ale i tak.
-
-
Představ si, že mě taky Hotline baví. A hodně. V mnoha ohledech více, než některé vyhypované AAA tituly. To jsem ale püča, že?
-
-
No ano, jsi. http://bit.ly/TXpJ93
-
-
Ano, je to dobrej den koordinovanej s redakcema po celým světě (namátkou EDGE nebo britskej Eurogamer).
-
-
u AAA titulu se tomu rika hype.
-
-
No, já když jsem poprvý viděl recenzi na HM a hodnocení 10, asi pět minut jsem nevěřícně seděl před monitorem a řikal jsem si "Cože? Takováhle hra? Desítku? To jako fakt?" furt dokola. Nedalo mi to a hru jsem si stáhnul, protože jsem nebyl s to pochopit, čim si ta hra vysloužila tak vysoký hodnocení. K mýmu samotnýmu údivu mě během pár chvil neskutečně chytla, že jsem to u hry dlouho nezažil.
Koupil jsem si ji na GOGu a už ji mám projitou tolikrát a tolika různejma způsobama... a furt mě to baví. Desítku bych tomu nedal, ale osmičku devídku klidně. Pro mě největší překvapení roku!
-
-
Co člověk, to názor, podle mě byla letošní nejlepší akční hra Transformers *3*
-
Tak to jsme mě promiňte nasrali:)
FC 3 je sice lepší průměr, ale takové CoD na ostrově. Naprosto odolná zvířata, tupá AI, prvky z AC (lezení na věže či co to bylo). Jako koupě nelituji, ale mnohem lepší volbou by byl Borderlands 2, nejenom zábavností, délkou, rozmanitostí atd. ale i Dishonored, který přinesl "nové" věci a dobře se hrál:). ME 3 bych osobně nevolil z důvodů nesplnění očekávání z konce, ať si každý říká kdo chce co chce. Na druhou stranu je to díl, co mě nejvíce bavil z celé série a kdy zpracování jednotlivých lokací a úkolů bylo na úrovni. Škoda jen slabších DLC k tomuto dílu a ten tragický konec. A ještě mě štvete, že to už pro mě pitomé Miami rvete všude. Chápu, že je někdo u Vás z redakce z toho nadšený, ale nic se nemá přehánět....
P.S: Sleeping Dogs, Max Payne 3 a Crysis 2 mají nehezky hezké slevy na Steamu teď. -
-
Náhodou Dishonored sluší ta "nezatížená volnost! *4* Z těchhle her aspoň vznikají lepší kultovky *1* Jak já nemám rád ty všechny nálepky, který mi říkají jaký GOTY to má. Asi jako když jdu kupovat sýr, víno atd ale nemůžu najít jaký je to druh, jen samí doporučeni a ocenění.
Já budu jedině rád, když trend bude takový, aspoň takový tituly jako Dishonored nezevšední *4* . -
-
Mě si špatně pochopil. Dishonored považuji za jednu z nejlepších "neklasických" FPS, co vyšli za ty léta. Jestli to vyznívá pro něj špatně z mého příspěvku, tak se omlouvám:-D
-
-
Aha sorry. Už jsem pochopil *4*
-
-
-
-
Především jsem rád, že nevyhrál Dishonored. Jak už jsem tu někde psal, Dishonored je pro mě hloupá, nudná a nepovedená kopie Deus Ex zaměřená primárně na zabíjení stráží. Mně nejbližší názor na ni vyjádřil Dan Vávra v jednom podcastu (čaj z šestkrát převařenýho pytlíku atd.), ale bohužel nedostal prostor.
Zadalší mě zaujalo, že vyhrál osmičkový Far Cry nad desítkovým Hotline Miami a devítkovou Dishonored. Je to dobrá ilustrace toho, že nemá moc cenu se hádat, proč dostala ta a ta hra osm a ta a ta jen sedm. Vidíte sami, osmička vyhrála hru roku nad desítkou a devítkou. -
-
"zaměřená primárně na zabíjení stráží", no jako sorry, ale já tam třeba nikoho nezabíjela ;)
-
Pravda pravdoucí Dishonored a AC3 největší zklamaní herní sezony.
-
sorry, ale to ukazuje jedine na nezajem autoru i o to co pisou... pokud napisou ze jedna strilecka je na 10 pak se da predpokladat, ze ji povazuji za lepsi nez tu, co ji dali 8.
-
-
Já jsem naopak rád a spokojený s volbou. Far Cry 3 zaslouženě, ikdyž ME3 mu šlapalo nejvíce na paty. Dishonored si nezaslouží být nejlepší akcí a už vůbec si nezaslouží být hrou roku!!! Ale pořád je to subjektivní pohled. 100 lidí, 100 chutí.
-
Ježiš, kam ta herní céna směřuje.... a já vim kam....Do řitě. Tupost na entou si hráči volí... to se mužu těšit zase na nálož dalších gumoher. AAAAh proč jen zrušili třeba vývoj Stalkera 2... aspon ta Black Messa potěšila letos... A ME3 bylo taky fajn. Ale to F3 kde je stupidní respawn... stupidnější účinek zbraní... stupidní zjednodušovače... a stupidní kraftení... omg... proč jen tu hluopost podporujete.
-
Far Cry 3 ????!!!! FAR CRY 3 !!!!???? najhoršia hra roka jedine čo je dobre je soundtrack to už keď z tak slabého výbaru zvoliť mass effect alebo hotline miami ale FC3 to čo vás nejak podplatili alebo ako ?
-
Já letos teda nejvíc hodin proseděl u Counter Striku....to ale nelze brát za plnohodnotnou hru :-) ... Jinak takovýho Far Cry jsem nahrál asi 5 hodin a už jsem se k tomu nevrátil....neni to špatná hra, ale nějak nemá, co mi nabídnout. (chybí tam ta obtížnost, atmosféra a duch 1. dílu)
-
-
No po 5 hodinách toho zjistit moc nemůžeš, taky jsem to poprvé rozjel a říkal jsem si, že je to nic moc, ale postupem času jsem zjistil, že je to opravdu geniální hra, která toho nabízí opravdu hodně. Když srovnáš takový Far Cry 1 a toto tak v čem ti FC 1 nabídlo víc věcí? Myslím si že FC 3 toho nabízí poměrně dost. I když je prostě pravda ze 1 díl byl prostě nejlepší to je bez debat, jenže dnes jsou hráči náročnější a čekají od toho víc než jen příběh a ´´tupé´´ střílení.
-
redaktoři, můžete vysvětlit, proč nevyhrál ME3, když z něj byl celý svět naprosto uchvácený a 10/10? Akční složka nebyla zas tak špatná, to kvůli tomu konci...nebo proč?
P.S.: nejsem fanda série ani univerza, jen mě to zajímá -
-
Možná proto, že nehodnotí celý svět ale redakce ... a jim se FC3 líbilo víc.
-
-
a proto dostal ME3 10/10...
-
-
Ne ten to dostal protože ho hodnotí jeden člověk a ne celá redakce ....
-
-
-
-