Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyhralo z vyberu nejhorsi, to si Grimrock, Botanicula ani FTL nezaslouzili... uznavam urcita odvaha v rozhodnuti, ale meli jste ji radsi projevit u strategii... To me proste za ty hry mrzi, tenhle vysledek... *9*
  • Veskoslav
    Doteď jsem nepochopil proč nevyhrál Batman:)
  • USER47
    Ty to máš nějaký popletený, Pepo Pepoviči.
  • janchor
    Ne, nebylo:

http://games.tiscali.cz/tema/best-of-2011-nejlepsi-akcni-hra-58002
    http://games.tiscali.cz/tema/best-of-2010-nejlepsi-akcni-hra-54591
  • Kdyz neni v nominacich Mark of the Ninja, predpokladam spravne, ze bude i samostatna kategorie plosinovek?
  • Zalezi na tom, co vsechno budou zahrnovat do "akcnich her". Jestli jen FPS/TPS a nebo i bojovky a akcni adventury. Tak ci onak bych to tipl na Far Cry 3.
  • ale aby si nemusel premýšľať, hra ktorá znesie takéto zrovnanie so Scarface, či inými vynikajúcimi krimi filmami je akurát tak LA Noire, ktorému Hotline Miami nesiaha ani po flusanec na zemi....
  • Ja se zatim marne snazim prijit, co je na Hotline Miami tak zazracnyho. Kdyz jsem videl tu recenzi, tak jsem to stahl, ze zacatku jsem si rikal co je to za kravinu, ale zaclo me to bavit tak jsem si to koupil. Hodne me prekvapilo jak se to hraje, myslel jsem ze to bude jak Retro City Rampage, chozeni po meste a tak, netusil jsem ze je to vlastne takova urovnovka jako Super Meat Boy.

Jinak ta hra me bavi, muzika je dobra, vyvrazdovani taky, pripomina mi to film Drive co se me docela libil, ale proste tam chybi to wow, co by me primelo te hre dat 9 nebo 10 z 10. Za sebe bych jako nej vybral asi Mark of Ninja nebo pokud ten bude v jine kategorii tak Botaniculu.
  • Scarface som spomenul zámerne, lebo je spomenutý i v recenzii, i keď s hrou nemá nič spoločné. Ale nato by taký génius ako ty mal prísť sám :-). Pochybujem, že si Zločin a trest čítal (ja áno práve v 15).

Jednoduchý človek je ten, ktorý musí kvôli názoru na hru začať osobne urážať niekoho s iným názorom. Viď. príklad TY.

Znížim sa teda i ja na tvoju úroveň a pokiaľ chceš porovnávať kvalitatívne mnohovrstevnú knižku, vynikajúci film jeden z najlepších od Briana de Palmy a primitívnu obsahovo i vizuálne hru, ktorej scénar ma jednu A4, musíš mať s prepáčením v hlave nasraté...
  • No vidím to tak, že beztak nejlepší akční hrou bude Call of Duty: Black Ops II. Ano už zase COD ! A mohu vsadit i boty... Bylo to minulý, předminulý rok, tak určitě i tento.
  • Bulanci *2*
  • To není o vkusu. Kvalitní dílo je jak Zločin a trest, tak Scarface, tak Hotline Miami. Pokud to tam nevidíš, neznamená to, že to tam není. Abych řekl pravdu. Působíš jako jednoduchý človíček:) Jako první tě napadl Scarface, protože máš dojem, že je to jen krvavý film o šňupání moučkovýho cukru. Přitom to JE psychologický profil fiktivní osoby, a to velice kvalitní. Dostojevskij by ho ocenil. Tipuju, že ti je 15. Pokud je ti víc, raději to neříkej.
  • Kozy
    Ono to příběh i docela má, u mě to má desítku už jenom díky hudbě, tu mám ještě pořád v empétrojce.
  • Je to OFF-TOPIC, ale potřeboval bych poradit. Nadhoďte pár her, který se daj hrát přes TCP/IP. Nejlépe něco staršího, ne moc náročného na PC. Děkuju.
  • Nevravím za všechny, ale ľudí, čo poznám a viem, že to hrali. Ja proti tej hre nič nemám, prechádzka to bola pekná, ale ten príbeh ma sklamal....

Journey alebo Grimrock, Miasmata je tiež fajn, len neviem, či to je indie ešte
  • walltar
    Tak tam zase půjde o víceméně mačkání pár tlačítek a nic složitého na tom nebude. Nebudeš muset nad tím moc přemýšlet. Ale každopádně Arma vždycky trošku šilhala k simulátorům.
  • Veskoslav
    Tak já to u Army III očekávám *1*
  • GlaDOS
    Jasně. Právě příběh je ve spoustě recenzí vyzdvihován. Tak prosím nemluv za všechny, co lidem vadí. Jen tak ze zvědavosti, kterou indie hru bys volil ty?
  • walltar
    Já mám jinou otázku ... koho zajímá nějaký slovenský sektor? *7* ...

Navíc to je jako v FPS žánru ... tam taky nikdo nějaký složitý gameplay nečeká a asi tam ani moc složitý gameplay nikdo neudělá. Složitý gameplay můžeš chtít od strategie, rpg, simulátoru. Od top down řežby asi moc ne.
  • walltar
    Tak tohle asi bude nejhorší hodnocení, které může internetová stránka dostat. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit