-
Tak nejdříve vychválíte GTA V do mrtě a to kdekoliv můžete, pak sem hodíte AC IV? Kde se stala chyba? AC je skvělá série, jenže nenabízí nic extra. Člověk si zahraje nový díl proto, že hrál předchozí a chce vidět, jak pokračuje děj. AC III mě bavila daleko více než AC IV, protože je to pořád o tom samém. Takže milá zlatá redakce, zamyslete se nad sebou. ;)
-
Tak za mě nej z 2013 je Shadow Warrior následován Metrem:LL, BioInfinitem a Dustem - k výběru redakce bych řek toto:
-AC4 - super ale až přehnaně moc otravnejch sledovaček
-GTA5 - počkám na PC verzi - nesedí mi ovládání kamery na gamepadu
-tLoU - solidní příběh ale prostě mi to nepřišlo tak super, jen hollywoodská verze "generic zombie game"
-RL - super hra ale stereotyp přišel dřív než jsem čekal ale asi bych vybral radši Spelunky HD
-DMC - na restart sériea nečekaně fajn řezačka ale MGRR je o stupeň lepší
-EU4 - přišlo m jak datadisk na EU3 , Fire Emblem -nehrál jsem
-Papers Please - nápad zajímavej ale nesedlo mi to
- Stanley - super věc ale spíš pokus než hra a
-Rayman L - výborná hra ale neohromila mě tak jako Origins ve svý době, kooperace nutná ke 100% dohrání :-( -
redakcia ....get your sh*t together... lebo totok už nie je možné *16*
-
"seznámíme vás i s tím, který z titulů jsme nakonec po mnoha a mnoha hádkách vybrali"
vzhledem ke skutečnosti, že vyhrál AC, si nemyslím, že jste se zrovna o tomhle hádali :D
AC je fajn, moc fajn! -
Za šampon!
-
Čekal jsem, že Ubisoft vyhraje až Best of 2014 za Tetris pro next-gen (pokud ho letos vydá), ale Best of za rok 2013 bych netipoval. Ale budiž, já bych vybral GTA V.
-
-
Člověče, ani nevím proč, ale mně ten tvůj Čáryfuk vždycky dokonale zvedne náladu *1*
-
-
Já si zvedám náladu tvorbou toho borce:
http://www.youtube.com/user/CaryMaryFuck
*1* -
-
http://www.youtube.com/watch?v=h8-OlE-mv4Y&list=TL_vKjdKuhwfPQmGVp2v-QL4eqm3P-0z3P :D
-
Má tam slušné pecky *15*
-
Taky mám tohoto ještírka v odběru *2*
-
-
-
-
uprimne cekal někdo ze to vyhraje něco jiného ? ja cekal AC nebo GTA.
-
-
Já čekal, že vyhraje Last of us. Ale je pravda, že proti námořnickýmu chorálu to bodovat nemůže. *7*
-
-
Nj zombie nezpívají no :(
-
-
A co Beetlejuice?:-P
-
-
Za Beetlejuice zpíval přeci někdo jinej *3*
-
-
Ale zase maj hezčí zuby
-
-
-
GTA to být nemohlo, protože prohrálo ve "své" sekci.
-
-
Prohrálo v sekci, kterou vybíral vybraná redaktor. Nyní vybírala celá redakce, tak toto se na to nevztahuje. Ale to ty určitě víš. Pravidla jsou pravidla :D
-
-
To jsem nevěděl:) Ale i tak by to bylo divné, kdyby to vyhrálo:) Navíc loi to vyhrála exkluzivka na konzoli, tak letos něco, co hráli všichni *1*
-
-
Asi nebylo dost dobré no. Soudil jsem to podle sebe :)
-
-
Já jej nehrál, takže nesoudím. Jednoho kamaráda šíleně bavilo, druhý to ani nedojel, protože ho to přestalo bavit.
-
-
Hrál jsem pár hodin u kámoše.
Soudě podle změn to je pokrok a podle toho jsem to bral. Nemám rád když to vyhrávají dokola věci co jsou často to samé. Celkem jsem koukal, že se změnila k lepšímu i AI, menší odolnost, 3 postavy....
- Doufám, že hlasování čtenářů bude z všech her co za rok 2013 vyšly.
-
-
-
-
GTA bych bral, opravu pokrok co jsem mohl konečně vidět.
-
-
Metro Last Light a World of Thunder. Propadákem pak jednoznačnĕ Rome 2
.. Black Flag pak nepřekvapil ničím .... snad jen tímhle "prvenstvímm" -
Games potřebuje reklamu a zřejmě negativní reklama je SUPER reklama - jděte do *12* tohle nemůžete myslet vážně! AC 4 je sice dobrej, ale na BEST hru fakt nemá! Mise jsou stále jedno a to samé, nic extra nepřináší a tak bych mohl pokračovat - Games kleslo na dno.
-
-
Ještě nikoho jsem neviděl někoho posílat do prasete:-D To bude nová móda *1*
-
-
To bude fanda Pottera a poslal je do Prasinek. I když, to byla vlastně dívčí škola, co? Tak to potterovec asi nebude, no. *4*
-
-
Ne Prasinky, tam chodili na sladkosti a ten máslový ležák myslím *4*
-
-
No tak to jestli je posílal na ležák... to úplně mění situaci *1*
-
-
-
-
-
Gta V nevyhralo ani jeden z zebricku - nepochopitelny. Jeste kdyby hra roku byla last of us, tak to pochopim. Sam nevim jak bych se rozhodoval, ale rozhodnout pro AC 4, kdyz tu mame ultimatni sandbox v podobe patyho Gta, ktery ma o dost vic moznosti a delsi herni dobu, trochu ulet ne?
-
-
Pro mě to třeba nemůže být hra roku, nehrál jsem ji:-P Navíc dole jeden diskutér vcelku slušně srovnával AC IV a GTA V a co mají společného.
-
-
Tak to jsem necetl. To ze to neni hra roku pro tebe beru, ale v redakci hrali vsechno a nechat AC 4 vyhrat dva zebricky za sebou je prinejlepsim zvlastni. Jako akcni hru (i kdyz kategoricky zarazeni nechapu) jsem to jeste chapal, cekal jsem ze si Gta nechavaji prave na hru roku, ale takhle fakt nemuzu souhlasit s rozhodnutim redakce. Jak se me black flag moc libil a bavil jsem se u nej kralovsky, hra roku to rozhodne nebyla.
-
-
Tak asi když AC IV porazilo GTA V v kategorii akční hra, tak sotva by pak GTA V porazilo AC IV v kategorii hra roku. Přeci nemůžeš vyhrát finále bez toho, aniž by jsi nezvítězil v semifinále.
-
-
-