Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Nejlepší DLC a datadisk
5.1.2013 | Redakce Games.cz
92 příspěvků
-
Ještě trochu přiložím, prostě mi to nedá. Jsem si téměř jistý, že nikdo z redakce datadisk Rohan z LOTRO nehrál. Sleduju zdejší informace o LOTRO dlouhodobě a vím, že se této hře nikdo nevěnuje (v pořádku, nemůžete hrát všechno, toto nekritizuji), proto mě udivuje, že jste příslušný datadisk vůbec zahrnovali do jakékoli komparace s jinými datadisky.
To je skoro, jako bych se snažil vyhlásit vítěze v soutěži dortů a přitom jediný dort ani neochutnal, nebo ochutnal jen některé dorty, o jiných pak někde četl či se jen doslechl. Dochází vám ta nesmyslnost? Já podobné nesmyslnosti vyloženě nemám rád, proto jsem se k tomu musel vyjádřit. -
Tak nikdo z redakce nehraje LOTR a to se v nabídce objeví a přitom DLC k Trine 2 a Dark Souls jsou na poměry dlc impozantní a nic... hmm zajimavé
-
Aha, takže ty si samozřejmě hrál i ostatní zmíněné datadisky či dlc a provedl srovnání a jako vítěz ti vyšel i vítěz redakce, je to tak? Mohl by si v několika větách všechny uvedené datadisky a dlc srovnat a napsat, proč zrovna vyhrál tvůj favorit? Předem děkuji.
-
Tuhle kategorii jste vůbec neměli vyhlašovat, když jste neměli relevantní konkurenty v této kategorii. Dali jste dohromady dvě MMORPG, FPS hru, strategii a Halo 4. Jsem jediný, komu tohle připomíná ono tak oblíbené "míchání jablek s hruškami"?
Můžu dostat třeba milion mínusek, ale jsem naprosto a nepochybně přesvědčen o tom, že tohle se vám vážně nepovedlo a celá kategorie vypadá trochu uměle, skoro jako by to vypadalo tak, že jste neměli z čeho splácat zamýšlenou kategorii, tak jste dali dohromady aspoň něco.
Může mi nějaký génius říct, jak lze komparovat dlc od Battlefieldu s datadiskem třeba z LOTRO? *7*
Redakce, tohle se vám opravdu nepovedlo. Docela úlet, jako že si vaší práce jinak cením a nezřídka vás chválím. Pokud jste neměli dostatek dlc a datadisků z porovnatelných kategorií, prostě jste neměli vyhlašovat vítěze a ani jste neměli cokoli rádoby srovnávat (protože vyhlašujete-li vítěze, nutně musíte srovnávat).
Kdo je podle vás lepší lovec: žralok, tygr, orel nebo vorvaň? *3* -
Doma mám jen původního Shoguna, ale s hodnocením nelze nesouhlasit - tohle je opravdový datadisk jak velikostí, tak kvalitou. A dejte mi konečně Rome II :)
-
A jak by mohlo?Má 2 zásadní chyby,ketré když jsou pohromadě vytvoří katastrofu-stojí hodně,stojí za prd
-
Zde bych maličko nesouhlasil :-) CA nedělá přídavky, ale nové hry v podobném století atd. :) Jako datadisk k Medieval II byl prodle mě lepší než samotná hra. Ale já bych řekl, že to ani nebyl datadisk, ale spíše nová hra :D:D
Jinak máš pravdu CA dělá nejlepší hry, které budou zachvíli generační. -
az pod nos.. http://games.tiscali.cz/tema/best-of-2012-nejlepsi-strategie-61639
-
Uplně dole v článku máš odkazy na všechny Best of... achjo.
-
Konečně kategorie, kde mohu s vítězem 100% souhlasit. Ostatní by se od CA mohli učit, jak se dělají přídavky.
-
Tak tady nemůžu nic než souhlasit .... vzhledem k tomu, že sem jiný datadisk/dlc než Fall of the Samurai nehrál. :-D
-
Hodně mi v nominacích chybí Artorias of the Abyss *9*
-
Jaká bleskovka? Link? :)
-
Už byl přehled strategií? nemužu najít...
-
PS: a za 4,49 kupis aj plnohodnotne hry na steame, ja som tak kupic AC2 za 3,49 a teraz je aj Portal2 za 3,49
-
no ako pisete, uz to tam neni, ale bolo :) este,ze som to hned neodklikol, by mi to strhlo 17e a to neni az tak skvela zlava
-
Ten chlapec má pravdu, nějaký čas byl za tuhle cenu. Očividně se někdo uklepl. Je to můj herní restík, tak mám alespoň během pustého ledna co hrát.
-
Tak to mě seje:) To musela být ta bleskovka, co psali, že dají na 20 minut hru s šílenou slevou:)
-
uz to asi zmenili, ale bylo to tam...
-
Akorát, že na Steamu je Sleeping Dogs za 16,99 a ani žádný datadisk nestojí těch tvých 4,49. Kde jsi to našel?