-
Opravdu nechapu redakci Games,nikdy bych nerekl ze budou hodnotit takhle....Kde jsou takove ty tituly jako je napr. BF 4,CoD Ghost (i kdyz je to porad "stejna" hra),Splinter Cell Blacklist a urcite mnoho podobneho jen me ted zrovna nenapada...Podle meho by to melo byt asi nejak takhle ale je to vec nazoru....
1. Grand Theft Auto V
2. The Last of Us
3. Assassin Creed IV
4. Battlefield 4
5. Splinter Cell: Blacklist
6. Total War: Rome II
7. CoD Ghost
8. Tomb Raider 2013
9. Crysis 3 ----------- A mohlo by to mozna dal pokracovat dolu,jen me ted zrovna nic nenapada.....Vim ze hodne lidi semnou nebude souhlasit,je to vec nazoru a kazdy hrajem neco jineho...Ale myslim ze za rok 2013 redakce nedokazala vybrat ty spravny hry ktery by tu meli byt a to mi prijde docela smutne..... -
-
Tak dat do nejlepsi desitky Ghost, Bf4 a i Rome 2 to te dava na jeste horsi uroven nez redakci:)
-
-
Nebudu psát, co si o tom myslím. Napíšu svůj a půjdu si dát sprchu, vychladnu a pak si přečtu, co tu ostatní píšou:-D
1. Metro Last Light
2. Rayman Legends
3. AC IV
4. Far Cry 3 Blood Dragon
5. Starcraft II HoTS
Hry na konzole tu nemám žádné, protože jsem letos žádní nekupoval a tak nechci soudit. -
Neuvěřitelné...
-
http://randomgifs.com/images/idgafwytb.gif
když si to na games myslí, tak klidně. já jsem hrál z loňska asi tak tři hry takže si sám rozhodnu o tom, co bylo nejlepší -
trololo... to uz bioshock infinite neni ani v nominacich? mozna tam byl kladen vetsi duraz na pribeh nez hratelnost ale porad je to nadprumerna hra... a ze vyhral miliontej AC = no comment :D jinak za sebe bych urcite zaradil jeste shadow warriora ale to uz je ciste subjektivni... :D
-
-
nadprumernych her je kopec...
-
-
tak kolik jsem tam tech "nad" mel pridat aby bylo jasny ze do toho vyberu patri? ;)
-
-
-
uz som sa bal ze to vyhra nejaka indie vtakovina...AC4 je fajn hra ale hra roka ani nahodou :D
moj osobny rebricek:
1.Last Of Us 2.GTA5 3.Bioshock 4.Company of heroes 2 5.Metro LL 6.Ni No Kuni 7.AC4
8.DMC 9.Beyond two souls 10.Arkham origins
Tomb raider som este nedohral ale bol by asi niekde v strede rebricka *5* -
Uff doufám že tohle je sen .....to nemůže být pravda....jestli toto je myšleno vážně tak.....můj život nemá smysl.....prosím Games,stop...please stop
-
heh a kde je War Thunder??,,,,,,,u me rozhodne nej hra roku a prekvapeni roku:c)))
-
-
War Thunder je v open bete....
-
-
Ale tak defacto je to nejlepší hra, co jsme si mohli zahrát na všech platformách. Žádná jiná hra totiž takto nebyla. Sice to mělo vyhrát Metro, to je jasné, ale když se na to podíváte, tak AC IV je jediná hra, ke které měl nejširší okruh možnost se dostat. GTA je pouze na konzole, Last of US je na tom ještě hůře.
-
-
Metro Last Light ? myslíš hru která v HC modu byla lehčí než v normálním, jelikož jim o5 nefungoval Stealth mód (tentokráte úplně obrácená funkce než v prvním díle) ? myslíš tu hru kde se atmosféra vytratila stejně rychle jak filtr z masky ? Ve srovnání s prvním dílem to byla jen hloupá střílečka.
-
-
HC byl lehčí? Nefungoval? Atmosféra se vytratila? Chlape, hrál jsi to vůbec? *1*
-
-
hrál a dohrál 2x, první díl 3x ;) Stealth kde mě nevidí v přímém světle na 3 metry ? no jelikož jsem HC mod hrál Stealth způsobem tak ano, byl lehčí a ano v tomhle díle není ani polovina atmosféry co byla v prvním díle.
-
-
Dohrát hru, kterou považuješ za hloupou dvakrát, to chce vážně odvahu nebo se naučit lépe lhát. Hloupé hry se hrají maximálně jednou a mnohdy se ani nedojedou, rozhodně nepojedu hru, co považuji za hloupou znova *1*
-
-
já nejsem ty ;) když mám čas zahraju si i třeba CoD což je taky jen a pouze hloupá střílečka :)
-
-
-
-
-
-
Redakcia games.cz tym padom nema ziaden vkus, alebo rada holduje alkoholu. Nahodne vybrat 10 hier co tento rok vysli a vyhlasit za hru roka tu najhorsiu. Teraz sa musite citit ako herni fajnsmekri.