Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Nejlepší strategie
29.12.2012 | Redakce Games.cz
129 příspěvků
-
xcom strategii roku? mne to prestalo bavit jeste behem tutorialu (a presne v tu chvili se mi hra sekla, jasny znameni z kremikovyho nebe, ze tam mam tuhle hricku bezodkladne odeslat)
konzolovej mor nas pohlti, takovy sratchky a uz to vyhrava i tituly hra roku, omfg -
Pro mě osobně XCom, já jsem sice nezažil bugy, koupil jsem v akci:) Ale hra jako taková mě skutečně uchvátila a vráitla mě X let zpátky do doby, kdy jsem hrával první díly. Taktické možnosti, zpracování, zničitelné prostředí, skvělé zpracování základny a hlavně mimozemšťanů, vylepšování zbraní, zbrojí, lodí, satelitů. Podle mě po zásluze vyhrálo:)
Jinak zde screen mojí soukromé skupinky:)
www.2i.cz/98cab69c4f
(EDIT upraven obrázek kvůli předchozího nefunkčního odkazu. Tímto se omlouvám)
P.S: Sice češtinu moc nevyužívám, ale ta plná čeština je skvělá:) -
-
Ta tvoje skupinka je hodne stealth co? Obrázek 1x1 *15*
-
-
http://www.2i.cz/98cab69c4f
To se omlouvám:( Lepší? -
-
Co to tam mas za vceli komando? :)
-
-
No přesně tohle mi řekla mladá, že prej jestli si chci hrát na včeličky, ať proboha hraji jinou hru. Ale z těch barevných kombinací co tam je, se mi tato líbí nejvíc. Tedy kromě křiklavých barev, co se moc do terénu asi nehodí *1*
-
-
Fakt smutny, kdyz se u tahove takticke hry resi takovehle kraviny, ale chapu, o tom je mainstream, musi to cool vypadat.
-
Souhlas, ze barevny kombinace tam byli hodne sileny. Osobne jsem jel celocerny, tmave sedy kombo s peclive vytvorenymi a helmami nezakrytymi obliceji.
-
-
-
-
-
-
Konzolove zjednodusovani postihlo vsechny zanry , nejen startegie . A je legracni cist tady reakce lidi kteri brblaji na to jak je xcom konzoloidni a pritom o par stranek dal vynaseji do nebes treba Dishonored kterej je uplne to samy:)
-
-
Vynáším do nebes Hearts of Iron 3. => Můžu za konzoloidní označit téměř všechny hry.
*1*
-
-
CK II je typ strategie pro mě absolutně k smrti nudná...nejlepší které jsem kdy hrál považuji stařičké Cultures, Original War nebo Industry Giant II....žádná novější hra podobná těmto neexistuje a existovat asi nebude, se*e mě to, protože v této oblasti nemám co hrát
-
-
Hmm ani jednu z těch her sem nehrál ... kromě original war, ale tu si zase nepamatuju. Není cultures podobný setlerům a Industry giant Tansport tycoonu? .... abych pravdu řekl, tak nějaký pořádný a promakaný dopravní tycoon bych si zahrál. Hlavně ale museli by v něm být možnosti minimálně jako v O TTD co se semaforů na kolejích týče. Je škoda, že od té doby se všechny takové hry jenom zjednosušovali a třeba v Railroar Tycoonu 2 co si pamatuju nešlo postavit ani pořádné nádraží.
-
-
a original war měl nejlépe podaný příběh i mechanismy v rámci rts...hned po něm w3
-
-
a nerad bych zapomněl na klenoty jako Age of Empires II a Battle Realms
-
-
settleři se mi na takovou strategii zdáli příliš lineární...bylo až moc nalinkované kdy co udělat, kde co postavit atd. u těch novějších tycoonů se mi nelíbí tento nešvar také, v industry giant měl člověk mapu a teď si mohl splnit cíle jakkoliv....vybrat si co a kde vyrábět, těžit, kde to a jak prodat, naprosto podle sebe...samozřejmě čím ekonomičtější myšlení, tím efektivnější prodej....lehké pochopit a hrát, těžší být mistrem
-
-
-
Tak ja nevim teda X-Com mě bavil do ty doby než jsem zjistil, jak to odflákli. Wargames velice slušný, to je fakt. Pravda, těch názorů a her je mrtě a vybrat něco... ja osobně bych hodně daval body Total war Shogun 2 a datadisku kde už byly flinty, ale je to věc názoru. Ale ted si du přečist recenzi na můj oblibeny napoj na vypito.cz.
-
U redakce s takovou má i ten COD šanci se v téhle kategorii napřesrok umístit .....