-
Ac 4 je si vcelku dobrá hra nevyčnívající za hranice své omezenosti, ale rozhodně nemá na hru roku proboha!
Na hru roku bych nominoval třeba Remember Me, Papo & Yo, Interstellar Marines, Call Of Juarez: Gunslinger a Starcraft: Heart of the Swarm. Nic lepšího(aspoň pro mě) nevyšlo.
Bioshock byl trošinku zajímavej příběh, jinak to byla běžná konzumní jednohubka ala BF nebo CoD.
AC po špatný trojce zamrzelo že to už ani neni asasin a že se snaží jenom vydělat na značce.
Metro bylo fajn, četl jsem i obě knížky takže mě to docela i nadchlo.(knížka je mimochodem o dost lepší)
P.S.: Hejtuju všechny dnešní hejtery Bioshocku, hned jak to vyšlo, začal jsem hejtovat povrchnost bioshocku a sklízel jenom mínuska, teď to tady dělá každej. *12* -
Assassin's Creed si kúpil Games.cz za sponzoring *5*
-
diablo 3... to je jasny
-
-
"diablo 3... to je jasny" prů*er z roku 2012
-
-
prdlacky nasi babicky, jasnej favorit na dalsich 50 let na hra roku 20xx.
-
-
ty si favorit na prdačku... *15*
-
-
-
-
Jednoznačně je hra roku GTA V a potvrzuje to i počet prodaných kusů ! jinak Bioshock Infinite pro mě hned na 2 místě za GTA.
-
Last of Us skoro na stejno s GTA V, AC byl dobrý ale rozhodně nebyl nejlepší. Jinak mi tam teda dost chybí Tomb Raider.
-
http://iambrony.dget.cc/mlp/gif/28510__safe_twilight-sparkle_rainbow-dash_pinkie-pie_fluttershy_rarity_applejack_spike_animated_a-canterlot-wedding_vulgar.gif
-
Jelikož byl minulej rok na kvalitní hry velmi plodný, tak nedokážu napsat "Hru roku", ale napíšu hry, u kterých jsem loni strávil při hraní více času, než je zdrávo.
1, Grand Theft Auto V
2, The Last of Us
3, DmC - Devil May Cry
Co se týče výherce podle Games, tak má první reakce byla takováhle. Na druhou stranu jsem BF nehrál, ale přijde mi, že recyklace by takovéto žebříčky neměly vyhrávat už jen z principu. -
Akzoe to black flag nebola uplne spatna hra z ac serie ma to bavilo asi najviac ale nebolo to nic nove..umna na PC=lol s3, xko/ps=gta V ostatne nemam tak neviem..
-
ACBF je paradni, souhlasim.. a sem moc rad ze je mezi best off i DMC, protoze to byla pecka.
-
-
bléé
-
-
Takže dáváte přednost Ac IV před Tlou ?
WTF. -
-
Tak třeba v mém případě o tom nemůže být pochyby. LastOfUs pro mne vůbec neexistuje. Hraji jen na PC.
-
-
To je ale tvůj problém. Ta hra tu je.
-
-