Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sice na slovenske weby nechodim..ale tady bych souhlasil..a tak nejak bych indie hry nehodnotil vubec , vnasi do pak zmatek do hodnoceni her normalnich..nebo zavest nejakej ,,indie měřák,,
    Co si ma pak takovy prilezitostny nezasveceny hrac myslet , kdyz se podiva treba na FC3 9/10 a na Hotline 10/10..ze je asi v blazinci:)
  • sleepless
    Ano, rádi bychom, ale letos to ještě nebude. V Levelu jsme měli k dispozici poněkud jiné zdroje, než tady. Na papíru není třeba nic programovat... Nicméně nás zajímá, co čtenáři na naše volby, od toho tu jsou diskuse. A jak jsem psal níže, dokonce o názor čtenářů stojíme více, než o hodnocení naší volby (i když i to sledujeme ;)
  • Za mne nejhranější FTL , Hotine Miami a .... pak to dle odehraných hodin se zbytkem kvalitních letošních nezávislých až tak slavné nebude
  • Kdy už tu bude ta anketa , kde budou volit výherce sami hráči ? Vždyť to svého času dělal i Level a že to stále je o dost menší multimediální formát ...
    S názory redakce se (viditelně) neshodneme ,tak co takhle projevit vkus čtenářů trochou té interaktivity u podobných článků?

Rofl .... Jejda že to není jen klasická sváteční výplň ...
  • GlaDOS
    Tak ještě něco přihodím do diskuze. Moje top 5 vypadá takto. Dear Esther, Hotline Miami, Legend of Grimrock, Primordia a Resonance, Botanicula. Faktem ale je, že vyšla velká kopa fajnových indie her a je jasné, že každý tu pětici může mít jinou. Ještě mě zaujal FTL, Lone Survivor a Dustforce. Přičemž poslední zmiňovaná hra docela zapadla a je to škoda, protože je to skákačka, co může konkurovat Super Meat Boy. Vypadá skvěle a je snad ještě těžší. Takže jestli hledáte výzvu, mrkněte na ni.
  • KaloSaper
    No pro mě určitě Euro Truck Simulator 2. Mám v tom už víc hodin jako ve Skyrimu.
  • Příběhem myslíš tu řadu odkazů, narážek a symbolů, který nechávaj prostor aby si je každej vysvětlil podle svýho a příběh si podle toho upravil? No ale za to my ti nemůžem, že sis nedokázal vymyslet nic hezkýho, ty agitko...
  • Ty seš šmudla:D
  • No a já si zas nepamatuju, kdy jsem hrál návykovější hardcore top down akci *4*
  • a když už se tu promítá nezávislá scéna, tak chci taky kurna hodnocení na poslední update Project teality 0.98 pro BF2 !
  • Možná že SMB žádné novinky nepřinesl, ale osobně si nepamatuju, kdy naposledy jsem hrál návykovější hardcore plošinovku.
  • Tak já začnu. Mně se strašně líbil Dear Eeaster....protože mi to přišlo jako umění a ne konveční hra. Vy jste to ani nezmínili. Miluju Remarqua, Hemingwaye, Dostojevskiho a Tolstého...a tohle mi přišlo automoaticko do chuti a nikdo na tuhle hru nezapomenu
  • walltar
    Hej ... ale ... flame *13*
  • michelangelo
    Takze jsi prave prisel o boty.
  • NE!!
  • Veskoslav
    Já napsal:):-DA i Vás obhajoval:-D Dostanu bombónek?
  • Ale....kritizovat je jednodussi... *13* *13*
  • sleepless
    Dovolím si tu nadhodit takovou jednu velmi, možná až příliš, progresivní (kacířskou) myšlenku: co kdybyste nám v diskusích pod těmito články psali, co se v daném žánru nejvíce líbilo vám, namísto toho, proč se vám nelíbí naše volba? Protože nesouhlasné nebo souhlasné komentáře k naší volbě jsou nuda, to nikoho z nás číst nebaví a je to takové očekávané. Za to počteníčko o vašich osobních názorech, to by mě a kolegy zajímalo určitě mnohem více. ;)
  • GlaDOS
    Spousta dobrých a často i devítkových her moc novinek nepřinesla. Já jsem hru hodnotil (na jednom menším webu) 9/10 právě kvůli tomu, jak je návyková, jak dobrý má soundtrack, jak není záměrně zjednodušená pro dnešní většinu hráčů a jakým způsobem se hraje. Jak jsi zmiňoval Super Meat Boye, ten taky žádné novinky nepřinesl a přitom to byla vysoce hodnocená hra.
  • GlaDOS
    Když vývojáře neplatí větší společnost, jsou indie. Journey je děláno pro Sony - není indie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit