-
Tak nejdříve vychválíte GTA V do mrtě a to kdekoliv můžete, pak sem hodíte AC IV? Kde se stala chyba? AC je skvělá série, jenže nenabízí nic extra. Člověk si zahraje nový díl proto, že hrál předchozí a chce vidět, jak pokračuje děj. AC III mě bavila daleko více než AC IV, protože je to pořád o tom samém. Takže milá zlatá redakce, zamyslete se nad sebou. ;)
-
Pokud vybrat jednu hru ze staje Ubisoft tak jednoznacne SC blacklist. AC je ohrana pisnicka
-
proč když si čtu o AC4 tady a v diskuzi u recenze mám pocit že se mluví o dvou ruzných hrách?
-
Assassin's Creed si kúpil Games.cz za sponzoring *5*
-
nehrál jsem, nemohu posoudit, bratr by s tímto však určitě souhlasil. už mě se svými zážitky ze hry otravuje od vánoc, kdy jsem mu to koupil. za sebe dávám článku plus (konečně!), protože to, co jste předvedli v mnoha dílčích kategoriích bylo diletanství. tady jste si výběr pěkně zdůvodnili a očividně jste si asi i dali záležet. ať by byl výsledek jakýkoliv, nikdy by s ním každý nesouhlasil. všechny zmíněné hry si zaslouží goty, na výsledném výběru už zas tak nezáleží. buďme rádi za to, že rok 2013 byl z hlediska žánrů, příběhů, herních mechanik a nezapomenutelných herních momentů velmi plodný, rozmanitý a prostě našlapaný. hurá na rok 2014! už teď ale sázím na výherce příštího ročníku: witcher 3!
-
Ac 4 je si vcelku dobrá hra nevyčnívající za hranice své omezenosti, ale rozhodně nemá na hru roku proboha!
Na hru roku bych nominoval třeba Remember Me, Papo & Yo, Interstellar Marines, Call Of Juarez: Gunslinger a Starcraft: Heart of the Swarm. Nic lepšího(aspoň pro mě) nevyšlo.
Bioshock byl trošinku zajímavej příběh, jinak to byla běžná konzumní jednohubka ala BF nebo CoD.
AC po špatný trojce zamrzelo že to už ani neni asasin a že se snaží jenom vydělat na značce.
Metro bylo fajn, četl jsem i obě knížky takže mě to docela i nadchlo.(knížka je mimochodem o dost lepší)
P.S.: Hejtuju všechny dnešní hejtery Bioshocku, hned jak to vyšlo, začal jsem hejtovat povrchnost bioshocku a sklízel jenom mínuska, teď to tady dělá každej. *12* -
To neeeee *16*
-
Loni jsem si to AC4 koupil, byla to moje první zkušenost s touto sérií. A ano, hra je to nadprůměrná, ale jenom ve své nabubřelosti. Povrchnější hru jsem dlouho nehrál. Když pominu města jenom jako velkou kulisu pro tři druhy obchodů, které jsou po celém světě rozesety dosytosti (tak proč si ještě tímto nevylepšit svůj ostrov), na souši prakticky jen odposloucháváte, schováváte se v roští nebo mačkáte tři klávesy pro boj. Na soubojový systém bych se zaměřil, protože to je něco tak jednoduchého (zastaralého) a nezáživného no nic.. Mise v hlavním příběhu bych bral svým scénářem jako vedlejší, potom by to bylo slušné. Ale jako hlavní náplň u mne toto neobstojí, tudíž vedlejší kontrakty jsou více než jen dopočtu a uměle prodloužení hrací doby. Hlavní mise jsou se zbytkem hry, co se týče obtížnosti dost jednoduché, nemělo by to být minimálně vyrovnané?! Tutíž žádná výzva, no a ten konec, fakt epické.. (na to co si AC4 hraje hodně velká slabota).
Lodní bitvy nebyly ale zas až tak špatné, minimálně do té doby než jste se po sté nalodili a dokola to samé..animace atd.
Hledání truhliček a všemožného harampádí po světě, mě baví asi 20minut, tohle je snad nějaká úchylka.
Obchodování s vlastní flotilou bylo naopak zajímavé zpestření.
Sečteno a podtrženo- Kdyby herní náplň u hlavních misí byla propracovanější a scenář jakbysmet, vedlejší mise trochu na úrovni a všechno by bylo trochu celistvější a důmyslnější, byla by to hra roku podle mého.
Základ by byl, ale 1000 vývojářů z celého světa tu mozaiku složili neefektivně.
Kde jinde než tady,- méně znamená někdy více. -
ako som uvidel clanok vedel som ze to bude AC4:D:D::D:D:D trapne cele games.cz
-
Absolutně nesouhlasím (můj názor). AC4 jsem dohrál nedávno a musím říct, že hra roku to opravdu není. 50% misí se opakovalo pořád dokola jedno a to samé a to sledování nepřítele. To mě už tak neuvěřitelně schralo! Navíc plavba na lodi, ze které byla hra taky složena z velké části, nebyla o nic lepší. Oravdu mě nebavilo se (hlavně ze začátku) plavit 10-15 minut po moři jen pro to, abych si spustil misi kde zase musím někoho sledovat... Často se mi stávalo, že jsem měl našetřené peníze, ale upgrade pro loď jsem si nemohl koupit protože jsem neměl dost surovin, které získám drancování ostatních nebožáku trávících nudu na moři. 5x - fajn... 20x opakovat stejnou činnost dokola? NE. Příběh se mi docela líbil, kdyby to nebyl Assassins Creed... Nepřinesl nic ohledně toho "poselství" co ta hra nese. A pak ty strašné nesrovnalosti, kdy pirát uměl všechny assassinské komba hned ze startu a rovnou si jednoho podal na začátku. Nebyla to špatná hra, ale hra roku absolutně ne....