Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Překvapení a zklamání
12.1.2013 | Redakce Games.cz
184 příspěvků
-
chtějí to dělát pro sérii AC, ne jen pro trojku
-
Komentovat formu a ne obsah něčího příspěvku z tebe ten "plebs" do jisté míry dělá.
Samozřejmě kromě případů, kdy je příspěvek sprostý a urážlivý. Ale to ten "tom"ův není. Je jen možná trochu tvrdší a nevybáravý. -
Já bych snad ještě dodal, že Dishonored je tak oslavovaná protože nemá konkurenci. A jak víme, konkurence je důležitá. Každopádně, já už od začátku v nějaké božské zjevení nevěřil, takže mě také nezklamala. Dobrá hra. Nikoli božské dílo.
-
No... v zásadě máš pravdu. Je to spíš seriál než hra. A téma zombie apokalypsy je ohrané až to bolí. A konec bude stejný ať děláš co děláš.
No, když přijmeš, že je to jen seriál do kterýho můžeš sám jako divák trochu šťouchat, tak se to dá. Jo a taky nesmíš mít už po krk zombíků... což všichni pořád říkají, že mají, ale u TWD pak otáčí, není-liž pravda...
Hmm, jako překvapení roku bych to nedal. Možná překvapení z toho, že hráči tak dobře přijímají tak neinteraktivní zážitek.
Zajímavá je taky paralela s Hotline Miami. To je takové anti-The Walking Dead v tom, že hra je plně o gameplayi a příběh tam hráče pořád ujišťuje, že na příběhu nezáleží. Viz: http://www.youtube.com/watch?v=AixOBp15KdI
A Hotline Miami bych možná dal jako vítěze. Kecám, dal bych Sleeping Dogs, ale to má několik dost hluchých míst... možné Sleeping Dogs 2 má potenciál být extra dobrá hra, pokud se United Front poučí z jedničky. -
Souhlasím s Walking Dead moc jsem od toho nečekal ale dost to potěšilo a to přes fakt,že mám ke hře dost připomínek.
- Crusader Kings II.To je prostě hra kterou bych rád dlouho hrál ale v demu jsem nepronikl přes hodně možností a složitostí.
I když asi to zkusím znovu. -
S tímhle souhlasím. ME3 prostě na ME2 nedosáhne. A vzhledem k tomu, že jsem se vlastně na nic jiného než ME3 a BL2 netěšil, tak mě nic jiného zklamat nemohlo (BL2 splnilo očekávání). AC3 jsem hrál jen zběžně, nikterak zajímavé mi to nepřišlo, ani příběh, který mě docela zajímal mě nedonutil chtít pokračovat. Překvapila mě NEnominace Diabla 3 ( i když ocenění by si nezasloužil).
Walking Dead mě uchvátilo. Nemám příliš ve zvyku rýpat se v detailech animací apod.. Nijak mě to neruší, takže mé zapojení do děje bylo maximální a já si WD užil jako snad žádný jiný videoherní (a asi i filmový) příběh kdy předtím! Dál jsem hrál vlastně jen Hotline Miami a byť bylo skvělé, WD jsem si užil více. -
z ubisoftu hovorili o tom že desmond bude len v AC:3 čiže potom bude iná postava = AC:4
-
Vždy ma zahraje pri srdci, keď sa niekto s členov Mensy zníži k tomu, aby nám plebsu, venoval pár slov na osvietenie...
Ó vďaka !!!! -
Hral jsi to? Kolikrat si hru pauznes a budes 5-10 minut premyslet jak se zachovas a kalkulovat moznej dopad *4*
-
Ajeje to sem si moh myslet.Redakce si nedovolila sice walking dead dat jako viteze adventur ale nekam ho protlacit musela:F I kdyz co rict je to hra presne pro tudle dobu.Nalajnovana jak blazen a od hrace (spise od divaka) nevyzaduje zadne premysleni ba ani spoluucast. Ale lidi kterym se tato vec libi muzu povzbudit.Tehle veci kde se nemusi premyslet a prvoplanove Vam budou cpat radoby velke pribehy a tezka rozhodnuti kera nic nezmeni bude cim dal tim vic.Protoze takova je doba.
