Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Redakce si zvolila své hry, čtenáři budou mít vlastní anketu - je to fér. Tak si pořád nestěžujte. Anketa by měla být důstojnou tečkou.
    • Bude důstojná tečka? Možná, ovšem s nedůstojným průběhem.
      • Veskoslav
        Neboj. V té anketě se také pozabíjíme:) A ještě větší sranda bude, když to vyhraje nějaká pěkná sraačka jako CoD atd. Většinou to totiž dopadá jako volby *1*
        • Tilwaen
          Pokud někdo napíše klikbota pro to, aby to vyhrálo CoD, tak to bude v diskuzi pořádná jízda *15*
        • Vyhraje to hra, pro kterou bude hlasovat nejvíc lidí. A jelikož to zcela určitě nebude Nidhogg, nebo jak se ta prudce zábavná věc pro pózéry jmenuje, budu relativně spokojen. Výsledek jsem ochoten přijmout, pokud budou hlasovat pouze registrovaní uživatelé. Jinak to dopadne jako s plusy a mínusy v diskuzích.
  • XXHUGOXX
    Nidhogg 8/10 ? Zrecyklovaný Assassins creed 4 hra roku ? A kde je Bioshock Infinite ? Preboha to nemyslíte vážne. Verí vám ešte niekdo ? *7*
    • Veskoslav
      Bioschock je fajn až s módem 1999, ale po prvním nadšení zjistíš, že je to pouze průměrná FPS. Nic víc.
      • GlaDOS
        Jako střílečka je BI průměr až lehký nadprůměr. Ale příběhem a prostředím exceluje. Mohl bych popsat několik odstavců o tom, jak je Assassin's Creed 4 na souši průměrný. A i když jsou souboje na moři zábavné, jsou stěží inovativní.
      • Tak tak, příběh se mi vcelku líbil, postavy taky ale jako střílečka to byla opravdu průměrné
        • Veskoslav
          Navíc mě nebavilo střílet, tudíž jsem se je snažil zabíjet přes schopnosti *1*
  • Gta V nevyhralo ani jeden z zebricku - nepochopitelny. Jeste kdyby hra roku byla last of us, tak to pochopim. Sam nevim jak bych se rozhodoval, ale rozhodnout pro AC 4, kdyz tu mame ultimatni sandbox v podobe patyho Gta, ktery ma o dost vic moznosti a delsi herni dobu, trochu ulet ne?
    • Veskoslav
      Pro mě to třeba nemůže být hra roku, nehrál jsem ji:-P Navíc dole jeden diskutér vcelku slušně srovnával AC IV a GTA V a co mají společného.
      • Tak to jsem necetl. To ze to neni hra roku pro tebe beru, ale v redakci hrali vsechno a nechat AC 4 vyhrat dva zebricky za sebou je prinejlepsim zvlastni. Jako akcni hru (i kdyz kategoricky zarazeni nechapu) jsem to jeste chapal, cekal jsem ze si Gta nechavaji prave na hru roku, ale takhle fakt nemuzu souhlasit s rozhodnutim redakce. Jak se me black flag moc libil a bavil jsem se u nej kralovsky, hra roku to rozhodne nebyla.
        • Veskoslav
          Tak asi když AC IV porazilo GTA V v kategorii akční hra, tak sotva by pak GTA V porazilo AC IV v kategorii hra roku. Přeci nemůžeš vyhrát finále bez toho, aniž by jsi nezvítězil v semifinále.
  • Redakce se na nás měla vykanelovat a zkusit zcela netradiční věc a vyhlásit za nejlepší hru rovnou celej triumvirát, kde by se AC4, GTA a LoU, případně nějaká ta indie srandička, mohly honosit "výhrou" po stejnu. Čuměli bychom všichni, ale odpadl by problém vizí o konci světa, přehozených lan, zmáčknutých spouští a skoků z mostů a množství závětí.

A to (subjektivně podle redakce) do toho bohužel nepromluvilo Call of duty, který by všechny kandidáty smázlo raz dva. Škoda, snad příště...
  • Skyrim
  • Whoossain
    To vypadá jako poslední článek ze série "Best of..." A co Best of FPS? Nebo to si nezaslouží svoji vlastní kategorii?
    • Veskoslav
      Letos to zabili sekcí akční, tak narvali všechno *1*
      • Whoossain
        Tak hlavně, že má svoje kategorie nejlepší plošinovka nebo nejlepší mobilní hra. Fakt začínám mít tenhle web celkem nerad *16*
        • Ať je anketa jaká chce, ať jsou výsledky jaké chcou, vždycky bude spousta lidí nadávat. Mě přijde tento žebříček jako dosti subjektivní a subjektivní názory se liší ku*evsky.
          • Whoossain
            Mně je ale u zádele, jestli hru roku vyhrál AC4. Já se pozastavuju nad tím, že redakce vynechala z hodnocení celej jeden herní žánr. A to dost významnej. A jestli jako měl být ten žánr součástí článku "Nejlepší akční...", tak to potěš p*del...
        • Veskoslav
          Když to srovnám s eurogamerem, zingem či dupětem, bonusweb aninezmiňovat, tak tyhle ankety vždycky byly o hubu a nikdy nebudou "hlásat" tak, aby byli spokojeni všichni.
  • Games potřebuje reklamu a zřejmě negativní reklama je SUPER reklama - jděte do *12* tohle nemůžete myslet vážně! AC 4 je sice dobrej, ale na BEST hru fakt nemá! Mise jsou stále jedno a to samé, nic extra nepřináší a tak bych mohl pokračovat - Games kleslo na dno.
    • Veskoslav
      Ještě nikoho jsem neviděl někoho posílat do prasete:-D To bude nová móda *1*
      • To bude fanda Pottera a poslal je do Prasinek. I když, to byla vlastně dívčí škola, co? Tak to potterovec asi nebude, no. *4*
        • Veskoslav
          Ne Prasinky, tam chodili na sladkosti a ten máslový ležák myslím *4*
          • No tak to jestli je posílal na ležák... to úplně mění situaci *1*
  • maros.goc
    prečo sa do nominácií nedostal Bioshock Infinite? :O :/
    • Protože i když má dobrý příběh, tak jako střílečka je to průměrná hra. Aspoň tak bych si to typnul, za redakci nemluvím
  • Pro me rok totalniho herniho sucha. Musel jsem vzit zavdek zase klasikama jako JA,X-Comy,M&M,CS. Bylo tam toho vic, ale uz ani nevim co a z roku 13 to pravdepodobne nebylo. Nekdo tu predtim napsal, ze jsem herni dinosaurus, mel pravdu.
    • Vychazely kvalitni hry, to ze jsi staromilec je tvuj problem ;)
  • Veskoslav
    Ale tak defacto je to nejlepší hra, co jsme si mohli zahrát na všech platformách. Žádná jiná hra totiž takto nebyla. Sice to mělo vyhrát Metro, to je jasné, ale když se na to podíváte, tak AC IV je jediná hra, ke které měl nejširší okruh možnost se dostat. GTA je pouze na konzole, Last of US je na tom ještě hůře.
    • Metro Last Light ? myslíš hru která v HC modu byla lehčí než v normálním, jelikož jim o5 nefungoval Stealth mód (tentokráte úplně obrácená funkce než v prvním díle) ? myslíš tu hru kde se atmosféra vytratila stejně rychle jak filtr z masky ? Ve srovnání s prvním dílem to byla jen hloupá střílečka.
      • Veskoslav
        HC byl lehčí? Nefungoval? Atmosféra se vytratila? Chlape, hrál jsi to vůbec? *1*
        • hrál a dohrál 2x, první díl 3x ;) Stealth kde mě nevidí v přímém světle na 3 metry ? no jelikož jsem HC mod hrál Stealth způsobem tak ano, byl lehčí a ano v tomhle díle není ani polovina atmosféry co byla v prvním díle.
          • Veskoslav
            Dohrát hru, kterou považuješ za hloupou dvakrát, to chce vážně odvahu nebo se naučit lépe lhát. Hloupé hry se hrají maximálně jednou a mnohdy se ani nedojedou, rozhodně nepojedu hru, co považuji za hloupou znova *1*
            • já nejsem ty ;) když mám čas zahraju si i třeba CoD což je taky jen a pouze hloupá střílečka :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit