Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Překvapení a zklamání
12.1.2013 | Redakce Games.cz
184 příspěvků
-
Jo a tento rok mi přídej, že jste se na Best of--- vyflákli..... Absence NĚKOLIKA titulů v akčních, naopak Hotline Miami, které je snad všude ( ano určitě je to dobrá hra, ale to trošku přeháníte)....
Jo a Most Wanted je sand o dost více zklamaním než AC 3... -
jo souhlasim. Pro mě byl Baldurs Gate Enhaced Edition taky obrovský zklamání. Ty čurasové totiž do hry nepřidali téměř vůbec nic. Pořád jsem se těšil, na co novýho narazim a po zabití Sarevoka sem zjistil, že sem nenašel kromě 2 NPC a 2 novejch map Vůbec nic! chcípáci zajebaný, ještě teď se mi otvírá kudla v kapse, když si na to vzpomenu. Starej Baldurs Gate po stažení TUTU, guestů, NPC, itemů dával asi o 400% víc, než tahle recyklovaná sr*čka za 20 US
-
Achh AC 3 jsem hrál, hrál jsem i předešlé díly a problém jsem neviděl... ano AI mohla být chytřejší (i tak jsem párkrát umřel) a lov mě vůbec nebavil + u truhly nestíhali rychlost myšky, proto jsem si ji musel snížit. Ale to je za mě z mínusů vše. Zato mlýny nebyly špatné, bitvy na lodích mě velmi bavily, objevování, a asi desítky úkolů jako - okradni, ochraň, zabij, dojdi, předej- ty mě tky bavili. Příběh, až na Conora, který nemá šarm jako Ezio ani Altair, byl velmi dobrý a ani tutoriál mi nevadil, ba dokonce se mi LÍBIL. *1*
Diablo, MoH, tohle jsou propadáky... -
Právě ty lodě lidi milujou na té hře skoro nejvíce, jak tak různě čtu. Na tuhle věc snad člověk ani nemůže být kritický.
-
Pro mě Crusader Kings II nebylo překvapením. Už jsem si totiž tak nějak zvykl na to, že z Paradoxu občas lezou nepochopitelně dobré věci.
-
S Assassin's Creed 3 je to střela vedle. Holt když chceš hledat mouchy, tak je najdeš všude!
-
To jo, jsou podplacený EA a Ubisoft shazují. A proto vyhrálo kategorii stříleček Far Cry 3 :D Hra, co lovem zvěre strááášně vykrádá AC. Hlavně, že je to funkce až třetího dílu a na obou hrách se pracovalo několik let...
Že se nebudou výsledky lidem líbit bylo jasný. To nikdy. Ale kdybyste u toho nadávání aspoň přemýšleli.
Podle mě je zase nuda ceĺá AC série, na jedno brdo. DLC k BF jsou náhodou fajn, skoro lepší, než původní hra. Většina dlc map je zajímavějších než ty vanilla a navíc módy jako Gunmaster nebo Scavenger celkem oživují gameplay. Ta hra má problémy úplně jinde, především nejhorší síťovej kód co jsem kdy viděl a bugy, který se nikdo neráčí opravovat... -
no tak hele, když už něco tak ty pasáže s loděma byly zábavné :-D
-
hmm člověk od člověka, považuju se za fanouška série AC, protože jsem jako blázen hrál všechny díly včetně toho na DS a faktem je, že AC3 je první, který nebudu hrát vícekrát než jednou
-
no abych taky reagoval i kdyz trochu pozde.Predne diky vojakovy za konstruktivni posty, to se tady jen tak nevidi . A diky i ferdisovy kery jasne dava najevo ze nema ale vubec zadny protiargument jedine co ma sou urazky a napadani a nakonec nic nerikajici neutralni moudro kery se da pouzit na vsechno. Zamer skutecne nebyl nekoho urazet ale poukazat na to ze nechapu ze se oslavuje neco co je absolutne bezmyslenkovity a ze bohuzel ale takovej je dnesni svet.
-
Některým přispěvovatelům by to však prospělo.
-
Po 158. Flashdisky se mají rozesílat v průběhu ledna, toť 1.1.-31.1. Takže do konce ledna zbývají ještě dva týdny.
Aby jste se všichni nep*srali, že dostanete něco zadarmo... -
Já to třeba vidim stejně, Mass Effect 3 byla dobrá hra, ale AC3 fail. Hold každej na to má jinej názor, skus se stim smířit. *4*
BTW- Stima DLC na BF3 máš ale pravdu -.- -
chci se zeptat jak to je s tim flashdiskem co jste slibovali zdarma pri te registraci do 31.12.2012 , je to fakt nebo to byla jen fraska protoze pri kazde registraci k vam priputovalo 200kč ? :)
-
Nevim no, asi jsem divnej ale Syndicate me bavil a dost jsem si ho uzil ...
-
Podle mě jste podplacený od EA protože zklamání roku je jejich několik her a žádná tu není uvedena(Mass effect 3,dlc pro BF3,atd).A píšete sra.ky o Ubisoft hrách,AC3 není zklamání.
-
Ja vam s tym AC3 neviem. Ma svoje muchy a asi je najzabugovanejsou hrou serie (co si pamatam), ale v konecnom dosledku hra navonok posobi celkom solidne a dobre. Su tu iste veci, ktore jej podkopavaju kolena (spomenute su v clanku), ale imho nie su tolko zavazne, aby dokazali uplne zabit celu hru.
To taky Mass Effect 3...ten by zasluzil nejaku negativnu cenu urcite. Hned v zavese Syndicate. Diablo 3 by tiez mohlo schytat negativnu cenu, akurat to pre mna nebolo ziadne sklamanie, kedze som to cakal (z priemernej serie, dobru hru nevykresas ;)) ).
A co sa tyka prijemneho prekvapka - pre mna je to tento rok jednoznacne Dragons Dogma (a ta uz jednu cenu od vas dostala - a zasluzene). Ja som vlastne do poslednej chvile o tu hru nemal zaujem. Ziaden. Trailery ma nepresvedcili vobec, ale nakoneic som neodolal a skusil aspon demo. Bol som tak zahakovany, ze som okamzite objednaval (a to sa mi este nikdy nestalo). A nelutujem. Vyborna vec. -
Mno nevím, ale zklamání AC3? Vždyť jsou venku horší hry, které pohořeli. Inu jde taky o tom, kdo čeká od dané hry. AC 3 jsem rozjel v pohodě a bez sekání na svém noťasu.
Tady jinak mám výtku k jednomu expertu přes lodě, který asi vůbec neví, že tamní lodě té doby neměli ještě motory a nemohli plout 70 km/h *1*
Jinak pro mě zklamání roku je jednoznačně WAR Z. -
Preci clovek nemusi cist clanek, aby chapal vyznam slova "zklamani".
-
No jo, simulátor chození a poslouchání šepotu. Ale dneska jsou tydle "zážitky" místo herního gameplaye v módě.
Budiž. Pokud se tě to dotklo na duši, tak to asi je překvapení.
- J-kun@SoBeIt