Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Nejlepší strategie
29.12.2012 | Redakce Games.cz
129 příspěvků
-
A kde jsou třeba SOSE: Rebellion?
-
-
Ehmm tak nevím jak ty, ale když víš kde, tak to Codko koupíš i za 500 když je nový. Stačí hledat menší obchody kde musí mít levné zboží.
A navíc v Americe kde to nejvíce nakupují, mají hry o dost levnější než tady u nás. -
Rebellion je prakticky reedice staré hry pospolu s novým minidatadiskem.
-
-
To samé se dá říct o každym novym Call of Duty a ty se v nominacích objevujou.
-
-
nedá (aspoň myslím, na CoD jsem nešáh asi 6let). v každém CoD je 90% nového obsahu, v Rebellionu je nového obsahu... tak 5%? 10%?
-
-
Smejki: Jasně že neběháš, tohle je klasická diskutérská parabola. Viděj stejnej typ hratelnosti, podobnou grafiku (i když v MW3 je dost vylepšení), název Call of Duty, a už vyřvávají bláboly o datadiscích.
Podle takovejch měřítek by datadiskem byla každá druhá hra... -
-
veskoslav: nechápu proč někdo jako ty se tu vůbec zmiňuje o ceně, když si beztak každoročně COD stáhneš z torrentu, jen aby si měl v PC nějakou koridorovou odreagovačku, nemám pravdu? Nebo to snad děláš jako Miserius, koupíš si to za plnou cenu a když tě to přestane bavit, tak to hodíš na Aukro a proděláš tak max 200-300,-?
A jinak nevidim problém vyhodit 1299,- za hru, která má sice 5-6 hodinovou (kulervoucí) kampaň, ale nabízí i Spec Ops mise a ∞ hodin zábavy v MP. -
Kdyby MW 3 se jmenovalo DLC MW2 DLC, nikdo by se nezlobil. Ale prodávat 4 hodiny kampaně za 1299, to opravdu koupí jenom blázen a zaslepený fanoušek. A kvůli MP? Hraje se MW I, na co kupovat III. díl:)
-
-
Tak to ti doporučuju zahrát a porovnat CoD MW 2 a MW 3. To je příběhovej datadisk za plnou cenu.
-
-
je to prezentovany jako nova hra, se koukni na doom 1 a doom 2, to melo taky stejnej engine, tak jdi s temahle vymluvama do *14*
-
tak to fakt nechci. to tam běháš po stejnejch lokacích?
-
-
-
Ozvi se, až je objevíš v těch našich.
-
-
Na Gametrailers se asi vsichni zblaznili, videl jsi Black Ops 2 nominace (a vyhry) u nich?
-
-
Tam je to tak každý rok, bohužel. Nic překvapivého. Sice posledné CoD BO 2 je podle mě dost povedená hra, ale rozhodně vyhrát má někdo jiný. Ať už Dishonored či jiný favorit tohoto roku:)
-
-
-
-
-
-
Ja myslim,ze ty mysli hru RUSE. Ale samozrejme nejde do nekonecne povolavat milion tanku, v kampani mas urcity pocet jednotek a s tim si musis vystacit, treba na vice misi :)
-
-
Už sem to našel ... myslel sem World in Conflict.
-
-
Jo, to je hodně podobný Wargame, jen je to víc arkáda (ale kampaň měla bezkonkurenční).
-
-
reakce na waltar: Já to chápu, že to tam není ... je to hra pro lidi co mají rádi spíš taktiku. Ale jak sem psal ... něco podobného už sem hrál, akorát si nemůžu vzpomenout jak se to menovalo. BTW ... jak je tam omezený počet jednotek na hráče? Ovládáš spíš jenom míň tanků, tak aby ztráta každého zabolela? ... Možná to zkusím přece jenom za tu cenu co je teď na steamu to stojí.
-
-
mírně zaskočen..ale i tak souhlasim
-
U mě Warcraft 3, stále hraju po netu tohle, protože nic lepšího (krom stejně dobrého? SC2) není ..
Z těch letošních mě zaujalo jedině "nové" UFO, to pak možná zkusím .. -
-
S warem 3 souhlasim, nesmrtelna hra:)
-
-
Tohto roku to bolo dost bieda ohladom RTS. Dal by som hlas Warcraft 3, ktorý sa stále vo velkej miere hra na battlenete, a vo svojom zanri je stale neprekonany :D
-
-
warcrafta davno prekonal dawn of war a coh, dokonce i dow2. dow2 byla super hra ale diky malym mapam a omezenemu stromu, neexistenci zakladny postradala hloubku pro dlouhodobejsi hrani ale stejne je moc sympaticke ze se ta firma odvazi experimentovat.
sami pak uznali ze v dalsim dilu tenhle koncept opusti.
-
-
Za mě Dota 2.
-
-
Aha, jasně, vůbec to není hra, která je založená na taktice a strategii a už vůbec to není hra, o které velký Gabe Newell prohlásil, že je to nejlepší hra, kterou kdy Valve udělalo. Nu dobrá...
-
-
Akorát že Dota 2 ještě nevyšla:-P
-
-
Fakt? Mrkni na Steam...
-
-
a dalsia vec Dota je Moba nie strategia
-
-
to je to iste http://en.wikipedia.org/wiki/Multiplayer_online_battle_arena
-
dota neni moba, dota je ARTS
-
-
A? Ona skutečně nevyšla, pořád je to vefáze Bety, to že tam má většina z nás přístup či se najdou blázni, co si balíček vstupu koupí za těch 20,99 to je věc jiná. Ale hra jako takový nevyšla:) Je to pouze otevřená Beta. Zjisti si o tom něco:)
-
-
-
-
-
škoda že letos nevyšla nějaká strategie kterou bych hrál. Ze zmíněných jsem o většině ani neslyšel. Snad příští rok vyjde aspoň StarCraft nebo Command and Conquer.
-
Pro mě je XCOM nejlepší tahovkou roku a to přesto, že k ní mám dost výhrad. Autoři mají i tu velkou výhodu, že nemají pořádnou konkurenci. Že jsem xcom sérií nepolíben je moje výhoda. Překvapila mě obtížnost, stačí malá chyba a už se umírá ve velkým.
Musím si ale zakritizovat.
Grafika: Textury vostrý jak bláto a stylizace jak to někdo úsměvně nazval do animáku Toy Story. Hodně přehnaný přirovnání?
Mapy: Hlavně ty country mise jsou příšerně repetativní, mám z toho pocit, jako když sem v nějaké časové smyčce. Pořád ten samý kaskádový terén, stromy a emzácká loď.
Mapy jsou malé a nedá se na nich manévrovat a ani to nemá smysl. Některý sem odehrál téměř na místě! Jakýkoliv větší i menší pohyb na vás strhává další enemy.
A další: % pravděpodobnost zásahu je spíš ukazatel nepravděpodobnosti. Systém krytí je minimalistický, nelogický a nenutí manévrovat. Špatně se odhaduje kdy bude enemy v dostřelu při přesunu panákem ze zadních řad, když ho vlastní parťáci vpředu vidí. Mizerná realizace (ne)průzkumu. Nemožnost si vytvořit nároďák. Nepřátelé se chovají občas prapodivně, když do mého vojáka stačí jen dloubnout, aby padl pro dobro celku, emzák se otočí a začne pochodovat kamsi, neútočí na nikoho. Stíhačkové souboje jsou o ničem. -
-
A nejdorší na tom je, že to asi bude pravda ... ale ne díky tomu, že by Xcom byl nějak dobrý. Prostě jenom hry celkově dneska stojí zaprd. I když třeba tu tento rok byla nějaká zapadlá tahová perla o které nevím.
-
-
Takovyhle zapadly tahovy perly vychazej kazdy 3 mesice, akroat se o nich nevi a ani poradne nevi clovek kde je koupit. http://www.matrixgames.com/
-
-
-
ani jedna. samy kraviny. CoH, rok me nazjima.
-
Holt jiná doba,já se u nového XCOMu bavil