Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Držím nám všem z Games palce při vyhodnocování kategorie Remcářů roku!
  • smajdal
    Kde je datadisk k Call of Duty????
  • Je to lepší než vyhlásit nejlepší hrou roku Call of Duty, protože chlapec nic jiného za celý rok nehrál. ;)
  • Kozy
    ten vyhraje best of 2013
  • eeeee
    Kdyz muze byt vyhlasena hra foku, tak muzr byt i dlc roku. A fakt by me nezajimaly kategorie nejlepsi dlc strategii, nejlepsi dlc plosinovek, nejlepsi dlc...
  • eeeee
    Chvalit neco, co jsem nehral je stejne jako kritizovat neco, co jsem nehral.
  • eeeee
    Osobne si nejvic cenim dlc k Dark Souls, ale jestli se nepletu, tak jine jsem snad samostatne ani nekupoval, krome par zbrani do dragons dogma.
  • Dávat si do žebříčku/nominaci nej. her roku hry, které člověk nehrál...no to moc lidí nedokáže. :))))
  • Jeste ze Hotline Miami zatim nema DLC nebo datadisk...
  • Jsem zvedavej co vyhraje v kategorii patch roku:)
  • KaloSaper
    Já jsem si to nedávno rozehrál znova, hlavně kvůli tý nový společnici Vilje. Ty její questy a vůbec celej ten mod je něco, co by se klidně dalo prodávat jako DLC. Aspoň Bethesda, by to určitě udělala.
  • Magister_Peditum
    To bychom mohli zavést i několik podkategorií RPG, strategií, akčních her a sportovních her, aby nešlo namítat, že srovnání je nefér. *1*
  • Magister_Peditum
    Pleteš si mě s porotou, která ty vítěze vybírá. Já (hráč) jsem něco jako fanoušek, který fandí jedné hře (protože se mu opravdu líbila), že jí ona porota vybere jako nejlepší. Stejně tak můžu být nějakou hrou zklamaný a pak nesouhlasit, když ji někdo vybere jako nejlepší. *15*
  • Jsem zvědavej na tvoje komentáře na kategorii Hra roku...
  • No ty si velmi názorně předvedl, že máš v "dovednosti nechápání" daleko větší průpravu než já. Tvé příspěvky jsou minimálně diskutabilní na hranicí s nepochopením, o čem se tu ostatní baví. Někdo by řekl, že si dokonce napsal blbost, ale já nebudu tak hrubý a budu na tvé příspěvky pohlížet s úsměvem. *3*
  • Neznám, nevyjadřuju se, nevyhlašuju... jednoduché...

Beztak těch příspěvků tu má redakce až až.. možná až příliš.
  • Veskoslav
    A on je tam někde napsán žebříček her, co prošli redakcí? Nebo nejlepších her v rámci DLC? Nebo si skutečně myslíš, že to tak jinde nedělají a redakce spolu nekomunikují?:) Kdyby měli hrát všechno a tak, aby hráči veděli, co očekávat, tak by redakce musela mít tak 300 lidí a každý by měl jednu hru na měsíc, aby ji recenzoval skutečně detailně atd. U MMO by to skutečně mohla být veliká sranda, obzvlášť u SW ToR, kdy jsou různé příběhové linie.
  • a už tu máme Pandarii, Rohan a Storm Legion. Přidá ještě někdo nějaký datáč z MMO RPG hry? Určitě to nebude těžké a dala by se sestavit relevantní kategorie s relevantním vítězem. *2*
  • Veskoslav
    Ty nechápeš věcí:)
  • PreidaQ
    Jde o to, že když to redakce nehrála, tak prostě nemá právo na to, srovnávat to s ostatními hrami. To by se pak tady normálně mohli začít recenzovat hry jenom z doslechu a nikdo by je ve skutečnosti hrát vůbec nemusel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit