Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Překvapení a zklamání
12.1.2013 | Redakce Games.cz
184 příspěvků
-
Čekal jsem hru, dostal jsem Dear Esther
-
Dear Esther jako překvapení. To mě zajímá. Co jsi čekal a co byla realita?
- J-kun@UnexpectedExpectations -
Zklamání: Insanely Twisted Shadow Planet
Překvapení: DayZ, Dear Esther, Legend of Grimrock
Překvapení 2: že mám čuch na ptákoviny, až mě to překvapuje (snad jediný omyl by mohl být Far Cry 3) -
ne, protože všichni tušili, že to bude <>sračka. Zklamání se vyznačuje (negativním) rozporem mezi očekáváním a výsledkem.
-
zase jde vidět, jak to lidi (ne)četli - "opakujeme, že nejde o určení nejlepších a nejhorších her, ale opravdu o to, jaké hry podle našeho názoru se svou kvalitou nejvíce minuly s naším redakčním odhadem"
-
No AC3 rozhodně pecka nebyla:) Už jenom utrpení s kamerou, tupou AI, loděmi ala rychlostní člun:)
-
Chápu. Takže to víceméně hraješ do autu. Nic z toho, co kdokoliv z nás řekne v této diskuzi jakkoliv ovlivní jakoukoliv hru. A slunce vyjde každý další den po miliardy let.
- J-kun@NoMoreDiscussionsAboutStrictlySubjectiveTopicsEver -
Úplne s Tebou súhlasím. Veta "TWD nevyzaduje zadne premysleni " nie je urážka, ale blbosť ... A svoj omyl som už prezentoval v predchádzajúcom príspevku, o tom že na podobné výlevy nemá cenu reagovať. A ani v tejto debate.
TWD nebude o nič horší, že nesadol Vám dvom a o nič lepší, že som bol s neho nadšený ja.., -
AC3 zklamání roku ? Zvykl jsem si, že cokoliv co je tady o AC, hned redakce zkritizuje co nejvíce jde... Ale zklamání roku ? Ha ha. Je tady pořád Far Cry 3, který byl strašně nudný a vykrádá ostatní hry a ironií je to, že z velké části i právě AC3(věže, lov zvířat, stealth). Já jsem od AC3 čekal, že to bude pecka a taky byla. Ale je to názor redakce a jejich názor jim brát nebudu. Každopádně se netrefili ani v jedné kategorii.
-
*jiná věta se urážce
*jestli přijímá
Psát potmě není nic moc.
- J-kun@FixingMistakes -
To je právě ten problém, BG série je krásně hratelná i dnes, komunita vytvořila hromadu modů, který zážitek ještě zlepšují. Ještě nakrásno nastavili FPS cap na 30, a kvůli tomu (aspoň myslím) se postavy pohybují o něco pomaleji než v BGI (s TuTu).
-
Um, ne, na obsah jsi nereagoval. A nepřijde mi, že by se do někoho navážel. Není sprostý, ani nikoho neuráží. Věta, že TWD "nevyzaduje zadne premysleni " není urážka. Pokud ji považuješ za urážku, tak jsi vztahovačný. Jeden by mohl říct, že potrefená husa nejvíc zakejhá. Jiná věta se jako urážce nijak neblíží.
A nikde se nevyjadřuje k tomu, jestli prujímá nebo nepříjímá jiné názory. Pouhé vyjádření protichůdného názoru není ukázka nepřijmutí jiného názoru.
Ten, kdo nepřijal jiný názor jsi ty. Někdo nevyjádřil ono tebou zmiňované nadšení a hned jdeš do agresivity.
- J-kun@SeePastBlackAndWhite -
Dík za odkazy.
-
Určitě zkus! Ač se to zdá zpočátku hodně složité, stále se jedná pravděpodobně o nejlépe uchopitelnou hru od Paradoxu. Sám jsem taky neměl vůbec náladu pronikat přes tutoriály EUIII, ale tady to šlo tak nějak lépe. Mrkni se na http://crusaderkings-two.wikia.com/wiki/Crusader_Kings_II_Wiki a popř. na fóra hry - http://forum.paradoxplaza.com/forum/forum.php
U CKII se dá strávit hodiny a pořád tě tam něco překvapuje. Vlastně největší výhradu mám k jejich DLC modelu, ten je fakt příšerný (a stejně si to všechno kupuju, protože tu hru zbožňuju) -
No pokiaľ, sa dobre pamatám, tak špeciálka na sériu Max Payne sa nerobila, pretože si to trojka nezaslúžila....
-
Tak to, že se subjektivním názorem každý nesouhlasí je snad jasná věc. Je fakt, že konec Mass Effectu 3 byl hypovanej až do pekla a to mohlo nějaký lidi ovlivnit.
Ale ně osobně namých hlavně ten kolotoč, co se roztočil po různých stránkách, hlavně jmenovaných IGN a Kotaku.
- J-kun@Obvious -
Mohol by si si všimnúť, že som reagoval na obsah a nie na formu.
Ale uznávam, fakt keď jedinec nie je schopný akceptovať iný názor na nadšene prijímanú hru, ako ten svoj a má potrebu okázalo sa navážať do ostatných, je rozhodne tragický. Pre také prípady slúži iba mínusový link. -
no ja by som dal ME3 ako prekvapenie (aj keď nie prekvapenie roka :D:D) s tím koncom ale určite nie ako sklamanie roka skôr by som dal ako najviac hate-ovaná hra na internete :D
-
" hype byl až do nebes" To je pravda to isté platí na koniec ME3 len opačne.. "Jako TPS se ME3 nehraje špatně a fandy potěší, že tam jsou jejich oblíbené postavy... ale to je tak vše..." Aj keď nie každý myslí že ME3 mal zlý koniec ... (keby to urobily inak bolo by to horšie podla mňa) ďakujem za mínuská .. :)
-
BG mám v topce a přesto musím ohledně EE souhlasit s redakcí. Pokud ti při hraní v hlavě neustále vyvstává otázka, za co jsi to těch 20 dolarů vlastně dal, kde je ona oproti originálu přidaná hodnota, je něco špatně. Dokonce bych se to nebál nazvat spíš obsáhlým patchem na původní hru... To je docela málo muziky vzhledem k tomu, co za hype kolem toho panovalo.