Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MoH tam není, protože snaždýmu muselo být jasný, že to bude špatný. Stejně tak NFS. Ale jo, Diablo 3 je určitě větší blamáž než AC3.

- J-kun@WarShootersSucks
  • Tohle me bavi. Kdyz pominu fakt, ze dle tebe FC3 vykrada AC3 i presto, ze jde o hru vyvijenou stejnymi lidmi a to ve stejnem casovem obdobi, rad bych se zeptal, kde beres jistotu, ze to neni naopak, tedy ze AC3 nekrade od FC3? Tim samozrejme mluvim predevsim o lovu zvere (ktery je imo mnohem vice propracovany prave v FC3), stealth je v obou hrach natolik odlisny, ze tvrdit o jedne hre ze vykrada druhou je naprosty nesmysl. V FC3 je stealth jednou z moznosti, ktera by mela byt pritomna ve vsech alespon trochu nelinearnich FPSkach. Ostatne je pritomny v prvnich dvou dilech FC (byt tam neni nijak vyrazneji propracovany) i v konkurencnich Crysis hrach. Zustavaji mi tedy jedine ty veze.

Uz jsem si zvykl, ze fanboyovstvi zatemnuje mysl a takovy lide pak nejsou schopni alespon castecne objektivniho hodnoceni her.
  • Viktor_H
    Rozdíl mezi AC3, Syndicate na jedné straně a ME3 na straně druhé je v "uchopitelnosti". Zatímco body kritizované u prvních dvou jsou jaksi "objektivní", resp. dobře odůvodnitelné (gameplay, deisgn prostředí atd.), u ME3 se kritika týká konce, resp. příběhové části, což se prostě uchopuje těžko a už vůbec nemůže být řeč o nějaké prokazatelnosti. Je to otázka vkusu, prostě se líbí, nebo nelíbí, ani jedno ze stanovisek však nelze pořádně obhájit (ve smyslu prokázat, že je to a to očividně špatně/dobře). Na každý argument je tu protiargument, přirozeně, jelikož ten konec je takto vystavěn schválně...
  • tak tady musim plne souhlasit se vsim.
  • Stejně tak jako ty zjevně zbytečných komentářů (a tak i já)
  • To je samozrejme nesmysl, ze nazory nejsou spravne nebo spatne. Spatne jsou ty, ktere si lide nedokazou odargumentovat, dobre nazory jsou ty, ktere lide dokazi podporit rozumnymi argumenty. Tim, ze redakce do vyberu nezaradila urcite hry si sama nabehla a kritika je opravnena.
  • Trapnych agitaci byste se mohli vyvarovat oba.
  • Za me je nejvetsi zklamani roku ME3 - koridorovita FPS s prihlouplym dejem a pseudointelektualnimi konci.
  • Walking Dead je skvela hra, pravom si ten titul zasluzi
  • Mě už přijdě, že si znás podobné příspěvky dělaj srandu...
  • vonTossis
    Ach jo, v posledni dobe se velmi casto velmi rozchazim s nazorem redakce. Nevim, kde se stala chyba, ale ty rozpory zacinaji byt fatalni. Nechat jako zklamani roku AC III, ktere ac pres zmeny, nedokonalosti a par plivancu do tvari stalych fanousku, stale plni to, co AC hra ma nabizet, je pro me uz opravdu diletantstvi. Zapomnelo se na Diablo III, ktere poplivalo celou svou znacku a se svymi predchudci ma spolecneho maximalne jmeno? Nebo se tak hrozne moc snazite obhajit sve hodnoceni? Kde je MoH? Kde je NFS? Je mi jasne, ze je to ciste subjektivni pohled (tak je to vzdy), ale jako redakce se mate pokusit hodnotit i opravdove kvality titulu pro ty lidi, pro ktere tento web tvorite.
  • Mě třeba GoT hodně bavilo. Grafika se dala překousnout (zbroje byly dokonce pěknější než ve většině AAA her), příběh byl opravdu slušný a hodně mě bavil a jediné co tomu opravdu shazuje hřebínek je soubojový systém a jeho animace, který je sice poměrně funkční, ale o tom že by byl kdovíjak příjemný na pohled se mluvit nedá.
  • nejsem mainstreamovy hrac a tak me nejvic zklamal carrier command a hned po nem modifikace z WWII vychazejici z Army II. Snad se BI podari ty hry v pristim roce doladit.
  • Zklamání - Diablo 3
    (Ne)Překvapení - Crusader Kings II
    *4* *4*
  • KaloSaper
    Máš tam chybu. Jak už je v Pravidle Fight Clubu č. 112: Volíme Karla.
  • Teď není čas na hry, volte Zemana.
  • Jazz
    A ty jdi do pýče k0k0t€.
  • tak to zklamání bude spíš o tom, že všichni čekali megasuperduper hru, která je vystřelí ze sandálů a dostali "jenom" dobrou hru, která ale neni ani nejlepší v sérii, jak by se od epickýho závěru čekalo. U mě to tak teda rozhodně je, u žádný hry jsem letos neměl takovej rozdíl mezi očekáváním a výsledkem.
  • PanVejce
    NFS je zklamáním každý rok.
  • A další pohádka o tom, jak je redakce Games lynčována za to, že se její vkus neshoduje s vkusem většinového hráče a měli tu drzost, že udělali žebříček podle vlastního názoru a ne takový aby se zavděčili křiklounům a všeobecným očekáváním. Laskavě dop*dele pochopte, že oni to prostě vidí takhle, vy zas jinak a ani jeden názor není správný, ale ani špatný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit