Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha sorry. Svou nepozornost budu omlouvat faktem, že mám zkouškový jo? *1* *2*
  • Dekuji za TW, lepsi uz to byt nemohlo :)
  • smejki
    jaképak ALE? Pád samurajů si bezesporu zaslouží vítěství. Já tu mluvím o nominaci *3*
  • Trochu od veci prispevok... ale aby bol Sleeping Dogs na Steame za 4,49e (-91%)? no a potom nekupuj hry digitalne! *8*
  • Koupeno a už se těším až se na to sejdu s kámoši ( Hrát Trine 2 ve třech přináší spousty smíchu), ale podle mne Pád Samurajů si to zaslouží. To je přídavek, tak jak má vypadat. Za původně menší cenu obsah, jenž se skoro vyrovná původní hře. Jen mne tak trošku sejří, že nevydávají DLC k tomu (jednotky do MP). Na tomhle je původní Shogun v cestě Avatara líp no... Pak je ještě divně rozdělený strom schopností v Cestě avatara pro FOTS *6*
  • Malleth
    Artorias se zlobí *16*
  • Docela vtipná věc, je tak když se člověk zamyslí, tak zjistí že "datadisk" Shogun 2: Pád samurajů by mohl patřit do kategorie "plných her" a upřímně bych ho raději viděl v kategorie strategie roku. Je pravda, že je veden jako datadisk, ale datadisky ze série Total War vlastně nejsou datadisky, ale často jsou to plnohodnotné hry, které jsou perfektní. Škoda, prostě si nemyslím, že by měla takto skvělá hra „zapadnout“ do kategorie datadisků a DLC. A o vítězi PRG roku, tak i strategie bych mohl polemizovat, ale já se klidně přiznám, že jsem hodně věcí konzervativec a některé hry bych již raději řadil do sekce velko výpravná díla a možností integrace.
  • Warriosparky
    Dá se hrát samostatně *3*
  • Tak za me je to jednoznacne B3 Aftermath! Naprosto paradni mapy. *3*
  • ten Shogun datadisk sa da samostane hrat ci treba origos?
  • smejki
    Trine 2 DLC bylo taky dost \o/ a doufal jsem, že se objeví
  • hmm ME3 Omega se asi neumistilo v zebricku co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit