Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nehral som ani jedno hodnotené DLC, ale dávam 75%
  • Možná že se mýlím, tak mě případně opravte. Ale nepletete si pojmy? DLC a datadisk? To jsou dvě rozdílné kategorie ikdyž podobné, nevěřím že se dá srovnávat nějaké malé DLC s úplným datadiskem který přináší i o 50% víc zábavy než původní hra. Např SC a SC BW, to byl datadisk se stejným množstvím obsahu co původní hra. Srovnávat to s DLC například ze serie ME mi přijde přehnané.
    • smejki
      datadisk je podmnožinou DLC
  • smajdal
    Kde je datadisk k Call of Duty????
  • Jedina DLC ktera sem letos ocenil a v praxi vyuzil byla ta do MP ME3. Rec je samo o tech free.
  • Amylee.Anderson
    Držím nám všem z Games palce při vyhodnocování kategorie Remcářů roku!
    • Tak kategorie nejlepsi DLC roku je jak soutez o nejchutnejsi lejno. At ho pripravis jakkoliv porad je to srajda. *15*
      • Amylee.Anderson
        Taky nejsem fanda DLC, ale podívej se do ostatních Best of diskuzí :D
        • To je pravda, lidi nejsou schopni pochopit ze nekomu jinymu se libi jiny veci.
          • Amylee.Anderson
            Mně přijde hloupý se rozčilovat nad prkotinama.
  • Horst_Fuchs
    Tak z těhle datadisků jsem nehrál nic, nemůžu posoudit.
    Proč tu ale není datadisk k Trine 2? No a z indie scény by určitě stál za zmínku The Binding of Issac: Wrath of the Lamb s úžasným poměrem cena/délka/zábava.
  • hmm ME3 Omega se asi neumistilo v zebricku co?
    • Omega :D to skor Leviathan
    • A jak by mohlo?Má 2 zásadní chyby,ketré když jsou pohromadě vytvoří katastrofu-stojí hodně,stojí za prd
  • Veskoslav
    Shagun to je jiná liga:) Zasloužený vítěz. Místo WoW bych tam zvesela prásknul datadisk k Trine2, které je mnohonásobně lepší.

P.S: K diskuzi. To, že redakce něco nehraje neznamená, že to nemůže zařadit. Trochu uvažovat. Navíc Vy si snad budete stěžovat furt. Založí toto, je to špatně, zvolí toto, je to špatně. Víte Vy co vůbec chcete?
    • eeeee
      Chvalit neco, co jsem nehral je stejne jako kritizovat neco, co jsem nehral.
      • Veskoslav
        Což ty děláš pravidělně *1*
    • Dávat si do žebříčku/nominaci nej. her roku hry, které člověk nehrál...no to moc lidí nedokáže. :))))
      • Je to lepší než vyhlásit nejlepší hrou roku Call of Duty, protože chlapec nic jiného za celý rok nehrál. ;)
    • PreidaQ
      Jde o to, že když to redakce nehrála, tak prostě nemá právo na to, srovnávat to s ostatními hrami. To by se pak tady normálně mohli začít recenzovat hry jenom z doslechu a nikdo by je ve skutečnosti hrát vůbec nemusel.
      • Veskoslav
        A on je tam někde napsán žebříček her, co prošli redakcí? Nebo nejlepších her v rámci DLC? Nebo si skutečně myslíš, že to tak jinde nedělají a redakce spolu nekomunikují?:) Kdyby měli hrát všechno a tak, aby hráči veděli, co očekávat, tak by redakce musela mít tak 300 lidí a každý by měl jednu hru na měsíc, aby ji recenzoval skutečně detailně atd. U MMO by to skutečně mohla být veliká sranda, obzvlášť u SW ToR, kdy jsou různé příběhové linie.
        • Neznám, nevyjadřuju se, nevyhlašuju... jednoduché...

Beztak těch příspěvků tu má redakce až až.. možná až příliš.
    • Blbost když někdo něco nehrál (a v případě MMORPG by tam měl strávit tak nějak dýl) tak by neměl danou hru/datadisk/DLC kritizovat nebo vyzdvihovat. Tím neříkám že to redakce nehrála ale je to trochu podezřelé protože pokud vím tak se tu na webu neobjevila recenze nebo aspoň nějaké první dojmy. Pokud se mýlím tak prosím odkaz rád si to přečtu.
  • Za me by to vyhral Rift: Storm Legion. Ten tu valcuje vsechny jmenovany a ani neni v nominaci...
    • a už tu máme Pandarii, Rohan a Storm Legion. Přidá ještě někdo nějaký datáč z MMO RPG hry? Určitě to nebude těžké a dala by se sestavit relevantní kategorie s relevantním vítězem. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit