Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Nejlepší strategie
29.12.2012 | Redakce Games.cz
129 příspěvků
-
Ty vole, xcom neni zadna RTS.
-
Kde je shogun 2 fall of the samurai?
-
Ehmm tak nevím jak ty, ale když víš kde, tak to Codko koupíš i za 500 když je nový. Stačí hledat menší obchody kde musí mít levné zboží.
A navíc v Americe kde to nejvíce nakupují, mají hry o dost levnější než tady u nás. -
Lidi kupte si to, je to opravdova strategie se vsim vsudy, trochu hc ale to prece k tomu patri :)
-
Presne takhle jsem to myslel, dekuji.
-
a dalsia vec Dota je Moba nie strategia
-
Rovnako považujen originálne UFO a XCOM za tie naj čo som za tie roky hral. A rovnako ma sklamalo čo som videl a čítal o novom ufe. Firaxis to orezal až na kosť. Kto čakal, že 20 rokov po vzniku originálu a s výkonom aký počítače majú dnes bude hra bohatšia, bude sklamaný. Ešte horšie dopadlo fungovanie emzákov (AI) po mape, keď tam stoja po skupinách a reagujú až v definovanej vzdialenosti.
Ešte nie je nič stratené. Základ tu je a veľmi pravdepodobne sa bude hra rozširovať. Ako je to teraz moderné, formou platených DLC. Ale nateraz je to aj pre mňa málo. -
Souhlas, já osobně bych tam radši viděl Crusader Kings II... Firaxis už není zárukou kvality (viz Civilizace V). Myslím, že my třicátníci se asi s hrami roku na Games letos moc neshodneme (jestli něco vyhraje Dishonored, tak mě klepne), ale přesto Games rád čtu a redakci fandím :-)
-
Sice trochu offtopic, ale kdo nemá jednu z nominovaných a dle mého i dobrých RTS Wargame, tak je na Steamu do 10 za 9,99 euro:)
-
No přesně tohle mi řekla mladá, že prej jestli si chci hrát na včeličky, ať proboha hraji jinou hru. Ale z těch barevných kombinací co tam je, se mi tato líbí nejvíc. Tedy kromě křiklavých barev, co se moc do terénu asi nehodí *1*
-
Kdyby MW 3 se jmenovalo DLC MW2 DLC, nikdo by se nezlobil. Ale prodávat 4 hodiny kampaně za 1299, to opravdu koupí jenom blázen a zaslepený fanoušek. A kvůli MP? Hraje se MW I, na co kupovat III. díl:)
-
Bohužel žánr RTS je umírající labuť. Slyšel jsem, že někdo předělává staré XCom na Android;)
P.S: XCom není špatná hra, ale bohužel nelze moc srovnávat s původní sérií. Mám třeba doma i UFO Afterlight, kdy se Češi pokusili docela úspěšně o oživení, ale XCom mě baví více. Asi jsem si zvyknul..... -
Tahle hra se s Xcomem nemá čím srovnat... naprosto jiná liga . A proto výtězství Xcomu v téhle kategorii dost nemile překvapilo. Tohle nemělo být o masovosti a prodejních číslech .
-
Xcom vyhrává titul o nejomezenější strategii roku .Tahle hra je o tom co vývojáři hráčům vnutili , ne o tom co bylo dnes možné a co bychom rádi viděli .
Výbava , třídy, pohyb - všechno špatně . Buď přistoupíte na hru šílených gamedesignerů , nebo se se hrou až do konce nesžijete a rozjedete původní díly bez opakování tohoto nového arkádového přílepku. -
U redakce s takovou má i ten COD šanci se v téhle kategorii napřesrok umístit .....
-
Smejki: Jasně že neběháš, tohle je klasická diskutérská parabola. Viděj stejnej typ hratelnosti, podobnou grafiku (i když v MW3 je dost vylepšení), název Call of Duty, a už vyřvávají bláboly o datadiscích.
Podle takovejch měřítek by datadiskem byla každá druhá hra... -
Jako velký fanoušek starého ufa xcom a dalších budovatelsko realtime strategii, jako byl třeba master of orion bych se měl radovat za první místo, ale neraduji se.
Koupil jsem si nové ufo před svátky a těšil se, jak budu celé svátky pařit. Jako třicátník už na to nemám tolik času jako v patnácti (rodina, hospody a hlavně práce). O to větší zděsení mě čekalo, když už 24. bylo na classic obtížnost dohráno *16* Strategie, které se dohrají takto rychle by se měli automaticky z žánru strategie vyloučit. Technologický strom tak malý, že by se vešel na A5 a je jedno v jakém pořadí co vynaleznete, protože jedno navazuje na druhé a za par hodin hraní beztak koukáte na prázdný list. Recenzenti jsou zřejmě mladí lidé, protože jinak by nové ufo nemohlo dostat takové hodnocení jaké dostalo, ale best strategie roku 2012 to asi opravdu je a o to je to žalostnější. -
Co to tam mas za vceli komando? :)
-
XCom ale strategie je. To, že to máš zafixované jinak, to je sice možné, ale je to chybné:) Je více druhů RTS:) Stejně tak RPG:)
-
Tak pro me teda wargame european escalation je nejvetsi prekvapeni roku, takze urcite number 1. Xcom mi neprijde moc jako strategie a urcite ne jako vitez.