Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Nejlepší strategie
29.12.2012 | Redakce Games.cz
129 příspěvků
-
Tam je to tak každý rok, bohužel. Nic překvapivého. Sice posledné CoD BO 2 je podle mě dost povedená hra, ale rozhodně vyhrát má někdo jiný. Ať už Dishonored či jiný favorit tohoto roku:)
-
http://www.2i.cz/98cab69c4f
To se omlouvám:( Lepší? -
A? Ona skutečně nevyšla, pořád je to vefáze Bety, to že tam má většina z nás přístup či se najdou blázni, co si balíček vstupu koupí za těch 20,99 to je věc jiná. Ale hra jako takový nevyšla:) Je to pouze otevřená Beta. Zjisti si o tom něco:)
-
Ta tvoje skupinka je hodne stealth co? Obrázek 1x1 *15*
-
S warem 3 souhlasim, nesmrtelna hra:)
-
Fakt? Mrkni na Steam...
-
Akorát že Dota 2 ještě nevyšla:-P
-
Pro mě osobně XCom, já jsem sice nezažil bugy, koupil jsem v akci:) Ale hra jako taková mě skutečně uchvátila a vráitla mě X let zpátky do doby, kdy jsem hrával první díly. Taktické možnosti, zpracování, zničitelné prostředí, skvělé zpracování základny a hlavně mimozemšťanů, vylepšování zbraní, zbrojí, lodí, satelitů. Podle mě po zásluze vyhrálo:)
Jinak zde screen mojí soukromé skupinky:)
www.2i.cz/98cab69c4f
(EDIT upraven obrázek kvůli předchozího nefunkčního odkazu. Tímto se omlouvám)
P.S: Sice češtinu moc nevyužívám, ale ta plná čeština je skvělá:) -
Aha, jasně, vůbec to není hra, která je založená na taktice a strategii a už vůbec to není hra, o které velký Gabe Newell prohlásil, že je to nejlepší hra, kterou kdy Valve udělalo. Nu dobrá...
-
je to prezentovany jako nova hra, se koukni na doom 1 a doom 2, to melo taky stejnej engine, tak jdi s temahle vymluvama do *14*
-
tak to fakt nechci. to tam běháš po stejnejch lokacích?
-
Tak to ti doporučuju zahrát a porovnat CoD MW 2 a MW 3. To je příběhovej datadisk za plnou cenu.
-
Na Gametrailers se asi vsichni zblaznili, videl jsi Black Ops 2 nominace (a vyhry) u nich?
-
Za mě Dota 2.
-
nedá (aspoň myslím, na CoD jsem nešáh asi 6let). v každém CoD je 90% nového obsahu, v Rebellionu je nového obsahu... tak 5%? 10%?
-
Jakkoliv mám XCOM rád, tak mi přijde divné, aby nej. strategie roku byla nejzabugovanější hra od vydání army. Na druhou stranu jako hra je výborný. Tak si říkám, že sám nevím, jak bych se rozhodl.
-
Ozvi se, až je objevíš v těch našich.
-
Nejsi sám, nový XCOM je oproti originálu taková hříčka, která si hraje na bůhví jak HC tím, že podvádí a uměle zvyšuje obtížnost (ukamenujte mě). Xenonauti vypadají perfektně!
No a FTL, nahrál jsem se toho hromadu hodin, ale popravdě jsem se toho nějak přehrál a nemám na to už vůbec náladu. Ale i tak, skvělá hra a jedno z překvapeních roku! Nevíte jestli se chystá nějaký nový obsah? -
To samé se dá říct o každym novym Call of Duty a ty se v nominacích objevujou.
-
Rebellion je prakticky reedice staré hry pospolu s novým minidatadiskem.