-
U mně by to bylo takto: Překvapení Dishonored Zklamání Mass effect 3 a Dark Souls (konverze)
-
AC3 pro mě bylo zklamání také. Ale supr námořní bitvy a zábavnej multiplayer z toho pro mě nečiní zklamání roku. Tim asi bude MoH, nebo možná i to Diablo...
-
Tak Desmond přece zemřel a někde to i říkali pokud se nemýlím *4*
-
zklamání: Mass Effect 3 - čekal jsem minimálně stejně epickou jízdu jako u dvojky, hra jako taková se dala, ale konec to zabil a umrtvil všechno nadšení okolo té hry.. Assassins Creed 3 - začátek mě strašně bavil, pak přišel Connor, příběh začal být pro mě nezajimavý a zjednodušení vývoje postavy se mi taky nelíbilo.. naopak námořní bitvy byly moc fajn, konec hry mě taky nenadchl a měl jsem podobný pocit jako u ME3..
překvapení: Walking Dead - adventury moc nehraju, ale tahle hra je užasně zpracovaná, co se týče vztahů ve skupině a člověk má pořád nějáká morální dilema a to jsem od toho nic moc nečekal.. Spec Ops - na to, že to má prostou hratelnost, tak příběh a celkové zobrazení války mě zarazilo, místama v té hře zamrazí -
Nič nové pod slnkom. Pred rokom to od Vás schytal Alan Wake a tentokrát neprekvapivo ACIII. OK je to Váš názor, asi by to chcelo nabudúce menej prehnaných očakávaní ...
P.S. Nejako mi hlava neberie, prečo chcete tak zpackanej hre robiť špecálny podcast... -
Vážne to musím opakovať znovu a stále dokola? Dobre, takže: Ubisoft, v tretom Assassin’s Creed, u mňa jasne vedie. Hra ma bavila a baví ešte aj teraz. Far Cry 3 mňa osobne sklamal. Prekvapenie pre mňa boli Dishonored, The Walking Dead a celkom aj Prison Architect... Stále ma baví fest aj Borderlands 2....ale aj tak, je to len vec osobného vkusu :)
-
Souhlasím - jasně nejslabší díl celé série - dokonce i Revelations je na tom lépe - Ubisoft to ale může klidně napravit, ale moc tomu nevěřím. Dá se ale říct, že všechny tyto hry se nevyvedly. Syndicate je marketingové šmé na pamětníky původní hry, BG je nedodělané, a fanoušci GoT také nemají asi radost. Za mě bych tam dal ještě Of Orcs and Men. Toto RPG mělo na víc.
-
Já zklamání roka bych dal Mass effect 3 nebo Diablo 3. *3*
-
I pro mě je AC3 krok zpátky oproti předchozím dílům... Když si vzpomenu, jak jsem v Brotherhoodu prolízal Koloseum a podzemí Říma - to byl aspoň zážitek... A s kterou věcí v AC 3 to mám porovnat? S házením čaje do vody? LOL
-
Já vždycky když jsem viděl videa nebo četl recenze na AC, tak jsem jenom vrtěl hlavou, co to zase vymysleli. Hloupý boj, "nenápadný" hlavní hrdina, běhání po střechách a následné skoky do sena, no zkrátka jedna pitomost za druhou.
No, a pak se mi zčistajasna do rukou dostala verze AC3. A přestože ( nebo právě proto, co jsem si o téhle sérii myslel) jsem k tomu přistupoval s velkým despektem, tak musím říct, že mě to až neskutečně chytlo. Souboje najednou nebyly pitomé, ale zábavné, běhání po střechách osvěžující a skoky do sena? Dobrá skrýš se přece vždycky hodí.
Zkrátka a jednoduše to pro mně, jako hráče Assassinem dosud nepolíbeného, byl příjemný šok. Pro mně je tedy AC3 jednoznačně překvapením roku.