Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Borderlands 3? Hmm to chci.
  • To, že hra jde hrát bez problémů a bez překážek už jaksi beru samozřejmostí.

Ale omlouvám se, že ty asi ne a tak jsi s výrazem "vážné problémy" pro nedostatky v gameplay designu měl problém.
  • A ty se zkus vyjadřovat víc hmm jak bych to řekl citlivěji trefněji. Vážné problémy jde obecně pokládat za obrovský nedostatky nebo překážky k bezproblémovému hraní, který hru shazují. Ale ne absenci něčeho co autoři cíleně vynechali nebo nahradili jinými prvky. Ve hře ti může něco chybět - pak to ale doopravdy není tvůj šálek kávy. A přít se pak o žánr mi připadá zbytečné - ta hra má něčemu nejblíž, co je v obecném povědomí - tak to tam prostě zařadili. *4*
  • Pilgrim66
    Zabavnější nevim (mám oboje, btw), ale nominaci by si zasloužil podle mne.
  • Pokusy o vtipy si prosím nech.

Problémy jasně popisuju v těch screenshotech.

Pokud neumíš číst nebo angl... no, řekl jsem ti, že si máš nechat pokusy o vtipy, takže já si je nechám taky.
  • Taky nevidím v čem je ten problém... Asi tam není dostatek "woztomilych ras" *4*
  • Pilgrim66
    Dishonored bude v akčnich?
  • Co treba The Secret World? Hra mnohem originalnejsi a zabavnejsi nez Guild Wars2
  • a nevíš jak to pořešit, abych měl po aplikaci těchto souborů gameplay v rozlišení monitoru a ne pouze v HD? Zkoušel sem se povrtat i v ini souboru a nic, obraz furt v levým horním rohu obrazovky.
  • Souhlas..Dragons Dogma je jedno z nejlepsich rpg co jsem hral a pc verzi by si zaslouzilo.
  • Možná , ale v RPG žánru si stojí se svým hackslash už tak nějak mimo vývojovou větev .
  • Hmm, ano, ten první odstavec je zamyšlení nad tím, co je pravé MMO a úsudek, že GW2 není pravé MMO. A hned za tím píšu, že to vůbec není problém. Takže pobavení není moc na místě.

Hmm, napsal jsem svůj názor na hru. Je podle mě hodně špatná a rychle se stane nudnou. Dal jsem jí 100 hodin jako férovou šanci, takže prostě říkám, co si myslím.

"Není tvůj šálek kávy" je věta naprosto bez významu. Prázdná slova. Tak se dá omlouvat jakákoliv kritika naprosto čehokoliv. Pokud se mi bude chtít, tak jakoukoliv tvou kritiku čehokoliv budu vyvracet naprosto stejně.

Takže ano, není můj šálek kávy.
  • USER47
    Grimrock asi taky nebyl finanční propadák:).
  • jediná z těch her mě zaujala Dragons dogma, ale viděl jsem jen jeden trailer a navíc mám pocit, že hra ani nevyšla na PC
  • Veskoslav
    Super. To jsou mi tedy skvělé důkazy, že má problémy;) Prostě neí jednodušší napsat, že GW 2 není tvůj šálek kávy? A obzvlášť hned ten první ví, jak pobavit....
  • Následující:
    http://i45.tinypic.com/r2q15w.jpg
    http://i46.tinypic.com/2qajyb6.jpg
    http://i46.tinypic.com/2ns6o90.jpg
  • Leonidasss
    Já si stáhl DSfix a Mousefix a hrálo se mi to naprosto skvěle, s níčím jsem neměl problém.
  • Diablo 3 jediná hra, ktorá si na seba sama zarobí :-)
  • Veskoslav
    Ten díl jsem měl možnost v rámci psaní recenze hrát cca 15 hodin a můžu říct, že rozhodně ne. Díl jako takový není vyloženě špatný, ale není to pravé FF, přišlo mi, že ten díl vznikl jenom proto, aby vyždímali peníze.
  • povazuji se za fandu rpg a guild wars 2, ani diablo 3 uz bych do rpg asi nezaradil. nicmene jsou to jedine hry, ktere jsem z best of 2012 hral :) o tech ostatnich az na grimrock skoro nic nevim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit