Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :DDDDDDDD Tedkom neusnu :DDDD really? :DDDDDDDD Nejhorší díl skoro :DDDDDD nejlepší hra? každoroční vývar? :DDDDD
  • IIBANIIOcelot
    Bioshock Anyone? Metro?
  • AC4. Vždyť je to neskutečně tupá hra. Boj je primitivní. Všechny ty úkoly jsou jako pro 12ětileté děti. Na moři je 50 lodí na kilometr čtvereční. Vůbec ta hra člověka nenutí přemýšlet. Bohužel takové jsou dnešní hry... většina lidí jsou blbci a kupují jen blbé hry a proto se takové hry dělají. Je mi líto každého kdo tuhle slátaninu ohodnotí víc než sedmičkou. To už jsme opravdu zapoměli jak se hrají opravdu dobré hry. Jací jsou dnes hráči, tak takový jsou i recenzenti. Tohle všechno je jen komerční demence. Tak málo vám stačí ..... ta kupa mínusek která bude následovat jen potvrdí fakt že má pravdu
    • Amen bro. "Hra roku", to je smutný...
    • Mě to vrazilo přímo do srdce, takže já tím dávám lomeno.
    • Veskoslav
      Tak napiš svůj žebříček místo tak dlouhé a nic neříkající blbosti.
  • Mortuus
    Proč ne. Trochu zamrzelo vynechání Bioshocku (což je můj horký kandidát na hru roku podle čtenářů, možná to kvůli tomu redakce opomíjela i záměrně? *3* ), ale AC IV hraju s mírnejma pauzama přes dva měsíce a pořád mě to neomrzelo. Super sandbox se spoustou zábavné omáčky okolo *4*
  • Best Troll of 2013 vyhrává Games.cz.
  • eStar
    Pro mě hra roku jednoznačně Europa Universalis 4, jedna z nejlepších strategií co jsem kdy hrál (a to jsem hrál hodně strategií).
    • Hmm, Tvuj prispevek me zrejme prinuti si EU4 konecne pustit, s nadsenim jsem si ji poridil po precteni recenzi a pak se ji z nejakeho duvodu zacal bat.
      • Kdo se bojí, nesmí do lesa.
    • možna, ja se neprenesl pres neprehledny interface
      • Vymysli "přehlednější" interface, který podá stejné množnství informací. Paradox na tom dělá už 15 let, a dělá to zatraceně dobře.
  • Mě osobně dost zamrzelo, že se nikde neobjevilo Metro 2033 a Bioshock Infinite a to nemluvím o Starcraft: Heart of the Swarm... Pro mě úžasné hry :) Ale je pravda, že AC4 mě dokázalo hodně pohltit, ale opravdu to nemá na HRU ROKu !

Ale tak subjektivní názor :)
    • Sorry Metro: Last Light :)
  • N0isy
    Jak jsem sem rychle příšel, tak zas rychle odejdu, jak vidím. To snad nemůžete myslet vážně tohle včetně nominací, kde ani nevidím Bioshock Infinite.

Jinak nechápu, jak mohl někdo napsat "co jsme vlastně čekali už od prvního dílu". No, jestli jste čekali kopírku a lá CoD, tak prosím. To vám brát nebudu. Ale za mě už to víc zmršit nemohli hlavně s misemi, kde tady byla 85% "pronásleduj, odposlouchej a popř. zabij". A aby to byla hra roku jen kvůli plachtění, které už bylo v III, tak je to dost chabé. *7*

Kdyby to dostalo cokoliv jiného, tak s tím nemám problém, ale tohle je jak kdyby to vyhráli Ghosti. Možná i ti si to dokonce zaslouží víc. *15*
  • AC 4 ? vážne ? Ako to bol tento rok až taký zlý ? Toľko úžastných veľkých či malých hier plné nápadov a inovacií. A vyhrá to každoročný recyklát ? WTF AC 4 je dobrá hra ale nazvať ju najlepšiou cez všetky tie nedostatky či plytký, nudný príbeh... *7*
  • Keyz
    Jsme zvědav na čtenářské výsledky. Snad bude možnost vybrat, ze všech her co vyšly v roce 2013. Některé zde nebyli a jsou opravu dobré.
    Expeditions: Conquistador

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit